Es speciāli pieļauju šādas tādas kļūdas, lai vēl kāds cits bez manis šeit ko iekomentē. Savādāk visu laiku tikai es un es šajā lieliskajā pavedienā drukāju
Jau apnīk pašam lasīt savas ziņas.
....un skatīties uz savu avataru.
Vakar dārza darbus darot, nejauši paklausījos Kaščejeva podkāstu/interviju – baigi interesanti un mazliet filozofiski gan par kvantiem, gan AI, gan arī par izglītību un jauniešiem. Ja ir laiks, iesaku paklausīties.
Aizgāja, izteica “kis, kis kauns” viedokli, tā arī nesapratu - slikti kaķīti pasaukt ar vārdiem “kis, kis”, neveiksmīgs meiģinājums “atcelt” grupu “Kiss” vai arī kādu viedokli?
Ar rinkiju viss skaidrs, briesmonis izsauca rinkiju un tad viņš vienbalsīgi uzmeta tos padsmit tūkstošus ļaužus, kas tai manabalss tomēr nobalsoja nahrenizēt stambulētājus, demokrātija tak.
Alpha tēviņiem ir Alpha mātītes. Skumjas, par ko? ...Par to ka, ..Racing is life, everything before and after is waiting! ? Nocitēju kārtējo reizi Stīvu Makvīnu.
Nu vo, atliek tik izsludināt konvenciju un lieta darīta. Iespēja sastapt piedzērušos ministru publiskā vietā nu ir pilnībā izslēgta. Kas būs ja nu tomēr šis ieguldītais darbs un materiāls nenostrādā un vienalga tā atgadīsies? Nu ja, tieši tas pats kas ja šīs konvencijas nebūtu
Valsts kancelejā tapis ministru un amatpersonu uzdevības kodekss. Tas noteiks kā jāuzvedas premjeram un ministriem, arī parlamentārajiem sekretāriem un padomniekiem - politiķiem jābūt atklātiem un godīgiem, jāsniedz visa informācija par savu rīcību, tie nedrīkst izmantot amatu pašlabuma gūšanai, ar cieņu jāizturas pret apkārtējiem un nedrīkst piedzerties vai lietot kādas citas vielas sabiedriskās vietās.
Viedokli var izteikt katrus četrus gadus vēlēšanās vai rīkojot referendumu, nevis grautiņos. Nē, šī konvencija nebija vienīgā, vēl par kājnieku mīnu aizliegumu bija. Kāda tam nozīme ja runa ir par šo konkrēto.