Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 76 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • spameris
    • 138
    • Rainis
    • Jurkins
    • oxygen
    • versatile
    • Mielestapa
    • maize
    • Grossmeister
    • e = d
    • binary
    • Stepselis
    • _dunduks_
    • Dils
    • Aigars
    • Zin...
  • Biedru statistika

27780
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Andritis13
    Newest Member
    Andritis13
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Imagine no possessions I wonder if you can No need for greed or hunger A brotherhood of man
    • Jurkins
      Kas ta šim arī viena no galvenajām funkcijām ir apdeitu vilkšana un instalēšana?
    • Jurkins
      Bet līdz tam mums (suka Tramps) būs vēlēšanas, pēc kurām (vangoju) atsevišķi šeit spietojoši biedri spļaus zili melnu par stulbajiem vēlētājiem 🤣.
    • Arcane
      Francija arī "grib likt mīksto" Microsoft'am  https://www.clubic.com/actualite-608305-l-etat-francais-lache-windows-pour-linux-et-veut-se-desensibiliser-des-outils-americains.html
    • Arcane
      Ko tu gribi no manis? Es jau pateicu: Zorin OS 18 izdara labāku "darbu" par Linux Mint: tēlojot Windows..   Starp citu:
    • 138
      💁🏻‍♂️    https://www.lsm.lv/raksts/dzive-stils/sarunas/07.04.2026-normala-gimene-jana-un-artura-attiecibas-sakas-ar-atraidijumu-bet-turpinajas-ar-kazam.a641406/   https://www.lsm.lv/raksts/dzive-stils/sarunas/10.03.2026-normala-gimene-anita-un-ro-bija-draudzigas-koleges-bet-tad-iemilejas.a637999/  
    • Arcane
      Muļķības. ~2000.g bija tādas spēles kā: Deus Ex Vampire Bloodlines Warcraft 3 etc.   Un "gemtree" spēļe Ants ir pieejama "Microsoft store"
    • 138
      Ja es lasu tavu sajūsmas topiku, ekspektēju tajā pāris vārdos izlasīt kaut ko konkrētāku par "viss ir brīnišķīgi, ne tā kā citur", nevis pašam kaut ko meklēt un skatīties kaut kādus pusstundas video. TL;DW & TG;AM
    • 138
      Shimano mtb līdz 9sp ieskaitot, un Sram-priekš-Shimano šifteriem (Attack, Rocket, MRX), ir viens, un visam pārējam Sram mtb ir cits (1:1), kurš sakrīt (zinātnieki strīdas, varbūt 1:1.1xx bet tā ir matu skaldīšana) ar Shimano dynasys, t.i. viss Shimano mtb sākot no 10sp un jebkura ātrumu skaita Cues. Ar šoseju citādāk, bet tas ir ārpus šīs situācijas. @binary to RD-T6000 tu uz 8sp HG kasetes ("vecās" 8sp Shimano/Sram kasetes kā tev šobrīd, as opposed to 8sp Cues) vari likt ar "true" Sram (ne Attack, Rocket, MRX) 8sp šifteri, vai analogi 9sp kasete un 9sp Sram šifteris. Tavu Attack es savukārt labprāt iegādātos, ja kļūst lieks. Ja kāds rīdzinieks vai jūrmalnieks sataisās ko sūtīt no BD, es arī labprāt piemestos uz vienu tādu RD-T6000.   Es savukārt neatpazīstu pirmās divas. Zīmējums ir uz Brasas tilta stila pusi, bet tač nav, un atpazīt tādu angāru, tas ir hardmode geoguessing 🥸 
    • 138
      Khm (NSFW attēls)
    • Gestapo
      Vēl mazliet vairāk par 1000 dienām, tad kāds cits piemīzīs mūsu kāpņu telpas https://presidentialtermclock.com/
    • Jurkins
      Pajautāju čatiņam 🤣, kas tur ir. Redz kā paliekam aizvien slinkāki. Būtībā taksistiem taisnība.
    • aoma
      Sveiks Juri. Tu reizēm lieto alkoholu? Es ar pa reizēm. Dažreiz kļūsti agresīvs? Man arī gadās, nāc klubiņā.   Es tā ļoti toleranti un mūsdienīgi, vecos laikos būtu *^&)%$  
    • Jurkins
      Vai drīkst kaut kas vienkārši nepatikt? Nu tā... vienkārši nepatikt. Bez garas skaidrošanas empātiski tolerantajiem idiotiem, kuriem ir ienācis prātā, ka "tas nedrīkst nepatikt!!!" Man nepatika atverot jebkuru ziņu portālu praktiski pirmjā lapā par "kašeru un jāni". Tagad vairs praktiski nav. Un man tagad patīk labāk. Punkts! 🤣
    • osscar
      Japaskatās...man likās ka shimano visiem +- vienāds tas pull ratio...bet laikam tiešām šim cits.. Rekur ja kas 11sp pa saldo :   https://www.tehnobonus.lv/lv/veikals/50/shimano-deore-rd-m5100-sgs-11-speed   Neesmu baigi miksējis transmisiju...ja mainu..tad parasti visu ..
    • osscar
      Kaut kur pie torņkalns pie upites, japsskatās..mārupīte
    • Jurkins
      Nu, ibitīt matos!  🤣 Tāpēc, ka es neesmu MAGA, kurus Tu mazohistiski pētīji. Kāda man daļa, ko viņi ienīst un ko nē. Tak putins arī eslpo gaisu un dzer ūdeni. Visi, kas dzer ūdeni un elpo gaisu ir putinisti?    Būtībā @msp šoreiz pateica visu arī manā vietā.  Es arī negribu un netaisos neko atspēkot. Vienkārši tādi ir mani uzskati. Un viss. Ja jums kādam nepatīk, tad variet savas diagnozes iebāzt sev dziļi, dziļi. Protams, šī ir publiska vieta un nekas jums neaizliedz savus murgus publicēt. Tāpat kā man manējos .   @Zin... atkal tirš. Vai nu uz progresīvajiem vai jenotību rudenī? Viņš tur iederētos kā ... 🤣
    • binary
      Googles AI saka, ka ķēdes ārējais platums nesakrīt. Vēl googles AI saka, ka "9sp and below" pull ratio ir 1:1.7, bet 10/11/12 sp - 1:1.1-1:1.2. Ja ķēdes platums vēl varētu netraucēt, tad pull ratio atšķirības jau radītu nopietnākas problēmas.   Jebšu googles AI melo? Shimano lapā neprotu atrast.
    • kaads
      apakšējā bilde ir kur?
    • Sleepy
      Ahā paldies. Tad laikam būs jāpaliek pie šī varianta ja vairs nav ieteikumu
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...