Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   28 biedri, 0 Anonīmi, 134 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• bedrens
    • dkk
    • maize
    • osscar
    • janiz
    • AndrisBB
    • Aigus
    • Stepselis
    • basic
    • HIGH-Zen
    • Uniywrego
    • kantoris
    • aoma
    • Gestapo
    • M@R$$
    • kurtka
    • Daiļais
    • Alex30
    • Athlons
    • Boņs
    • locoone
    • spameris
    • TasEsmuEss
    • binary
    • kaads
    • Jurkins
    • Aigars
    • raiviic
  • Biedru statistika

27780
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Andritis13
    Newest Member
    Andritis13
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Pajautāju čatiņam 🤣, kas tur ir. Redz kā paliekam aizvien slinkāki. Būtībā taksistiem taisnība.
    • aoma
      Sveiks Juri. Tu reizēm lieto alkoholu? Es ar pa reizēm. Dažreiz kļūsti agresīvs? Man arī gadās, nāc klubiņā.   Es tā ļoti toleranti un mūsdienīgi, vecos laikos būtu *^&)%$  
    • Jurkins
      Vai drīkst kaut kas vienkārši nepatikt? Nu tā... vienkārši nepatikt. Bez garas skaidrošanas empātiski tolerantajiem idiotiem, kuriem ir ienācis prātā, ka "tas nedrīkst nepatikt!!!" Man nepatika atverot jebkuru ziņu portālu praktiski pirmjā lapā par "kašeru un jāni". Tagad vairs praktiski nav. Un man tagad patīk labāk. Punkts! 🤣
    • osscar
      Japaskatās...man likās ka shimano visiem +- vienāds tas pull ratio...bet laikam tiešām šim cits.. Rekur ja kas 11sp pa saldo :   https://www.tehnobonus.lv/lv/veikals/50/shimano-deore-rd-m5100-sgs-11-speed   Neesmu baigi miksējis transmisiju...ja mainu..tad parasti visu ..
    • osscar
      Kaut kur pie torņkalns pie upites, japsskatās..mārupīte
    • Jurkins
      Nu, ibitīt matos!  🤣 Tāpēc, ka es neesmu MAGA, kurus Tu mazohistiski pētīji. Kāda man daļa, ko viņi ienīst un ko nē. Tak putins arī eslpo gaisu un dzer ūdeni. Visi, kas dzer ūdeni un elpo gaisu ir putinisti?    Būtībā @msp šoreiz pateica visu arī manā vietā.  Es arī negribu un netaisos neko atspēkot. Vienkārši tādi ir mani uzskati. Un viss. Ja jums kādam nepatīk, tad variet savas diagnozes iebāzt sev dziļi, dziļi. Protams, šī ir publiska vieta un nekas jums neaizliedz savus murgus publicēt. Tāpat kā man manējos .   @Zin... atkal tirš. Vai nu uz progresīvajiem vai jenotību rudenī? Viņš tur iederētos kā ... 🤣
    • binary
      Googles AI saka, ka ķēdes ārējais platums nesakrīt. Vēl googles AI saka, ka "9sp and below" pull ratio ir 1:1.7, bet 10/11/12 sp - 1:1.1-1:1.2. Ja ķēdes platums vēl varētu netraucēt, tad pull ratio atšķirības jau radītu nopietnākas problēmas.   Jebšu googles AI melo? Shimano lapā neprotu atrast.
    • kaads
      apakšējā bilde ir kur?
    • Sleepy
      Ahā paldies. Tad laikam būs jāpaliek pie šī varianta ja vairs nav ieteikumu
    • osscar
      der ..shifters jau nosaka skaitu šodien 88 km ar džinsiem un kravu bija sūri( dēļ vēja svara un kāpuma.un daudz grantenes..un vietām pirksti sala īsajos cimdos..garos nobāzu jau), bet ok         vienmēr ir neredzētas vietas jebkurā pilsētā...
    • binary
      Žēl, ka uz 8sp neder, citādi par €13 laikam jau labprāt paņemtu - https://www.bike-discount.de/en/shimano-deore-rd-t6000-10-speed-rear-derailleur  
    • binary
      Nu šoreiz to arī vajag - novērst rāmja locīšanos. Tas priekš bērna velo. Rāmim aizmugurējā daļa, kur stiprinās bremzes, ir no super-plānām caurulēm.   Tās slikti/grūti strādājošās v-bremzes ir uz sievas velo.
    • msp
      quoute Nozares organizācijas iestājas par godīgu un prognozējamu taksometru nozari, kas veicinātu veselīgu konkurenci un jaunu dalībnieku ienākšanu tirgū, nevis iznīcinātu esošos vietējos uzņēmējus. Nozare apgalvo, ka tās prioritāte ir arī patērētāju intereses - brauciena cenai vajadzētu būt skaidrai un pamatotai, nepieļaujot situācijas, kur "Bolt" patvaļīgi ieslēgto koeficientu dēļ viens un tas pats maršruts nepamatoti maksā gan 10, gan 20 eiro. Organizācijas pieprasa izbeigt cenu manipulācijas, kas kropļo tirgu un maldina iedzīvotājus. unquoute   Tad, kad visādi taksi.lv un tamlīdzīgie paprasa 50e par Lidosta-Centrs braucienu, tad gan neviens neprotestē, jo tie jau tikai muļķa tūristi. Īstenībā situācija līdzīga kā politiskajā laukā. Kad taksistu mafija kļuva pārāk iedomīga/alkatīga/nekaunīga, tad vietā nāk Bolt/Uber, kas ilgtermiņā pašiem taksistiem nodara lielāku ļaunumu, nekā tad, ja tie strādātu ar godīgām maržām un godīgu attieksmi.   
    • TOoMoOT
      Pirmdien protestēs taksometru vadītāji; Rīgā gaidāmi nozīmīgi satiksmes ierobežojumi Atkal tie taksisti ar savu propagandu.. Vēl ielās ies..
    • TOoMoOT
      Aiz LGBT propagandas stāv tuvāk vai tālāk LGBT. LGBT jūtas apdalīti vai nospiesti. Viņi tādā veidā cenšas sevi normalizēt gan sabiedrības, gan likuma priekšā. Viņiem švaki sanāk. Iespējams pat ar mīnusa zīmi būtu mērāms viņu rezultāts. Man personīgi ir vienalga par viņiem. Lai iet praidos, lai cīnās par vietu zem saules cik grib, kāmēr viņi necenšas apspiest citus ar savām tiesībām. Latvijā neesmu manījis, ka kaut tuvu tam būtu. Atšķirībā no citām propagandām, man viņi nešķiet ļaundabīgi. Kas ir sliktākais, kas var notikt? Aaa.. pareizi.. mācību grāmatā bija ierakstīts par geju eksistenci. Piekrītu, tas bija lieki. Bet tas taču arī ir pilnīgi pie kājas...
    • AndrisBB
      Kur tas bij tā LGBT propoganda? Tas ka tur viens praids pa gadu vai TVNETā tur kautkādi karogi, tā ir baigā propoganda? Kam tas īpaši traucē dzīvot? Un ja bij, tād kādā veidā MAGA propoganda ir labāka? Tas ka tā tuvāka sirdij? Tad kur demokrātija? Dažu ekstrēmo anti-kvīru viedoklis is svarīgāks?    Tas tāpat kā ar to Stambulas konvenciju. Kautkādi avoti iepotējuši smadzenēs ka tas ir lielākais ļaunums un tad nu kautkāda daļa skrien ar putām uz lūpām cīnīties pret to. (paši nezin kapēc) It kā tikai viņu viedoklis būtu svarīgākais un visi pārējie nav vērā ņemami.
    • Zin...
      Viens ir nebūt vai būt kaut kādā tur liberālā vai MAGA nometnē, otrs ir publiski stāstīt, ka viņš vēlas visu zilo, LGBT, brūno, demokrātu nāvi un vēl viņiem atņemt vispār visu.l un nožēlo, ka Tramps to nav izdarījis. Ta nevar runāt normāls cilvēks.   Atceros arī to ārprāta orgasmu, kad toreiz to Gazu bombardēja
    • msp
      Kāpēc tiek defoltā pieņemts, ka esot pret acīmredzami kaitīgu demokrātu politiku, man būtu automātiski jāpieslienas pretējai nometnei? Kāpēc ir jākultivē melnbaltā domāšana? Es, līdzīgi @Jurkins, uzskatu, ka Tramps un magisti ir ļaunums ar globālām sekām. Es arī pēdējās vēlēšanās balsoju par Vienotību (izsvītroju Ašerādenu), kas manā skatījumā daudz maz centās (cenšas?) būt centriski.    Es pat nezinu, vai es gribu katru Tavu atsevišķi piesaukto lietu izpētīt un atspēkot. Protams viss ir sajaukts vienā putrā. Doge, olas, zāles un Hormuzs. Šis tik ļoti atgādina Progresīvo uzstāšanos televīzijā. Nevis fakti un cēloņi, bet tikai bļaušana. Ja esi pret lgbt propagandu, tad neceri nopirkt lētākas olas!   Kas attiecas uz Brexitu, tad paši rūdītākie pro-breksisti šobrīd atzīst, ka mērķi nav sasniegti, un diez vai būšot sasniedzami tuvākajā nākotnē. Kas attiecas uz mani, tad es uzskatīju, ka tā ir episka kļūda, bet ko gan mēs te nomalē vispār saprotam..
    • versatile
      Nu bet tad atbildi, vai tev derdz arī ķimenes propaganda? Piemēram, šis https://asociacijagimene.lv/referendums/  
    • msp
      Labi, lai būtu. Mana un Tava patiesība  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...