Vēji, bumbas vai figzinkas, bet eoz kādu brīdi jau ir downā.
Itkā jau ir diskordi un matrixi, bet kautkā tas nav tas - nestrādā tur tēmas un meklēšanas, kā ir pierasts pie BB.
Nē protams. Bet eksistē tāda lieta kā cauruļvadi. Esi dzirdējis.
Par dīlermeikeri. Redzi, ja pērtiķi vairumā ražo raķetes, tad agri vai vēlu šamās kaut kur lidos. Īstenībā jau idiots ir cits prezis, kurš izbeidza Irānas dabīgo ienaidnieku. No seniem laikiem ir zināms, ka lābākais veids ir "skaldi un valdi". Inteliģenti iedomājās, ka tagad pasaulē ir savādāk un viņi nesīs taisnību, mieru un uzplaukumu. Atnesa. Irākā, Sīrijā, Lībijā... kur vēl?
Taisnība Tev ir. Tikai nesaprotu, kāpēc Tev vienmēr dibenā krampis iemetās, kad par viņu runā. Par lietām, kuras nevaram ietekmēt nedrīkst runāt? Kādam ir izklaidējoši, citam terapeitiski, bet padiskutēt par Trampa stulbumu nav ne vainas. Nu.. ja vien neesi Jurkins, tad gan ir uzreiz krampis dibenā.
Skābīgs aprīļa sākums...
Labāk iesaki labāko velo nomu uk ,būšu Londonā pāris dienas..santander appu uzliku ..ir kas labāks? Tur dīvaini nosacījumi..atļauti īsi lidz 1h braucieni un tad jāliek nost un jāņem cits..
Kjipa kāds to šaurumu uzcēla blakus pērtiķiem? O_o
Tur tak relatīvi viss bija strādājis pēc nerakstītiem un rakstītiem likumiem savā starpā ar diezgan mazām problēmām līdz lielais dīlmeikeris visu nesajāja un tagad "fanātiskais musulmaņu perēklis" darīs ko uzvarētāji dara... diktēs noteikumus sev par labu.
🤣 Man pat mēģinājumi nav bijuši. Bet es jau toreiz sapratu, ka CSN ir tādu bērnībā smagi apbižotu nelaimīgu cilvēciņu sarakstīts vervelējuma tipa savārstījums... tipa, ja 20m attālumā no dzelzceļa pārbrauktuves nav tunelis un tur neiet govis, tad tur apstāties drīkst, bet tikai tad, ja nenāk tramvajs un luksoforā aiz stūra deg dzeltenais. Tagad nāk smiekli ar kādu kaislīgu paštīksminākšanos pasniedzējs mēģināja noķert mūs uz kļūdām šitādos (pārspīlēju protams) gadījumos.
Jā, Trampa acī skabargu redzam, bet savā baļķi nē. Tā, izskatās, ir arī Tava problēma.
Redzi, Trampu mēs nekādi nevaram ietekmēt, bet dzīvi savā ciematā gan varētu. Bet tak Tramps SUKA!
Un? Divas problēmas vienlaicīgi nevar būt?
Tramps viļņojot globālo ekonomiku ietekmē Latviju vairāk nekā visi tie bāleliņu blati, kurus tu savās fantāzijās klapē.
Neatceros nevienu, kurš būtu sajaucis un ielicis persikā. Es tiesības dabūju vidusskolā, mācību kombinātā. Tikai 90-tajos, kad tiku pie sava auto, pārliku uz B kategoriju. Un tā arī CSN neesmu pārlasījis, kaut arī mēģinājumi bijuši. Braucu gandrīz katru dienu, tai skaitā pa Rīgu.
Redz, mums te Tramps traucē dzīvot... tai pat laikā:
"Atkal mainās par "Rail Baltica" īstenošanu Latvijā atbildīgās "EDzL" vadība. Satiksmes ministrija valdes priekšsēdētāja amatā uz laiku iecēlusi Mārtiņu Ķeņģi, bijušo "Latvijas dzelzceļa" valdes locekli, kurš no iepriekšējā amata pērn atkāpās pēc tam, kad sāka vērtēt vairāku darbinieku iesniegumu par Ķeņģa izvērsto mobingu."
Kārtējais apliecinājums, ka sazvērestību teorija par "deep state" nav nekāda teorija, bet balta patiesība. Tā "deep state" ir visa šitā Augstas Raudzes Neaizvietojamo Profesionāļu varza, kura migrē pa sili šurpu turpu. Viņus no siles dabūt prom var tikai ar kājām pa priekšu. Bet tā kā mēs esam likumpaklausīga tauta un respektējam kriminālkodeksu, tad jāgaida, kad atnāks dāma ar izlkapti. 🤣
Nu ne tikai tādi. Paziņa teica, ka tiesības dabūja armijā dienējot. Vajadzēja tikai ar KrAZu macēt uzsākt braukt. Neiedeva tiem, kas ielika ne tajā robā.
Es kaut kā neuztveru nopietni šos 10. vai cik tur punktus.
Jā, un vakar vakarā gardi smējos lasot masu dezinformācijas līdzekļos, ka tūlīt Tramps atdos pavēli Irānas atombombardēšanai. To, kas pašlaik notiek pasaulē, vspār laikam nav vērts ņemt par pilnu. Nav jēgas klausīties eksperdus, mēģināt izteikt prognozes. Vienkārši jāatslābinās un jāpagaida.
Ja tā filozofiski... tad gluži tāpat kā ar čipu ražotni Taivānā... 100km no potenciālā nopietnākā ienaidnieka, gluži tāpat šeit... "organisma galvenā artērija" pārdesmit kilometru no fanātiska musulmaņu perēķla... IT giganti saceļ savus habus 100km no tā paša perēkļa... šitā varētu daudz un plaši rakstīt. Laikam, lai dzīve būtu interesantāka.
Nu ja šie ir punkti ar ko sāksies sarunas tad ..... Vismaz kādu tautu šis būs padarījis Great again un tie noteikti nav zilacaini baltādaini vīrieši autorūpnīcā
Details of Iran's 10-point plan, which was adopted as the basis for a ceasefire agreement, are being published by the media.
A complete cessation of any acts of aggression against Iran and its allied resistance groups;
The withdrawal of US combat forces from the region, a ban on any attacks from bases against Iran, and a refusal to put troops on alert;
Maintaining Iran's control over the Strait of Hormuz;
The cancellation of all primary and secondary sanctions, as well as UN sanctions;
Compensation for damage to Iran through the creation of an investment and financial fund;
Iran's obligation not to develop nuclear weapons;
The US's recognition of Iran's right to enrich uranium and to negotiate its level;
Iran's agreement to negotiate bilateral and multilateral peace agreements with regional countries in accordance with its interests;
The extension of the principle of non-aggression to all aggressors against all resistance groups.
Also, Tehran will receive about $64 billion per year from the passage of ships through the Strait of Hormuz.
Samuraja laikos es tur biju moders, palīdzēju cīnīties ar 3Dklučiem, jaunie īpašnieki gan ātri noņēma "korkas", nepatika, ka es neciešu stulbumu. Ķirzakai līdzīgi bija šeit, arī es savulaik saņēmu vārnas un īslaicīgus banus. Nu nepatīk, ka neglaudu pa spalvai un man ir skarbs viedoklis par stulbeņiem.