Galvenais neaizmirstiet, ka katrs jūsu izdzertais alkohola litrs palīdzēs uzturēt seniorus, daudzbērnu (un visas citas) ģimenes... /saraksts/... un galvenais !!! Augstas Raudzes Neaizvietojamos Profesionāļus.🤣 Padomājiet, kas notiks ar valsts budžetu, ja jūs beigsiet dzert.
Jā, šito man arī Danilāns vienā sarunā pateica, es gan esmu diezgan jaunāks par viņu, bet teksts bija - mūsu gados vairs nodzerties nevar paspēt. Bet vēl labāks ieteikums bija sakarā ar ēšanu - ēd kaut trijos naktī, tikai neizēd tukšu ledusskapi.
Skumji, ja nozīmīgāko lietu, ko atcerēties, topa augšgalā ir episki kodieni un tajos sastrādātais, nevis kādi sasniegumi, hobiji, ceļojumi utml.
Es esmu redzējis cilvēkus ar nodzertu veselību piecdesmit gados, arī pusfunkcionālus alkoholiķus trīsdesmit vai četrdesmit gados, nerunājot par nodzertiem bomžiem visos vecumos (sākot no, uz aci, knapi trīsdesmit). Paspēja! 💁🏻♂️
Klasiska tranzistoru kapsēta...
AS194dārgs un h21 tikai 300.
Ja aiziet uz invertējošo slēgumu, tad:
iztiekam bez nepolārā kondiķa atgriezeniskajā saitē,
sekojošo kaskodi var izmest, līdz ar visu mežu, kas tam apkārt,
difa strāvas avotu pat ! var izmest,
dubultais spogulis ir overkils,
labāk sanāk atkārtotāju Q16 likt npn,
savukārt Q17 un pat strāvas avota Q18 nokaskodēt ar sekojošo kaskodi, tad šamos var mierīgi atstāt KSA922 un KSC1845.
termo Q19 uz diviem tranzistoriem.
A ko tur mēģināt? Mēģinājis kļūt par alkoholiķi neesmu un neredzu vilinājumu, varu ballītē iemalkot kādu nepārspīlētu kokteili un būt pieņemami jautrs, parubījies uz vai zem galda vai bijis nesams neesmu nekad.