Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• SQL
    • Daiļais
      Man vecvectēvs nositās izkrītot no ratiem. Braucis no dzirnavām, iebraucis krogā. Pajūgs pārnāk mājās, ratos tikai maisi. Iet meklēt - guļ beigts uz ceļa. Ap 1935.gadu It kā esot ar galvu trāpījis pa akmeni
    • osscar
      Bet ja ratu var sabloķēt, tad jau nav tik traki...bar pašu rotoru ar smilspapiru ne parak rupju pariet pari un tad notirit velreiz...
    • osscar
      Nē nekad nav tā bijis. Ar tehisko spirtu un tīru salveti pāris reizes pāreju pāri un miers... Klučus nevar sakopt..var dedzināt ar degli, bet imho tāpat iekšā draza sasūcas, tas ir neizbēgami ..nezinu kādi tev kluči...es no aļika 12 pāru kitu pasūtīju...mainu kad sāk čīkstēt vai nebremzē gana labi...1 eur par pāri,var mainīt kad vajag.
    • mafijs
      Vispār jau īsti tā nebūs, ka neēda autobusā. Bija reiss Pleskava - Alūksne, un atpakaļ tajā pašā dienā. Gadījās gan kaimiņu tautības sievas pēc iesēšanās autobusā uzreiz sāka ēst.  Bet ne ilgi, izbraucot uz zemes ceļa putekļi tur, ēšana apsīka uzreiz pati no sevis Tad vēl Smiltenes autoostā bija dabūjamas karstās desiņas uz rupjmaizes, kamēr atobuss stāvēja, kas paspēja, tas apēda turpat ieskrietuvē, bet kas nē - nu tam nācās autobusā ēst. Parasti šoferis vēl pārjautāja vai visi ir atpakaļ, un tad turpināja ceļu uz Rīgu tālāk.
    • binary
      Tev pēc tādas procedūras bremzes nepārstāj strādāt? Laikam nolažoju ar apkopēm/eļļošanām, droši vien trāpīju rotoram. It kā sakopu gan rotoru, gan klučus, bet bremze tāpat "slīd" - stingrāk piespiežot, ratu var sabloķēt, bet normāli bremzēt negrib. Stulbākais, ka, labu gribēdams, "attaukoju" arī priekšējo rotoru - tad arī priekšējā bremze pazuda  
    • base7
      Uz izkapts sagriezta roka ilgi dzīst. Zinu no savas pieredzes.  Un ja vēl gailis vai tītars ieknābj, trauma uz mūžu. 
    • Jurkins
      Es tev pastāstīšo vēl kaut ko briesmīgāku. Toreiz nebija peritanālās aprūpes un bērns, kuram daba nebija lēmusi dzīvot, vienkārši neizdzīvoja. Vecāki taisīja nākamo nevis visu savu dzīvi veltīja viena dārzeņa aprūpēšanai. Ciniski? Vari tā uzskatīt. Bet tas ir dabas likums. Un tikai tā dzīvība var turpināties ilgtermiņā. Un nebūt tie 0-5 gadiem nenoslīka piemājas dīķos un netika sabraukti un sarauti gabalos dēļ veciem kara lādiņiem.   p.s. oj, un nevajag tikai tagad progresīvi toleranti asaraino "a ja nu tev pašam".
    • Edis7
      Būsim Top Drvers7 Faktiski visi 13;04 Lūdzu kopā saliedējamies! un neaizmirstam mazās uzlīmes katram pie logiem!, 
    • Edis7
      13,04, Varam 8:00 Zaķenē LTV... Zaķusalas ēka, Būsi ar Subaru? Tev vispirms būs interesanti piedalīties, kā pilnvērtīgam dalībniekam! Man, taj, sk. arī!
    • Edis7
      Sabiedriskā transporta joslas CSL pārkāpumu Teikā ir saņēmuši vairāki mani Draugi ,kā arī mani Kolēģi, lai tu apstrīdētu tiesā Administratīvā Pārkāpuma Protokolu, Tev ir nepieciešms saņemt fiksētu video pārkāpumu posmā A-B šaj gad. Teika Berģi, WTF Vidzemes pašvaldība to visu ignorē?
    • Edis7
      Lai saprotamāk ,Vidzemes priekšpilsētā, sastrēgumstundās Brīvības iela, virzienā uz Berģiem.
    • Edis7
      Var. un Sīkākāk, Dzelzavas iel. un Ilūkstes iel. T veida krustojumā, virzienā uz Centru braucot  no Dzelzavas iel. pagriezienā uz Ilūkstes iel. ir luksofora sekcija, kura ir noregulēta ar speciāli nelielu darbības laika intervālu, lai tu kreiso pagriezienu veicot jau esi "likumpārkāpējs" pabeidzot manevru sastrēgumstundās. Saprotu, Bizness pašvaldībām ir jāveic, bet ne uz trulu foto uzņēmumu, kuru pašvaldība izmanto CSL pārkāpuma protokolam "kā pierādījumu!", pa Vidzemi varu turpināt Vēl! Sab, transp. josla. Jebkurš autotransporta līdzekļa vadītājs var iebraukt pa labi''sab. transp.joslā.lai izsēdinātu/iesēdinātu pasažierus". Sab. tr.josla nav "svēto govju līnija" ,ko Vidzemes pašvaldība izrakstot CLP interpeitē pa savam.
    • xp
      Jā šis ir tas. Arī skatījos, bet viņiem nav uz vietas. Tik populāra dakša, bet reāli ir grūtības to sūdu nopirkt.
    • 138
      Es esmu vienreiz pusaudzībā drusku sagriezis roku, asinot pa sentēvu metodei. Nē protams, sentēvi tā nekad neviens nesagriezās, es tik tāds neveiklītis gadījies.
    • jacobs
      Pareizi, iedod vēl tikai jums visiem izkaptis un dakšas rokās!😀
    • 138
      Arī ar zirgu pajūgiem sitās un tika nobraukti, ja ticēt Blaumanim. Uz izkaptīm uzdūrās utt.   Žiguļos un moskvičos mazliet cits pasīvās drošības līmenis kā mūsdienu auto.
    • jacobs
      Es jau tikai par saviem bērnības laukiem varu atminēties tos gadus. Un iedomāties, ka vidē, kur viens otru ļoti labi  zināja un ikdienā redzēja rukājam lauku brigādēm, vēl arī katru dienu bija arī kāds bez vēsts pazudušais?😀Un viensētā mauroja neizslauktā govs. Labāk jau tad muldi par sev tuvākām lietām!
    • e = d
      Pirms pāris dienām kāreiz FB uzpeldēja video - 1970.gadā Latvijā CSN bojāgājušo skaits virs 600. Pie to laiku auto daudzuma.
    • 138
      Neskaitīšanai, ja runājam par draudzīgo republiku saimi, ir divas puses - 1) nepilnīga statistika, kura man nav ne jausmas cik plaši bija publiski pieejama un 2) cenzūra - par lielākām katastrofām nerakstīja, par kādu pa vienam noslīkušu bērnu, nezinu, varbūt.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...