Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   16 biedri, 0 Anonīmi, 189 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Dils
    • androidz
    • binary
    • AndrisBB
    • Kitai
    • kaads
    • spameris
    • oxygen
    • M@R$$
    • Lietotajs93
    • 138
    • ju
    • ggg97
    • JFH
    • Prodigy
    • KebabMaster
  • Biedru statistika

27759
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MMD1
    Newest Member
    MMD1
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Kitai
      nezināt par žoga stabu vēl būtu sīkums, bet nu jau dažs nezin kāda dzimuma ir un cik dzimumu ir vispār.
    • 138
      Bet tā ir Kultūra, eto drugoe Starp citu, maksimu priekšās sākuši ar teltīm aģitēt suverēnie jaunlatvieši, savām acīm redzēju pie divām dažādām Rīgas guļamrajonos. Nu ko, labs iemesls turpmāk neiet uz maksimām. Kuršos neiepērkos kopš jauno Teikas kuršu atklāšanas ar šl uzstāšanos.
    • AlCohol
      tapēc arī aug memļaki, kuri nezin, kas ir nolaizīt žoga stabu sala laikā. vecfāteris savā laikā teica, ja sauju smiltis neapēdīs ar basām kājām neskrienot, tad rudenī puņķosies. kā i šodien? kakraz radiosēta. ja kaimiņi redz, var nelikt ap kaklu, bet ap punci derēs.
    • versatile
      Raidījuma nosaukums "KRUSTPUNKTĀ" gan, pēc konversācijas vārdnīcas vismaz, nav gluži sinonīms "PA STRAUMEI". Un Krustpunktā ir formāts ar neērtiem jautājumiem.
    • osscar
      jā, man līdzīgas sajūtas  ok 8 / centrējumu var pārbaudīt neņemot ratu nost, olu grūtāk noteikt  tam stends var derēt
    • TOoMoOT
      Jā, piekrītu! Un šajā jautājumā arī piekrītu @Racer ja formāts ir neitrāls, tad žurnālistam vajadzētu būt neitrālam pret visiem. Ja formāts ir "Hard talk", tad būt provokatīvam pret visiem. Ietekmeļi savos podkāstos gan var locīties kā grib. 
    • AndrisBB
      Ar bij doma kautkad ko līdzīgu uztaisīt, bet tad pārgāja 😂. Nez cik būtu vērts solīts par to spieķojamo. £40 max? Īpaši jau nevajag, tik atkal vietu aizņems kopā ar visiem citiem krāmiem. Bet ja pa labu cenu, tad jau itkā var nopirkt.  
    • osscar
      kaut kad esmu domājis pats uztaisīt tādu no ALU profiliem, kuri man ir saimniecībā - it kā jau nekā kosmiska tur nav..būs atvaļinājums - varbūt pieķeršos     
    • e = d
      Pats jau viņš cik 30 gadus uz valsts dotācijām sēdējis, 
    • oxygen
      Es strādājot fonā paklausījos to interviju- kā politiķis tas režisors ''0''. Ja ej uz to ''zirnekļu'' burku tad jāprot atbildēt  uz tiem jautājumiem kas netīkami. Man nedaudz iekrita ausīs ka visi kas valsts iestādēs ''ir tādi un šitādi kas saņem tik prēmijas''. Ir kas saņem bet ir arī ''melnā darba darītāji'' kam ir reāls darbs  bet algas nekādas.   Nu ir mūsu nelaime ka spējīgs sava amata darītājs  ( komponists, sportists utt) nav nekāds politiķis bet , pa lielam tiek izmantoti  kā mušpapirs  priekš attiecīgās partijas.
    • versatile
      Ja nu kas, mēs no Otavas konvencijas esam izstājušies. Tas tā, idejām.
    • AlCohol
      nekas tev te nelīdzēs. ja gribēs, tad iehujārīs iekšā ar visām viedajām ierīcēm un elektriskajiem ganiem. lai mācas. pirmo reizi atļauj to izdarīt, kad paši vel tuvumā esiet, lai var izķeselēt ārā laicīgi, otrā un trešā reize vairs nebūs. ietaupīsi naudu arī (vienā vai otrā variantā).
    • Daiļais
      Diemžēl Mērfija likumi ir paši spēcīgākie. Tāpēc fiziska norobežošana, manuprāt, būtu visdrošākā.
    • maize
      Es teiktu atkarīgs no raidījuma formāta, raidījumam ar nosaukumu "Krustpunktā" kurš sākas ar sarkanu ievadvideo,  pavīd krusti , fonā skanot intesīvai mūzikai it kā negaidi iekļaujoši saudzējošu formātu  
    • ju
      Var jau bērnu vienmēr laist ārā peldvestē
    • Racer
      Ok, mums ir dažādi skatījumi, respektēju tavu.
    • versatile
      Hard Talk - esi dzirdējis par tādu? Tas, ka progresīvajām sniegpārsliņām nepatīk neērti jautājumi, nav žurnālista problēma. Atbalss kambari var dabūt savas partijas kongresā.   Laikam Klubā vai kur kaut kad lasīju Līvas Silas interviju ar smagi slimo Ogres diktatoreli melmani.  Sila - ja atceramies poersonāžu uzvārdā Sils, tad - šī nav sakritība. Lūk tur prasījās žurnālam uzbērt kādu kripatiņu sāls pa virsu, ausis pilnīgi sacukurojās, lasot.   Tas nav žurnālista uzdevums.
    • Racer
      Domā daudz tādu? Ja paskatāmies kādi TV šovi notiek un pieprasījumu pēc tādiem, tad skumji paliek. Es jau te rakstīju, ka parunājot ar sociologiem, ir baigi bēdīga aina, apmēram 80% cilvēku ietekmējas no arī priekšvēlēšanu reklāmām, nevis analizē ko kura partija vai politiķis ir darījuši. P.S. Es sevi pieskaitu saprātigajos, kas vērtē, bet tas nenozīmē, ka zinu kā ir pareizi, bet vismaz vērtēju. 😀
    • maize
      Zinot cik sūdīgs reizēm mēdz būt kameru atpazīšanas algoritms, ne savu ne sveša bērna drošību tam neuzticētu. 100% kādā brīdi un pozā var atpazīt kā dzīvnieku, vai vispār palaist garām, regulāri jātīra zirnekļtīkli utt.  Dīķi var būt super bīstamu ar stāvām malām un lielu dziļumu uzreiz pie krasta, ja ar lēzenu pludmales tipa krastu, tad bik labāk. Bet nu labais ir tas, ka bērni ātri aug un to ķeršanas brīdi nevajag ilgi.
    • e = d
      Jebkuram domājošam cilvēkam saprātīgā vecumā ir sen skaidrs, ka jebkura ideja pati par sevi ir pilnīgi bezvērtīga, ja tai apakšā nav skaidra stratēģija un taktika kā sasniegt uzstādīto mērķi. Tie, kas mētājas ar idejām un saka, ka gan jau citi kaut ka izdomās kā to pareizi realizēt, ir vienkārši mākoņstūmēji. Gobzems pat kaut kādā mērā par šito gudrāks, jo viņam vismaz ir jurista saprašana apakšā ko var un ko nevar.  un tam, ka režisors, nav pilnīgi nekāda sakara ar šī frukta spējām politikā. Kā reiz tas, ka nespēj novadīt interviju sev vēlamā gultnē, parāda viņa politisko mazspējigumu. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...