-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 15 biedri, 4 Anonīmi, 203 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- jacobs
- kaads
- Arnis2002
- Pukinens
- versatile
- e = d
- Usins
- Aigus
- maize
- M@R$$
- ggg97
- pauls
- binary
- Exiic
- spameris
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Hard Talk - esi dzirdējis par tādu? Tas, ka progresīvajām sniegpārsliņām nepatīk neērti jautājumi, nav žurnālista problēma. Atbalss kambari var dabūt savas partijas kongresā. Laikam Klubā vai kur kaut kad lasīju Līvas Silas interviju ar smagi slimo Ogres diktatoreli melmani. Sila - ja atceramies poersonāžu uzvārdā Sils, tad - šī nav sakritība. Lūk tur prasījās žurnālam uzbērt kādu kripatiņu sāls pa virsu, ausis pilnīgi sacukurojās, lasot. Tas nav žurnālista uzdevums. -
Domā daudz tādu? Ja paskatāmies kādi TV šovi notiek un pieprasījumu pēc tādiem, tad skumji paliek. Es jau te rakstīju, ka parunājot ar sociologiem, ir baigi bēdīga aina, apmēram 80% cilvēku ietekmējas no arī priekšvēlēšanu reklāmām, nevis analizē ko kura partija vai politiķis ir darījuši. P.S. Es sevi pieskaitu saprātigajos, kas vērtē, bet tas nenozīmē, ka zinu kā ir pareizi, bet vismaz vērtēju. 😀 -
Zinot cik sūdīgs reizēm mēdz būt kameru atpazīšanas algoritms, ne savu ne sveša bērna drošību tam neuzticētu. 100% kādā brīdi un pozā var atpazīt kā dzīvnieku, vai vispār palaist garām, regulāri jātīra zirnekļtīkli utt. Dīķi var būt super bīstamu ar stāvām malām un lielu dziļumu uzreiz pie krasta, ja ar lēzenu pludmales tipa krastu, tad bik labāk. Bet nu labais ir tas, ka bērni ātri aug un to ķeršanas brīdi nevajag ilgi. -
Jebkuram domājošam cilvēkam saprātīgā vecumā ir sen skaidrs, ka jebkura ideja pati par sevi ir pilnīgi bezvērtīga, ja tai apakšā nav skaidra stratēģija un taktika kā sasniegt uzstādīto mērķi. Tie, kas mētājas ar idejām un saka, ka gan jau citi kaut ka izdomās kā to pareizi realizēt, ir vienkārši mākoņstūmēji. Gobzems pat kaut kādā mērā par šito gudrāks, jo viņam vismaz ir jurista saprašana apakšā ko var un ko nevar. un tam, ka režisors, nav pilnīgi nekāda sakara ar šī frukta spējām politikā. Kā reiz tas, ka nespēj novadīt interviju sev vēlamā gultnē, parāda viņa politisko mazspējigumu. -
Pag, Tu savādāk pagriezi, es uzskatu ka žurnālistam ir jābūt vienādai atieksmei un pat jāpielāgojas ja ir tups intervējamais. Tā ir sabiedriskā medija būtība - esmu par šo parunājis ar kolēģiem ārvalstīs un BBC ir labs piemērs. -
-
Medijs dod laiku ēterā visiem, kas ir vienāda attieksme. Par saturu cits jautājums - spēj vai nespēj tikt galā ar žurnālistu. ja nespēj... -
Jā, bet jautājums ir attieksmē pret intervējamo. Lai kā riebtos Šlesers, vai Mieriņa un patiktu Ločmele, jābūt vienādai attieksmei, jo tas ir Sabiedriskais medijs. -
Kameras signalizāciju darbinās gan putni, gan kaut vai niedru kustēšanās un tml. Kaut kāds lauksaimniecības stiepļu žogs nebūs bai dārgi. Saliek vēl uz koka mietiem. Jā, nebūs ļoti ilglaicīgs, bet tad jau bērns būs izaudzis. -
Cik nu Aidi esmu klausījies, viņš nevis tikai ļauj vārīties un nest savu mesidžu, bet arī to izaicina. Kas, manuprāt, ir žurnālista uzdevums, nevis tikai - pai, pai, cik labs intervējamais. Ļoti sakarīgs cilvēks arī ārpus radio. -
Signalizācija neaptur darbību. Tāpēc to parasti liek aiz fiziska ierobežojuma, lai informētu ka tas jau ir pārkāpts. Vienīgais, kam tā kamera noderēs- kad bērns būs pazudis varēs pārlieciināties vai jāmeklē dīkī vai kur citur. -
Google kā variantu iesaka kaut kādu sietu/tīklu zem ūdens virsmas. Tādu, kurš spētu noturēt bērna svaru. Nav ne jausmas, vai pie mums tādi pieejami. Šur tur iesaka peldētapmācību - jo agrīnākā vecumā, jo labāk. Ne tikai dīķa dēļ. Bet nu jāpatur prātā, ka peldēšana baseinā nav tas pats, kas iekrišana dīķī. Un peldēšana peldbiksēs galīgi nav tas pats, kas nonākšana ūdenī ar drēbēm. Pats neesmu mēģinājis (esmu no peldēt-ne-pratējiem), bet bērniem peldēšanas treniņu ietvaros bija eksperimenti ar drēbēm - peldēšana ar drēbēm (grūti) un drēbju noģērbšana, atrodoties ūdenī (potenciāli nāvējoši, darot nekontrolētā vidē un/vai nezinot, kā to pareizi izdarīt un kurā brīdī pārstāt mēģināt). Kas vainas žogam, ja neskaita to, ka kaut kādā vecumā tikt pāri žogam vairs nesagādā problēmas? Cik liels apjoms? -
tak laukos daudz kur tie gani, katrs ir šad tad dabūjis, ne jau tur baigi stipri dod "pa pirkstiem" . -
paļauties nē, tikai papildus. es arī biju iedomājies, bet kaut kā nevilina doma bērnu ganīt ar elektrisko ganu. -
Ļoti moderni, bet es pa vecmodīgo - noklausījos mašīnā braucot. Mazliet skumji palika, jo Aidis savās intervijās skaidri parāda savas simpātijas/antipātijas attiecībā uz intervējamo, kas (manuprāt) Sabiedrisko mediju žurnālistiem nav labā prakse. No otras puses, nav ko pārmest Aidim, jo Alvis vienkārši muld un stāsta, ka ir idejiskais Tēvs un citi izdomās kā realizēt viņa SuperGudrās idejas. Tāds KaimiņGobzema mistrojums ar starpību, ka talantīgs režisors... -
nu nez vai paļauties uz kaut kādu detektoru būs baigi prātīgi...vai nu žogs vai elektriskais gans - divas 3 stieples lai pa apakšu nevar izlīst -
Kitai · Ierakstīts
Nepieciešams risinājums bērna drošībai pie piemājas dīķa, lai kad bērns pietuvojas, nostrādā signalizācija. Ir dzirdēts, ka perimetra sensori vairs nav aktuāli, labāk esot viedās kameras ar signalizāciju. Aktuāla būtu, tāda kurai joslas platums būtu iestatāms. Var ieteikt arī citu risinājumu. Žogs īsti nederēs, jo par lielu tas apjoms. Pateicos biedri! P. S. Pieskatīts tiek visu laiku, bet tā teikt labāk lai ir drošība dubultā. -
Vienkārši šausmīgi naudu vajag! Kā tajā anekdotē, kurā čalis tirgū pārdeva pīrādziņus pa 20eur gabalā! -
domāju ka pilnīgi nereāli, jo ir tikai kaut kāda dzeja - nav uzskaitīti kādi tad skaļruņi salikti, kādi kondensatori utt....varbūt tie skaļruņi pat pusi summas nemaksā utt -
Kāds @kevinsradinieks SS.LV Audio tehnika - Skandas, Cena 7 500 €. Pārdodu pilnībā pārbūvētas, sākotnēji audiofīlisku обладает можно - Sludinājumi Nez gan kurš būs gatavs maksāt to naudu. Tur gan ļoti īpatnēja pieeja, tas koaksiālis midbasa vietā, piemēram.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-