Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   7 biedri, 0 Anonīmi, 156 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Zin...
    • AndrisBB
    • Dils
    • binary
    • Jurkins
    • MasteR's
    • jsk
  • Biedru statistika

27736
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MMD1
    Newest Member
    MMD1
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• INTRASERVERNET
      Eh, kur tie laiki, kad Trance bija loti skaists un baudams ausim.
    • Jurkins
      Forši. Bet. Kas tieši man būtu jāapskauž? Es negribu šādi atpūsties.  Ok, davai šo beztēmu liekam mierā.
    • INTRASERVERNET
      Cik sapikoji par so?
    • jema
      Grib;eju parādīt, kā es ar sievu atpūtos!   un tev to novēlu, beidz pist smadzenes citiem  
    • Jurkins
      Neesmu es nekāds ērglis. Ne knābja, ne nagu, ne spārnu. Pat sievai tikko uzprasīju, lai pārliecinās. Nav! Nu forši, ka jauno gadu sagaidīji US. Un labi, ka atlidoji un neiekriti okeānā. Un? Ko lai mēs tagad daram?
    • jema
      Zini kas ir smieklīgi, es jauno gadu tiešām sagaidīju US, un atlidoju mājās janvārī, bet tu taču esi ērglis vai ne?  
    • Jurkins
      Nu tak atsienies no tā Trampa. Tramps ir tālu Amerikā. Mēs esam Eiropā, kur ir gandrīz 2x vairāk iedzīvotāju kā Amerikā. Bet Eiropa ir nodarbojusies ar huiņām. Amerika tur ir vainīga? Tramps?  @jema, pasaki bārmenim (sievai🤣), lai šodien lej tikai minerālūdeni.
    • jema
      butu tu čegevara, uzliktu jostu, mēs uzzzinatu, ko tas mēsls uz to Latvju zemi veda, mums mīzeļu daudz   Jurkin tu taču esi viens no lielākiem mizeļiem, jo tu esi pret ko?  
    • Zin...
      Nu principā, ja tramps dara, tad labi. Kā Eiropa, tad kviec kā aizkauts, ka    Tā "Kamalas" puse vismaz šo nepieļāva , ka krievs tagad kā mīļais tirgo koku uz ASV 
    • Jurkins
      Zini, es katru rītu/vakaru un pa dienas vidu arī braucot uz/no darbu stāvu pie dzelzceļa pārbrauktuves un vēroju kā šurp/turp brauc vilcieni no/uz krieviju... tas labi, vai ne? Tā kā nekasi to Hondurasu 😉. 😉 vai tik tur pa ceļam nav visītis vai konitis🤣. Nē, tas nav pārmetums. Nezinu par to radošumu, kā neesmu pacietis Ziedoni, tā neciešu joprojām.
    • jema
      Tagad tu melo, viļņi un vējš ir radošu cilvēku ceļš, bet ja tu redzi mellu kā mellu, esmu  tajā ceļā  
    • Zin...
      Tev kā kokrūpniecības nozares cilvēkam būtu jāzin, ka ASV tagad ņem krievu koku kā prieks. Tieši kā sākās trampa laiks. Tas gan labi ne? Kā ASV noņēma sankcijas pašlaik krievu naftas kuģiem arī ir labi vai ne? Un iemesls labs   P.s par imigrantiem arī mazliet smieklīgi. Pirmajā Trampa termiņā imigrantu skaits pat palielinājās, jo ekonomika auga un vajadzēja darbaspēku. Tagad ar visiem tarifiem un kas notiek pasaulē strādājošo imigrantu skaits samazinās. Savelc paralēles:)
    • Jurkins
      Eu, zinu vecīt. Jūra ir skaista. Man gan vairāk vējš un viļņi. Bet tā kā esmu rasists un visādi citādi slikts cilvēks, tad man tepat ir ok.😉
    • jema
      nu vismaz paskaties< Vjetnama
    • Jurkins
      Pag, pag, vecīt! Kāds sakars dzīves mērķim ar soctīkliem, kāds ir arī šis forums? 
    • jema
      NU ok, bet dzzīves mērķis tad kāds, ja tev uz visu pohuij? Man redzēt pasaauli, 
    • Jurkins
      Neticēsi, bet man pofig, kā tu mani sauc. Nē, nekāda naida, vienkārši vienaldzība.
    • jema
      Oi,, tu tagad pateici, ka tevi vaaru saukt par kazu pisēju un daudz nesatraukties, jo esmu netolerants?
    • Jurkins
      Nezinu. Nu, ja vēlies, nekāda naida, vari tā uzskatīt. Varu tikai teikt, ka esmu šausmīgi netolerants. Un kaut kā par to neiespringstu.    
    • jema
      cilvēks kas dzīvo pēdējos 30 mūsu miskaste ir pelnījis tādus vārdus? Tu slims?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...