Brauc dinamiski pa ietvi un dinamiski nogriežas uz gājēju zebras auto priekšā , Labi ka ir ABS. Es nemaz nerunāju par Brīvības ielu un veloceliņu. Tur šur tur stāv luksofori kas speciāli velosipēdistam. Deg šiem sarkanais , bet tas galīgi netraucē maukt pāri auto priekša kas griežas pa labi. Latvijā velokultūra klibo ar abām kājām. Cik bieži redzat tos ar velosipēdistu aizsargkaskām?
PS autovadītāji nedrīkst būt daltoniķi bet velo?- tāda sajūta ka daļa ir.
Problēma ar SNMP savienojumu.
Konkrēti- ir APC Back-UPS, kurš pieslēgts ar USB pie MT hap ac3. Tur viss notiek. PC arī visu redz, ko UPS dara. Problēma - NAS DS923+ neredz UPS, nu nekādi nesanāk sakonfigurēt. Iepriekš biju piespraudis to vadu pa taisno pie NAS, tad šamais to redzēja, bet tagad figu. Mošk kādam ir bijusi līdzīga problēma?
Piekrītu. Bet 100kg 20km/h kustīgs objekts ir ar 250x mazāku kinētisko enerģiju kā 1000kg 100km/h objekts. Būtu tikai godīgi, ja sods par braukšanu pālī būtu 250x mazāks.
Tipiski ir divas opcijas - viena ar apmācāmo pulti, bet tas Tev laikam nederēs, jo vajag strādājošu pulti kaut aizņemties no kāda un otra - pultis, kurām jau ir ražotāju saraksts ar atbalstītām iekārtām, vienkārši kods jāieraksta. Meklē otro. Vispār Google kaut ko šādu parādīja, uzmet aci:
https://www.remote-control-world.eu/andersson-m-663
Nu tieši par atļaušanos šeit arī ir runa
Es šobrīd ielieku 4x16 ALU par 2e/m, nekā ekvivalentu ~ 4x10 CU pa 6e/m.
Protams daudz kas atkarīgs no attāluma. Ja piemēram 5m pievads, tad diezvai es iešu mocīties ar to resno alumīnija desu...
Paturpināšu tēmu ar savu problēmu. Man ir kaut kāds ANDERSSON 5.1 resīvers, bet nav pults, tāpēc, lai palaistu skaņu no televizora ir jāpieliek fizisks spēks, kurš vakarā bieži pietrūkst. Vai ir iespējams pievienot tās universālās pultis šādam aparātam? Ja var, kādu izvēlēties un kā notiek pults sadraudzēšana ar iekārtu?
Таs ka demokrāti ar visu savu politiku un tāpat ar dažādiem nespējniekiem, kā varas kandidātiem, paši nobruģēja ceļu republikāņiem, ir skaidrs. Taču tie, kuri virzīja par prezidentu, šādu eksemplāru ar jau sen iztecējušu garantijas laiku, ar kuru galu domāja? Uz odiozo, dažādiem kompleksiem ķerto Vensu vēlāk cerēja? Viens jau viņam līdzīgs subjekts austrumos, arī ar grūtu bērnību, tagad gatavs visu apkārt iznīcināt, atriebjoties.