Zināms ka internets jau kādu laiku ir iespējams caur elektrības kabeli,bet jautājums vai kabeļa tips nevar šo pasākumu sabojāt!....
Lūk kabelis alumīnija... Vai tiešām internets darbojās caur da jeb kura kabeļa paveidu, tur nebij kādi nosacījumi? Plānots vilkst lynkā norādīto kabeli,.- nesanāks aplauziens!?
Šodien braucot mājās no darba aplī pie J-pils tilta ielaidu vienu pavecu behu, kurai pie stūres bija krutais čuvaks kapucī un melnās brillēs (Saules nebija🤣)/ Pārbraucot pāri tiltam tur no labās puses pieslēdzas maza ieliņa, parasti ap 17 kustība ir ļoti lēna... tas bija epohāli, cik tas krutais čuvaks (gandrīz uz farkopa uzkārās) cieši sekoja priekšā braucošajam, lai tik nedo dievs neizdarītu pacanu emocionāli ibenā izdrāzošu lietu - ielaistu autiņu no tās ieliņas.
Mani bērnībā Rīgas radi saukāja par pāķi, uzskatīja, ka dziļos laukos nevar iegūt izglītību, bet man paveicās - senču senči bija brīvās Latvijas skolotāji un padarīja mani par nenozombējamu. Lasu ziņas, zem šīs saules nav nekā jauna...
Man kaut kā gadījās versiju par Ukrainas droniem gan Igaunijā, gan Latvijā, gan Lietuvā gadījās izteikt no paša rīta strīdoties ar darba kolēģiem, kuriem bija "ai, ai, ai, ko tas putins dara".
Un tagad iedomājamies, ja to A-22 ar fab-100 vietā būtu flamingi ar ar fab-1000.
Un šonakt vajag atkārtot tieši turpat Ustj-lugā. Un rītnakt.
Nevajag atsvērt. Lielu daļu no tām labajām lietām nebūs viegli pavērst par 180 grādiem atpakaļ, pat neglābjamiem dzīvdzemdētiem idiotiem demokrātiem. Cerams, ka vēl paspēs ieviest ASV vienu svarīgu lietu - ka balsojot vēlēšanās vajadzēs uzrādīt personas apliecību 🤣.
Aha! Hahaha! Saprotu, ka nākamajam jenotības vai progresīvo deputātam svarīgākais priekšnoteikums - nebūt tik gudram, lai saprastu, ka manis daudzreiz pieminētais variants - viedie un pareizie taisa sūdus un pēc tam tauta nobalso par "trampu", pilnīgi un tieši tāpat attiecas arī uz jebkuru "trampu"... Jā, nu... mana vaina, ka nekad neesmu to pieminējis , jo vajag izcilu intelektu, lai pats to saprastu.
Pēc formulas jau tik daudz nesanāk.
Ja 1mm dzīsla (cieta) tad
svars = 1.00mm × 1500mm × 0.00896 = 13.44 g
3 x 13.44 = 40.32 g
Bet tas pieņemot ka tie ir 1mm (parasti jau laikam 0.75) un 'cietie'.
Realitātē varbūt puse vai mazliet vairāk.
Varu saturoši automobīļu vadi 4.40€ par kg.
Varu saturoši vadi PVC (visi, kas nav auto vadi) 2.40€ par kg.
No izolācijas notīrīti vadi (tīrs varš) 9.00€ par kg.
Atkarīgs no vara dzīslas šķērsgriezuma un vada garuma 😉
Pēc loģikas:
ja Racer noparkojies neatļautā vietā, tas ir legāls iemesls izdauzīt mašīnai stiklus, nolauzt spoguļus un piemīzt salonu.
ja Racer pārsniedz ātrumu, tas ir legāls iemesls sadurt viņam riepas.
ja Racer neuzlik pulkstenīti pie lielveikala, tas ir legāls iemesls zem durvju roktura pabāzt suņa kaku.
ja Racer apdzen pie nepātrauktās līnijas, tas ir legāls iemesls nelaist viņu atpakaļ savā joslā.
Racer, mašīnas numuru pateiksi?