Es par to, ka pietiekami garā gabalā, piemēram, Gaujas tilts - Baltezera beigas, nav iespējas legāli apdzīt/apbraukt traktoru. Var ar adaptīvo kruīzu aiz viņa vilkties , bet ceru ka saprati par ko saku.
Krūza laba, mēdzu apmeklēt, jau kuro gadu desmitu pagrabā strādājošā kundze ir šarmanta, bet šī likās pārāk specifiska lieta, lai liktos vērts tur meklēt. Nu karoče, es šoreiz gribēju atrast aizvietotāju zudušajai Paulmann Gaismai. Ar DDT un spuldzēmelvē, šķiet, būšu puslīdz atradis.
Dabūju SIA DDT 🫠 veicī blakus krišnaītiem. Lielisks visādu apgaismes lietu veikaliņš izrādījās, iesaku!
Jā, LASD Sado.. tagad whatever latviešu literāta ielā man bija prātā kā nākamā opcija.
Paldies, šo nezināju. Un tur ir pat E27 reflektora kvēlspuldzes par centiem! 😍
Ko tu tur pērc un ko iesaki vai neiesaki pirkt salīdzinājumā ar ledakcijām vai citām vietām?
Ir jābūt izcili debīlam slimam cilvēkam, lai salīdzinātu kkādus uk līkumainos un nepāredzamos vienu joslu ceļus (country road, single track road, etc) ar lv ceļiem.
Āmen!
Spectrum.lv = https://www.spuldzes.lv/lv/kontakti/ vajadzētu būt uz vietas.
Balvu iela, bet tuvāk nekā Lemona.
Varbūt tajos veičos pie Latgalītes varētu būt?
Stāsts nav par videokameru un cilvēku iebiedēšanu, bet putnu gripu. Droši vien ka šie cilvēki apzinās kas tas ir un kādas var būt sekas. Lai stājas darbā PVD kas to kontrolē, aģitē ka olas ir slikti uc legālos veidos. Tā ir kaitniecība, gan jau ar domu ka nekas slikts nebūs, sods tad varbūt no tā atturētu.
Kur es Rīgā, vēlams centrā, varu uz vietas nopirkt G4 halogēnspuldzi, neskaitot Lemonu, varbūt kādam ir idejas?
Paulmann Gaisma RIP
Tie fancy lustru veikali uz Brīvības ielas ir bezcerīgi, viņiem nekad nekādu specifisku sīkumu nav, cik pāris reizes esmu prasījis.
Ahā! Bet to jau ziņās neraksta. Fū, es ziņu izlasot tiešām pieļāvu, ka ir runa par reālām diversijām; savukārt kāds, kurš neko nav dzirdējis par vegānu aktīvistiem, izlasot pat nespētu pieļaut, ka runa ir par tiem. Sabiedriskais medijs jau atkal ir satriecoši neatkarīgs, objektīvs, pētniecisks un analītisks, mhm.
Pilnīgi piekrītu.
Neliec visu vienā katlā - idiotu pietiek. Cilvēkiem ir droši jābrauc un nav jālūr telefonā pie stūres, utt. Arguments, ka kāds velkās uz 30, kur atļauts 90, bet mājas ir vienā gabalā ir dikti progresīvs, bet tizls, jo čakarē lielu daļu sabiedrības, kura arī pie 90 nonāk mājās vienā gabalā, bet nečakarē citus.
Nav grūti nojaust no šīs sūdzības:
https://lvportals.lv/dienaskartiba/387686-atklata-vestule-par-aktivistu-kriminalizesanu-un-bioterorisma-jedziena-izmantosanu-2026