Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   19 biedri, 0 Anonīmi, 198 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• dainis61
    • Jainit
    • Jurkins
    • Athlons
    • Phoner
    • uldise
    • kurtka
    • marter
    • TasEsmuEss
    • mafijs
    • INTRASERVERNET
    • Long John
    • Tuubijs
    • Net
    • base7
    • Prodigy
    • lexxx
    • MrToastMan
    • Zin...
  • Biedru statistika

27736
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MMD1
    Newest Member
    MMD1
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• base7
      Ja pats būtu aizbraucis pakaļ uz Anniņmuižas bulvāri, ietaupītu 3.00EUR
    • INTRASERVERNET
      Es runaju par par 90tiem un 2000 gada sakumu. Jan Blomqvist nebus isti pie trance, bet gan vaurak pie melodic, deep house/pop. Nejauc atskirigus stilus.    
    • Long John
      Manējais "negudrais" varētu būt radinieks- dizains bik savādāks, bet mehānisms laikam tāds pats (7T92).  Es, kā jau vecā un dumjā paaudze, labprāt nēsāju vecos labos dumiiķus- jaunais un gudrais Samsung Watch vairāk pa atvilktni dzīvojas.😁       
    • Racer
      Jā un viņiem interesanta attieksme - vakar kaut kādā raidījumā programmu redaktore stāstīja cik forši cilvēki tie diktori esot un tas nekas ka šobrīd šķībi runā, paskatīsimies un vērtēsim pēc gada. Man tas šķiet sviests un piekrītu valodnieku paustajam tai vēstulē.
    • Daiļais
      @Racer@base7Paldies par padomiem. Pasūtīju pulti no remotes.lv, nākošā dienā jau bija pie manis. Pults pakomātā, instrukcija epastā, ideāls serviss bez liekiem vārdiem. Vēl neesmu pilnībā apguvis, bet power on/off un skaļums darbojas. Problēmas izmaksas 10+3 eināri 
    • Tuubijs
    • mafijs
    • Gestapo
      Ai paši tīrat savas 5dienu izklaides, man apnika.
    • Edis7
      Šo čaļi spēlē bez elektronikas. Tādēļ šī mūzika man patīk vairāk   
    • Edis7
      Par kādiem tiem laikiem tev nostaļģija? Visage, -Fade To Grey? Tas ir 80'desmitais,nekāds cits,kā 1980.y. kā arī Trance sākums. Protams viņš ir hīts un šedevrs. Šī mūzika ar gadiem progresē un iesaku paklausīties tev piem šo :    
    • MrToastMan
      Kādreiz agrāk TOPradio darbojās, bet pašvaldība (dome) atteica kodus. (Tas bija vēl dinozauru laikos, aptuveni 00. gadu beigās līdz 10. gadu sākumam-vidum). Tajā laikā bija apbēdinoši, jo neviens nezināja, kādi sastrēgumi Rīgā un tā tālāk. Pašlaik Latvijā, un arī Baltijā, šāda funkcija nav nepieciešama, jo mums ir telefoni, un caur Waze var apskatīties un noklausīties, kas notiek uz ceļiem. Vācijā (kā arī dažās valstīs) joprojām darbojas TP/TA. (Pirms 3 gadiem to pamanīju) (Pievienoju bildi) P.S Pat ja ceļa radio nebija neskaidrs, varēja apskatīties TMC (Traffic Message Channel).  
    • INTRASERVERNET
      Eh, kur tie laiki, kad Trance bija loti skaists un baudams ausim.
    • Jurkins
      Forši. Bet. Kas tieši man būtu jāapskauž? Es negribu šādi atpūsties.  Ok, davai šo beztēmu liekam mierā.
    • INTRASERVERNET
      Cik sapikoji par so?
    • jema
      Grib;eju parādīt, kā es ar sievu atpūtos!   un tev to novēlu, beidz pist smadzenes citiem  
    • Jurkins
      Neesmu es nekāds ērglis. Ne knābja, ne nagu, ne spārnu. Pat sievai tikko uzprasīju, lai pārliecinās. Nav! Nu forši, ka jauno gadu sagaidīji US. Un labi, ka atlidoji un neiekriti okeānā. Un? Ko lai mēs tagad daram?
    • jema
      Zini kas ir smieklīgi, es jauno gadu tiešām sagaidīju US, un atlidoju mājās janvārī, bet tu taču esi ērglis vai ne?  
    • Jurkins
      Nu tak atsienies no tā Trampa. Tramps ir tālu Amerikā. Mēs esam Eiropā, kur ir gandrīz 2x vairāk iedzīvotāju kā Amerikā. Bet Eiropa ir nodarbojusies ar huiņām. Amerika tur ir vainīga? Tramps?  @jema, pasaki bārmenim (sievai🤣), lai šodien lej tikai minerālūdeni.
    • jema
      butu tu čegevara, uzliktu jostu, mēs uzzzinatu, ko tas mēsls uz to Latvju zemi veda, mums mīzeļu daudz   Jurkin tu taču esi viens no lielākiem mizeļiem, jo tu esi pret ko?  
    • Zin...
      Nu principā, ja tramps dara, tad labi. Kā Eiropa, tad kviec kā aizkauts, ka    Tā "Kamalas" puse vismaz šo nepieļāva , ka krievs tagad kā mīļais tirgo koku uz ASV 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...