Nu vēl jau dziļi lauki, tur tak reti kuram ir tiesības.
Kad man bij 18 - 20, tad reti kuram bij tiesības. Visi tāpat nēsājās apkārt kā negudri pat krietni vecāki. Vietējiem poličiem jau neinteresēja, jeb visi visus jau tāpat pazīst.
Ja reizi 3 mēnešos parādijās kādi ceļu poliči, tad tak to jau izziņoja 10 minūšu laikā.
Tiesības parasti nav divos gadījumos a) sīčī, b) hroniski lietotāji, kuriem tās ir atņemtas.
Abiem jūra līdz ceļiem un labāk labāk trajektorijā netrāpīties.
Itkā ar tiesībām sistos mazāk. Tiesībām tur tīri dekoratīva nozīme.
Nu ko nu tur, ja jau sitās tik ļoti, tad varbūt visdusskolā pa 15 reizēm gadā rādīt video ar līķiem no avārijām.
Ganjau maz ticams ka kautko mainīs, bet nu kas to zin, varbūt 1 no 10 ieklausīsies.
Tanī pašā laikā 40 gados jau nav īpaši prātīgāki.
Precīzii nekāda.
Īpaši behas vadītājam, kurš, visticamāk, saslīdēja līkumā un iegāja Hiluxā, un rezultātā paņēma divus līdzi...
Šis arī būs galvenais iemesls tai avārijai.
Kā novērst šādus gadījumus? Laikam nedot atslēgas jebkuram jaunietim/tīnim, kam nav prāts nostabilizējies un nav normālu tiesību, jo tas, protams, neizslēdz šādus gadījumus, bet iespējamību kaut nedaudz, bet samazina...
Un vai šinī gadījumā tam vai bij vai nebij tiesības ir kāda nozīme?
Vai tam ka īsti nedomā ar galvu?
(patīk meklēt uzreiz kautkādus birokrātiskus iemeslus - ak nebij tiesības, tas būs pie vainas)
Nu vispār sanāk sekot viņiem, jo daudzviet pārņēmuši varu un taisa sūdus. Es velku paralēles ar boļševikiem un 1917. gadu. Idejas jau ir skaistas, bet vēsture parādījusi, ka nestrādā, jo cilvēka daba ir savādāka...
Tur jau tā lieta. Radiostacijas, kuras atskaņo kantri ir pa pilnam, ar to nav problēmu. Problēma ir atrast tieši televīzijas kanālu ar šo mūziku. Tādas pārsvarā ir tikai Ziemeļamerikā. Nē, nu dažās IPTV var sameklēt, bet tie ir ne pārāk legāli servisi. Un es protams, ar šādām lietām nenodarbojos. Tie vētrainie jaunības gadi palikuši aiz muguras.
Kad piens ir skābs
Kas to glābs
Kad saslimusi govs
https://meduza.io/amp/en/feature/2026/03/19/russian-authorities-are-culling-livestock-over-a-mysterious-disease-farmers-are-protesting-saying-their-animals-don-t-look-sick
Shifteri. Oriģinālie Shimano bija apvienoti ar bremžu hēbeļiem. Mainot bremzes no V uz diskiem, mainījās hēbeļi un automātiski bija jāmaina arī shifterus. Uzliku SRAM Attack, baigi ērti.