Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 1 Anonīmi, 153 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Igors83
    • Net
    • kava
    • ezis666
    • AndrisBB
    • @rmands
    • Gestapo
    • biomass979
    • no_way
    • M@R$$
    • Zin...
    • martinno
    • jacobs
    • gustavs_v
    • Stepselis
    • osscar
    • Jurkins
    • uldise
  • Biedru statistika

27705
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    smotish
    Newest Member
    smotish
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Tramps tak teica - jo dargāka nafta, jo labāk Amerikai. Irāņi kā eksportēja naftu, tā eksportē. Krieviem tas kā aklai vistai grauds, naftas peļņa palielinās 4 reizes. Ķīnieši visdrīzāk arī īpaši nestreso, tiem esot naftas krājumi vismaz 3 mēnešiem.   Tik visiem citiem slikti 😂 
    • aoma
      Pēdējās 2 mašīnas esmu pircis ss pa taisno no pārdevēja, pa taisno bez perekupčikiem.  No problems, tikai ātri jāspēj piezvanīt. Savulaik sieva dzina no leišiem, tur gan esot gājis visādi
    • maize
    • Jurkins
      Izņēmumi jau eksistē vienmēr. Iespējams, tavs paziņa tomēr nebija Augstas Raudzes Neaizvietojamais Profesionālis.
    • osscar
      Nu šķiet ka ir vests kaut kad 🤪 No lielvārdes azeriem kad biju šašliku aizminis paēst ..bet vaude vai ortlieb cietajas bus grūti ko lielu ietūcīt...acid somām tas materiāls vairāk "audumīgs" un padodads visos virzienos, šīm ir tāda konkrēta forma, kur baigi neko platāku neiebāzīsi....tas tā...vēl jau var uz stures maisiņā😝
    • kaads
      arbūzs somā, tas ir izaicinājums visam  
    • osscar
      Nē tur sanāca ka kundze paludza vai nevar kaut kādus viņas loriņus no centra savāktz kompi utt jo šamajai vingrot jāiet + otrā somā pašam sporta tērps un kedas ,jo bija uz kačalku vakarā jādodas.  Tapēc tiku apkrauts, zini sievietes - viņām vnm vajag viskaut ko līdzi 🤪+ centra jau nevar garām bodēm paiet kaut ko nenopērkot.
    • kaads
      ko tu tajos īsajos izbraucienos liec tajās lielajās somās ? zupas katlu vai   man jau telefonā gan rādija lietu no 17:30 jau no paša rīta uz realitāti es lieku radziņus,  patsmit stundas rokas turēt vienā stāvoklī ir kā ir
    • osscar
      jāsāk trenēt ciska - izbraucu apm. 60km neplānoti - vidējais - 20 ar astīti . kmh - ok bij apāris pauzītes - bulku apēst   beigās vēl saliju biku...nesolīja lietu, Bricis pļe.  Beidzot noasfaltēts posms no Zirņu salas uz Saļika dambi + uzbrauktuve, ilgi tapa - bet ir.  Vēl tik jāizbūvē no Doles posms lai nav caur getto jāmauc. tik radziņi īsie šim jāuzliek, citādi besī ka nevar plaukstas kaut kā savādāk novietot. Bet tā forši - pāris gravelisti arī tina km, ātrāk par mani + es ar kravu biju      
    • versatile
      Ar mazohismu neslimoju un sevi, kopumā, mīlu, bet, ja nu sagribas, tad vienmēr var uz kādu LV izlases futbola spēli aiziet. Kaut kā ceru, ka auto pirkums placī tuvākajā laikā nebūs aktuāls. Tāpat maza iespēja atrast tieši to, ko gribas. Amīši jau ar nav muļķi, vismaz daži. Tur tie autiņi reizēm izsolēs pa 2 lāgi, nopērk kāds, vai nu kko noskrūvē, vai ko un laiž vēlreiz - cik saprotu no pašiem US youtuberiem, tas ir iespējams. Es ik pa brīdim US auto vinus no ss iemetu googlē, tīri cik sev atgādināt, ka man to nevajag.
    • Zin...
      Waahaahahaahaa   https://www.argusmedia.com/en/news-and-insights/latest-market-news/2803281-us-may-lift-sanctions-on-floating-iranian-oil   Nu davaj, kā pēdējo cēlienu vēl noņem sankcijas Kimam 🤣🤣🤣🤣 Make Iran and Russia great again   Sakartojam visu pa plauktiem 1)uzbrūkam Irānai  2) pakļaujam iznīcībai sabiedroto gāzes un naftas rūpnīcas 3)izdaram tā, ka sabiedrotie nevar vairs pārvadāt gāzi un naftu 4) izdarām, ka pasaulē tagad ir uz krīzes sliekšņa  5) atceļam krievas un Irānas naftai un gāzei sankcijas, lai viņi var izķepuroties   🤣🤣🤣🤣 Nu blegj, kā, kā...... Kā tas šāvējs toreiz šim netrāpīja  
    • binary
      Kas tieši tur ir nepareizi? Garantija nav apdrošināšana.
    • TOoMoOT
      Man liekas, ka šitas trends lietuviešiem vairs nav tik izteikts. Tagad viņiem baigi izauguši perekupi, kas masveidā ved auto no rietumeiropas. Ja grib aizbraukt dzīvē pa placi pastaigāt, tad Latvijā to nav īsti vērts darīt, bet tur gan.
    • base7
      Radio "EHR latviešu hīti" (FM101.0) ēterā 4.maijā varēs noklausīties svētku lielo top 100. Pieraksti savā kalendārā, lai neaizmirstu. Lūk, šī ir īsta latviska ziņa.
    • Insekc
      Nu man pēdējās 4 mašīnas - leišu "amerikāņi". Ne par vienu nevaru sūdzēties. Tikai ir nianse, pēc VIN koda jāsagooglē, kāda mašīna ir bijusi pirms leišu amatniekiem. Ja pērk līdz 2 g. vecas, līdz 20 kkm un "smuki"sistas, būs OK. Pēdējā (Subaru Outback 23') vispār 2400 km USA mēnesi braukājusi, Tikai bagažnieka vāks un bamperis bija jāmaina. Braucu un priecājos. Bet nu tur arī blēži daudz ko pārdod, ir jāskatās.
    • versatile
      Bet mašīnu ta vairāk ssā. Un pliusā tomēr leišu mašīnas, es nez, mani neinteresē no trijiem golfiem salipināts multivans, piemēram.
    • locoone
      ss.lv var mierīgi skatīt bez adblokera.
    • _dunduks_
      Līdz tas viss atduras pret cilvēku vēlmi sīki un detalizēti un pareizi atzīmēt, ko viņš īsti grib tirgot, ja pievieno jaunu sludinājumu. Un izpratni par to vai, vai kāda fīča tavai mašīnai/dzīvoklim/tv u.c. vispār ir pieejama. Sejasgrāmatas sludinājumos var ļoti labi redzēt cilvēku [ne]vēlmi detalizēti aprakstīt savu pārdodamo preci. Tāpēc domāju, ka viņiem ir diezgan labs vidusceļš pieejamo filtru daudzumā. Un viņu portāla darbības ātrumu diemžēl vēl neviens nav pārspējis.
    • kicker
      Piekrītu, protams kādēļ to darīt, ja tāpat nāk laba nauda  Domāju tīri, ja skatos ļerļakus, tad pliusā filtru opcijas vairāk un vēl pāris lietiņas, kas ļoti saīsina rullējamo sludinājumu skaitu utt  
    • hehe
      Sods ir 1.4% no 2024. neto apgrozījuma. Pie atkārtota pārkāpuma gan jau ir citi skaitļi. Pēc šeit rakstītā var saprast ka sen vairs tā nedara, vismaz sods ir par ļoti vecu periodu. Likums jau arī nav bez vainas, ka nav ņemts vērā ka eksistē uzņēmumi kuru apgrozījums vienlaikus var būt arī tā peļņa, tuvu tam. Līdzīgi kā bija ar dzērājšoferiem, kur vienam 2000€ sods ir pat ļoti sāpīgi un audzinoši, bet citam par tieši to pašu pārkāpumu varbūt vienu vakariņu nauda 2000€.   no 13.03.2020. līdz 27.05.2021. tā īstenoja izslēdzošu praksi     https://lvportals.lv/dienaskartiba/387520-kp-konstate-sia-ss-dominejosa-stavokla-launpratigu-izmantosanu-un-piemero-naudas-sodu-186-78065-eiro-apmera-2026
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...