Nē tur sanāca ka kundze paludza vai nevar kaut kādus viņas loriņus no centra savāktz kompi utt jo šamajai vingrot jāiet + otrā somā pašam sporta tērps un kedas ,jo bija uz kačalku vakarā jādodas. Tapēc tiku apkrauts, zini sievietes - viņām vnm vajag viskaut ko līdzi 🤪+ centra jau nevar garām bodēm paiet kaut ko nenopērkot.
ko tu tajos īsajos izbraucienos liec tajās lielajās somās ? zupas katlu vai
man jau telefonā gan rādija lietu no 17:30 jau no paša rīta
uz realitāti es lieku radziņus, patsmit stundas rokas turēt vienā stāvoklī ir kā ir
jāsāk trenēt ciska - izbraucu apm. 60km neplānoti - vidējais - 20 ar astīti . kmh - ok bij apāris pauzītes - bulku apēst
beigās vēl saliju biku...nesolīja lietu, Bricis pļe. Beidzot noasfaltēts posms no Zirņu salas uz Saļika dambi + uzbrauktuve, ilgi tapa - bet ir. Vēl tik jāizbūvē no Doles posms lai nav caur getto jāmauc. tik radziņi īsie šim jāuzliek, citādi besī ka nevar plaukstas kaut kā savādāk novietot. Bet tā forši - pāris gravelisti arī tina km, ātrāk par mani + es ar kravu biju
Ar mazohismu neslimoju un sevi, kopumā, mīlu, bet, ja nu sagribas, tad vienmēr var uz kādu LV izlases futbola spēli aiziet.
Kaut kā ceru, ka auto pirkums placī tuvākajā laikā nebūs aktuāls. Tāpat maza iespēja atrast tieši to, ko gribas.
Amīši jau ar nav muļķi, vismaz daži. Tur tie autiņi reizēm izsolēs pa 2 lāgi, nopērk kāds, vai nu kko noskrūvē, vai ko un laiž vēlreiz - cik saprotu no pašiem US youtuberiem, tas ir iespējams.
Es ik pa brīdim US auto vinus no ss iemetu googlē, tīri cik sev atgādināt, ka man to nevajag.
Waahaahahaahaa
https://www.argusmedia.com/en/news-and-insights/latest-market-news/2803281-us-may-lift-sanctions-on-floating-iranian-oil
Nu davaj, kā pēdējo cēlienu vēl noņem sankcijas Kimam 🤣🤣🤣🤣
Make Iran and Russia great again
Sakartojam visu pa plauktiem
1)uzbrūkam Irānai
2) pakļaujam iznīcībai sabiedroto gāzes un naftas rūpnīcas
3)izdaram tā, ka sabiedrotie nevar vairs pārvadāt gāzi un naftu
4) izdarām, ka pasaulē tagad ir uz krīzes sliekšņa
5) atceļam krievas un Irānas naftai un gāzei sankcijas, lai viņi var izķepuroties
🤣🤣🤣🤣 Nu blegj, kā, kā...... Kā tas šāvējs toreiz šim netrāpīja
Man liekas, ka šitas trends lietuviešiem vairs nav tik izteikts. Tagad viņiem baigi izauguši perekupi, kas masveidā ved auto no rietumeiropas. Ja grib aizbraukt dzīvē pa placi pastaigāt, tad Latvijā to nav īsti vērts darīt, bet tur gan.
Radio "EHR latviešu hīti" (FM101.0) ēterā 4.maijā varēs noklausīties svētku lielo top 100. Pieraksti savā kalendārā, lai neaizmirstu. Lūk, šī ir īsta latviska ziņa.
Nu man pēdējās 4 mašīnas - leišu "amerikāņi". Ne par vienu nevaru sūdzēties. Tikai ir nianse, pēc VIN koda jāsagooglē, kāda mašīna ir bijusi pirms leišu amatniekiem. Ja pērk līdz 2 g. vecas, līdz 20 kkm un "smuki"sistas, būs OK. Pēdējā (Subaru Outback 23') vispār 2400 km USA mēnesi braukājusi, Tikai bagažnieka vāks un bamperis bija jāmaina. Braucu un priecājos. Bet nu tur arī blēži daudz ko pārdod, ir jāskatās.
Līdz tas viss atduras pret cilvēku vēlmi sīki un detalizēti un pareizi atzīmēt, ko viņš īsti grib tirgot, ja pievieno jaunu sludinājumu. Un izpratni par to vai, vai kāda fīča tavai mašīnai/dzīvoklim/tv u.c. vispār ir pieejama. Sejasgrāmatas sludinājumos var ļoti labi redzēt cilvēku [ne]vēlmi detalizēti aprakstīt savu pārdodamo preci. Tāpēc domāju, ka viņiem ir diezgan labs vidusceļš pieejamo filtru daudzumā. Un viņu portāla darbības ātrumu diemžēl vēl neviens nav pārspējis.
Piekrītu, protams kādēļ to darīt, ja tāpat nāk laba nauda
Domāju tīri, ja skatos ļerļakus, tad pliusā filtru opcijas vairāk un vēl pāris lietiņas, kas ļoti saīsina rullējamo sludinājumu skaitu utt
Sods ir 1.4% no 2024. neto apgrozījuma. Pie atkārtota pārkāpuma gan jau ir citi skaitļi. Pēc šeit rakstītā var saprast ka sen vairs tā nedara, vismaz sods ir par ļoti vecu periodu. Likums jau arī nav bez vainas, ka nav ņemts vērā ka eksistē uzņēmumi kuru apgrozījums vienlaikus var būt arī tā peļņa, tuvu tam. Līdzīgi kā bija ar dzērājšoferiem, kur vienam 2000€ sods ir pat ļoti sāpīgi un audzinoši, bet citam par tieši to pašu pārkāpumu varbūt vienu vakariņu nauda 2000€.
no 13.03.2020. līdz 27.05.2021. tā īstenoja izslēdzošu praksi
https://lvportals.lv/dienaskartiba/387520-kp-konstate-sia-ss-dominejosa-stavokla-launpratigu-izmantosanu-un-piemero-naudas-sodu-186-78065-eiro-apmera-2026
Priekš kam? Ja cilvēkiem būs kkas jauns jāmācās, tikpat labi var sākt konkurentus lietot. Sistēma ir, strādā.
Monopols nekad nav vērsts uz izaugsmi. Nav motivācijas.
Man kaut kā šķiet, ka tas sludinājumu serviss varētu bišķiņ atjaunoties? Kaut gan viss tur notiekās tāpat, bet nu "zinot" cik viņi pelna, domāju to nejustu tāpat, bet bilde tam visam būtu pavisam cita ko redzam ekrānā, pārskatāmāk, ērtāk..
Ja salīdzina ar pliusu, diena pret nakti, pat latviešu valoda ir bļ 👍
Es tev piekritīšu, ka eksistē sfēriski dalbaj0bi kas salauzīs visu sev apkārt, un piekritīšu, ka ar izmantoto aprīkojumu ir korelācija, bet ne viennozīmīgi kauzācija, savukārt ar tautību vai politisko pārliecību nav pat lāga korelācijas. Viens otrs tīrasiņu latvietis ar spīdīgu Hilti arī čiliņā iep1sīs kur nevajag.