Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 4 Anonīmi, 102 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Gestapo
    • Artanis
    • ju
    • DeKrumba
    • kaads
    • lexxx
    • nnoname
    • binary
    • 138
    • tu16
    • uldise
    • _dunduks_
    • MartiniB
    • sounDDesign
    • versatile
  • Biedru statistika

27694
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    smotish
    Newest Member
    smotish
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
    • Racer
      Nu Tev skaidrs, bet dažiem tā ir neskaidra teorēma, kas jāpierāda - mēģina saprast kurā lombardā katetes un hipotenūzas nopirkt - visur tikai ūzas...  
    • 138
      Ja, piemēram, Mahima nelaistu iekšā cilvēkus bez paldies kartes un jauniem neļautu tādas uztaisīt, tas būtu... stipri īpatnējs veids kā izmantot dominējošo stāvokli.
    • versatile
      Cien. konspiroidioti varētu paskaidro, kas mainās no tā - vide īsts vai nē, bibī dzīvs vai nē? Hamas ir jāiznīcina, Irānā režīms arī. Aksioma. Kas tur ko nesaprast?
    • 138
      Te interesanti, ka tu centies atspēkot kaut ko, uz ko es pat nenorādīju. Tātad tu pats to pamanīji, ka kaut kas tur nav tā?  Es zinu kas ir krāsu temperatūra un saprotu ka var tā gadīties kā tu saki, bet viņš kaut kā izskatās nu pārāk rozā kā sivēns, cilvēki televīzijā un jebkādos profesionāli filmētos video parasti neizskatās TIK rozā, un piedevām - pārāk vienmērīgi rozā, kā no plastmasas. Bet varbūt tizls gaismotājs vai tizla pēcapstrāde, varbūt. Varbūt tas pat nav filmēts ar pro kameru bet ar telefonu, kurš balto balansu sagriež šķērsām.   Par to vispār nav runa. Oriģinālais video, labākā izšķirtspējā, ir reuters linkā augstāk. Tur arī krunciņas un matus var saskatīt. Nu kaut kā.. drusku tā kā pārāk sterili, kā vaska figūrai, ne?   Kad līdz malām pilnu trauku tik enerģiski kustina, normālai kafijai vajadzētu šļakstīties ārā, man tāds čujs.   Šo pieņemu kā iespējamu, bet tas ir par citu video.   Dzīvāks par visiem dzīvajiem!
    • _dunduks_
      Tieši šādi, ka neļauj jauniem tirgus dalībniekiem izmantot šo platformu.  
    • binary
      Un kā tieši tas ir "dominējošā stāvokļa izmantošana"? Man šķiet, ka tam būtu kāds cits "pants" piemērojams.
    • Gestapo
      Rokas nost no Bibī, viņš vēl mūs visus pārdzīvos 😁
    • versatile
      nu vispār, no biznesa klientiem ir dzirdēti visādi stāsti. Placis, tirgo mašīnas, ss kontā nauda ne liela, bet tomēr - simtos. Kontu nobloķē. Uz pretenzijām nereaģē. Summa tāda, ka tiesāties nav vērts. Bet...
    • binary
      Un kā tieši tur izpaužas "dominējošā stāvokļa izmantošana"?
    • raiviic
      Ieintriģēji, paskatījos uzmanīgi, arī palēnināti - nu nekas tur nav aizdomīgs.  Ja tev būtu kāda sajēga par dienasgaismas (fonā) un kameras siltās gaismas krāsu temperatūras atšķirību, tad muļķīgi jautājumi nerastos. Tā runātāja protams ir uzmontēta un ar atšķirīgu krāsu balansu. Par kafiju - ko tur ieraudzīji? Normāli virsma viļņojas kad trauku kustina.     Par 6 pirkstiem @Racer jau pateica - viss atkarīgs no kameras iestatījumiem, sevišķi  ātrās kustības, pašam šad tad gadījies ātrās dejas dejotājam 3 kājas uzfilmēt . 
    • Mielestapa
      Milwaukee instrumentam var pieslēgties no mobilā telefona ar Bluetooth starpniecību, un tas ir labi, jo tā instrumenta akumulatora bateriju tādā veidā var izmantot mobilā telefona uzlādēšanai.
    • 138
    • 138
      Sludinājumu cenās auto sadaļā, piemēram.
    • 138
      Tie ir tajā preses konferences video. Es varbūt pārprotami izteicos - runāju par kafejnīcas video (Kurš tika publicēts kādas dienas pēc preses konferences video un tam sekojušām baumām kā atspēkojums, ka lūk bibi esot pilnīgi dzīvs.) Tur sešus pirkstus nemana, bet ir tas viss pārējais, ko nosaucu un citēju, un noteikti vēl citas detaļas, ko tu kā profesionālis varētu pamanīt un atzīt par īstam vai feikam raksturīgām.
    • AndrisBB
      Nu bet ja tu atstāj instrumentus saule un instrumentu lietošanas instrukcijā rakstīts tā nedarīt, tad kurš vainīgs? Domā ka ražotājam jāzaudē nauda dēļ dumjiem lietotājiem, kas nemāk lietot instrumentus? Tas jau visiem labāk, ka tad samazinās garantijas izmaksas uz dīkdieņurēķina.
    • 138
      Nē, bet milwaukee garantijas atteikumi ir... ē, oriģināli, ja palasa redditu. Man atstāstīja, nezinu īstu vai hipotētisku situāciju par atteikumu, kad instruments uz brīdi atstāts saulē, un akvai, temperatūra pārsniegusi 50 (piemēram) grādus - sorry, garantijas nаu! Nu tieši to jau viņi dara.   No sirds novēlu, lai tev nāk par labu, kad tev būs šitā: "Jūsu velosipēdam pagājušā gada 14. jūnijā pulksten 21.18 reģistrēts normāliem lietošanas apstākļiem neatbilstošs paātrinājums. Sekojoši, saskaņā ar Garantijas noteikumu 148.2. punktu, Jūsu pieteikumu par elektrodzinēja vārpstas lūzumu kā ražošanas defektu esam spiesti noraidīt. Piedāvājam detaļas nomaiņu par maksu EUR 1532.54 + PVN."
    • Racer
      Manā skatījumā tie it kā seši pirksti ir kustībā un ekspozīcija ilga, tad nu tāds vizuāls efekts stopkadrā veidojas.   P.S. Pamuļķiem ir uz ko pavilkties aiz gara laika.
    • Athlons
      @osscar, Tev nu gan nav paveicies...  Vienīgais, ko atceros, ikgadējās pavasara rumbas pārjaukšana, lai ieziestu solidolu bumbiņās.... Tas nekas, ka pēc mēneša jau bija izskalojies... Citas smēres nebija... Vēl tagad tā solidola bundža nav tukša...  Klaņi gan bik locījās, bet netraucēja...  Ja speciāli nelauza, tad normāli kalpoja tie ričuki... Es par klasisko vīriešu... Škoļņiks man nebija... Bija Pionieris... Tam gan rokas bremzes atņirdzās pēc nedēļas...  Ērenpreiss gan pamatīgāk būvēts, tiesa... 
    • binary
      Nez, kā izpaužas tā "dominējošā stāvokļa izmantošana"? Ļauj lietotājiem reģistrēt sludinājumus? Nodrošina serveru un softa darbību arī pie lielākas noslodzes (neesmu manījis, ka ss baigi bremzētu)? Vai kā citādi?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...