Varētu vēl piebilst: Nekad neesam bijuši tādā līmenī, vai vairāk neesam tādā līmenī?😉
Lai nesanāk, kā Trampam ar Albāniju un Armēniju, kuras jaucot tas aizbildinās ar aizmiršību. Lai gan viņš nekad nemaz nav zinājis, kur tās abas atrodās.😀
Nezinu, sīcis bija šogad uz šito olimpiādi, tad jau redzēs, kā gāja.
5. klases olimpiādes uzdevumi NAV JĀSPĒJ atrisināt tipiskam piektklasniekam. Tā jau ir visa olimpiādes jēga un būtība.
Un kā tu domā secināt, esam 5. klases skolnieka līmenī vai neesam? Šķiet, reti kurš 5. klases skolnieks var ar tiem uzdevumiem tikt galā. Pat, ja tiem uzdevumiem atvēl 5 stundas (šķiet, apmēram tik daudz laika tika dots tai olimpiādē).
Man 3. uzdevums patika. Dēls gan teica, ka neesot tāda skaitļa, bet nu kopīgi nonācām pie secinājuma, ka tomēr ir.
5. uzdevumu mazliet ciest nevaru. Zinu atbildi, bet man uzdevumi no sērijas "pierādi acīmredzamo" nekad nav padevušies.
Nu labi, es arī skatos šad tad krievijas medijus, lai mēģinātu uztvert tajos paustos naratīvus. Un jebkurš normāls, pat vidēji izglītots cilvēks, taču momentā sajūt propagandu, manipulāciju un faktu sagrozīšanu/interpretēšanu. Pat krievijas valsts kanālu diktoru balss tembri ir nenogurstoši pacilāti, pār-enerģiski, ar pieaugošu intonācijas spiedienu. Nemaz jau nerunājot par veidu un stilu kā kaut kāda skabējeva izpildās.
Man derdzās arī EU propaganda, US propaganda, palestīniešu propaganda, Izraēlas propaganda un arī pārspīlēta Latvijas notikumu interpretācija. Piemēram, man ir prieks un azarts par Latvijas hokeja izlases uzvarām, bet man nekad nav ienācis prātā tās kaut kā ideoloģiski apspēlēt, sak, rekā mēs tos svensonus izd.rāzām. Ir tāpat skaidrs, ka nākamreiz mēs zaudēsim, un sistēmiski kļūt tikpat labiem mums tīri statistiski nav iespējams. Kaut vai līdzekļu apjomā, kas tiek pludināts jauniešu sportā.
Diemžēl manā ģimenē arī ir šķelšanās dēļ krievijas mediju patērēšanas, un es nekādi nespēju saprast nozombēto cilvēku racionāli. Nu tu argumentē, ar faktiem pierādi, ka mums par spīti visām siliņām, ašerādeniem un šuvajeviem (arī šleseriem, šķēlēm un lembergiem) pēdējo 25 gadu laikā dzīves līmenis ir kļuvis augstākais kā jebkad vēsturē. Tāpēc, ka valstiskais kurss tomēr ir attaisnojis uz tā liktās cerības. Un tik un tā tiek atrasta kaut kāda negatīvisma atrauga (piemēram negācijas veselības aprūpē), kas tālākā diskusijā aiziet līdz "krievijā ņi vsjo tak odnoznačno". Nez kā citi ar šo cīnās.
Atrisināju.
Iesāku ar vienādojumu sistēmu, kur 4 vienādojumi un 3 nezināmie, baigi sarežģīti sanāca...
Un tad pielēca, ka tā taču 5. klase, nevar būt, ka tik sarežģīti...
Atrisinājums izdarāms, bez maz vai, galvā...
Mēģiniet līdz tam nonākt... Man izdevās, izdosies arī jums
Tak eksistē visādi ģimenes akaunti tai pašai googlei.
Domāju, ka kaut kādām saturam var tikt klāt ģimenes locekļi ar miršanas apliecību. Čakars gan.
Par dzīves iekrāto pron mapi ...nezinu vai kādam būs interese
Kāpēc lai būtu jāizlaiž? Es nespēju iedomāties veidu, kā izlaistais 4 būtu kaut kas cits kā ķeršana uz muļķi. Sākumā reizināmais a = 8, reizinātājs k = 11, katrā gājienā a = a - 1, k = k - 1. Ja reizināmie būtu tikai, piemēram, pirmskaitļi, vai kāda cita vienojoša kategorija, varētu būt citādi, bet kas lūdzu būtu kopa, pie kuras pieder 8, 7, 6, 5 un 3, bet nepieder 4?
Kompānija Космическая связь atradusi uzņēmumu ("Решетнев", vienīgais pretendents) kurš apsolījis līdz 2030.gadam uzbūvēt trīs jaunus Krievijas satelītus Экспресс-АТ3, Экспресс-АТ4 un Экспресс-АМУ8, par kopētā summu 43.97 miljardi rubļu. Pirmie divi aizstās no ierindas izgājušo Экспресса-АТ1. Savukārt pēdējais paredzēts 36E grādiem.
Bet nu, pa cik lieliem bezceļiem jābrauc lai būtu jēga no 100mm dakšas? Un ja brauc pa bezceļiem, tad kāda jēga no aeoro pozīcijas?
Pa lielam varbūt ja brauc 50/50. Pa pilnīgu mežu/bezceļiem, tad izbrauc uz ceļa, nobloķē dakšu un izbauda aero pozīciju 😂
Pēc idejas arī mana BMC URS ģeometrija īpaši neatšķiras no viņu CrossCounty sacīkšu braucamajiem.
Un tas nopērkams jau ļoti sen.
Likt jau var, bet kur tu ar viņu brauksi?
Kautkādās specifiskās gonkās jau droši vien viņš piemērots. Normāli cilvēki jau Pinarello nepērk 😂
maigie "dakšu" graveli jau bija ar 40mm gājienu vai 35 , cik tur bija, bet te jau 100mm..kā hardteilam normālam. vienkārši kaut kas jauns jāpiedāvā tirgū, tādas prognozes jau bija ka mtb liks graveļu stūres