Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 0 Anonīmi, 131 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Prodigy
    • uldise
    • kava
    • Zin...
    • jacobs
    • Jurkins
    • Jainit
    • AndrisBB
    • sounDDesign
    • basic
    • Igors83
    • rasetajs
    • maize
    • Alex30
  • Biedru statistika

27678
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Raimis 123
    Newest Member
    Raimis 123
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Tur pat esot ideja atjaunot taksofons.🤣   Jā, tas viss ir smieklīgi, bet ukraiņi šodien lielās, ka esot uz maskavu 100 dronus aizsūtījuši. Nu kāda peņa pēc? Atkal sitas ar galvu pret sienu kā toreiz ar pretuzbrukumu. Jā, nu forši lidostas slēgtas, reisi atcelti. Nu un kas no tā? Varbūt labāk būtu, ja tas drons kaut kur Voroņežas/Brjanskas/Muhosranskas apgabalā uzspridzinātu kaut transformatoru nevis efektīvi eksplodētu gaisā no krievu pga? Te nāk prātā inovācija - uz maskavu jāsūta droni bez sprāgstvielām. Kāpēc lieki tērēties?
    • base7
      Ņemot vērā biežos interneta pārtraukumus Maskavā, sevišķi centrā, Krievijas masu mediji jau nopublicējuši maskavieša bāzes minimumu, kā izdzīvot 2026.gadā.   Starp citu, pēdējā laikā daudzās pārdošanas platformās (Avito, piemēram) parādījušies pārdošanā peidžeri, mūzikas pleijeri (prieks aizliegtajām dziesmām), kartes un daudz kas cits.  
    • 138
      Neatdod, pārdod par naudu! Piedāvā Videospēļu muzejam vai Retroistabai, nezinu vai tik tāla vēsture ir viņu interešu lokā, bet ja nu?
    • AndrisBB
      Vaitad 34 nav stipti par mazu? Cik tad ātrumu tu vari 'uzmīt' ar to? Plus droši vien ja tev ir 1x, tad negribi braukāt visulaiku ar mazāko zobratu un šķību ķēdi. Braukt jau var, bet tad ķēdi varēsi mainīt ik pa mēnesim.
    • ju
      Uz aci izskatās, ka 36 noteikti tur ir vieta.  Un jā, pabraucot vairāk, sāk šķist, ka 34 nebūtu slikti, tomēr. Bet neko, brauks kā ir, vismaz šogad. Un ir tāda sajūta, ka es tomēr jūtu tos 5mm īsākos klaņus, ir kaut kā savādāk pēc sajūtām Jā, kaut kā arī biju gaidījis labāku "amortizāciju" no tās dakšas, cyclocross velo šķiet tā dakša vairāk amortizē kaut ko.
    • osis2
      Sveicināti.Varbūt kadu interesē KVN 49,un vēl dažādā stāvoklī,dažādi radio ,atdošu kolekcionāram.  
    • ju
    • Stepselis
      Ļoti ietekmējies no Nightwish ap 2006.g.    
    • Racer
      Tā ir dziesma uz kuru joprojām pavelkos psihodēliski.   Rekur mazliet restaurēta bilde un skaņa, pirms pāris gadiem mazliet paņēmos.  
    • base7
      Krievijas tālo austrumu iemītnieki palikuši bez operatoru NTV+ Дальний Восток un Telekarte pakalpojumiem. Krievi nolēmuši satelītu Экспресс‑АТ2, kurš atradās 140E pozīcijā un kuru izmantoja šie operatori, pārdzīt uz 56E pozīciju. 
    • 138
      Bet @ju rāmis ir bijis paredzēts 3x9 tātad visticamāk 36 vidējam zobratam (jo eksistē 48/36/26 klaņi, man liktos jocīgi ja ne-racing rāmis būtu uztaisīts tādiem nedraudzīgs) uz, nesamelošu, bet laikam 50mm chainline, savukārt 1x Shimano sistēmām chainline laikam ir 52mm, tātad vietas tur vajadzētu būt atliektiem galiem. Ja es nekļūdos ar tiem chainline standartu milimetriem - pārbaudiet leģitīmos avotos.
    • base7
      Naktī uz pirmdienu (01.00 pēc mūsu laika) notiks Oskara pasniegšanas ceremonija. Tiešraidē to pārraidis "Pro7" un "Filmzone". Droši vien arī citi kanāli. Tas pasākums būs LA (kur taisās braukt Lauris Reiniks).
    • 138
      импортозамещение
    • M@R$$
      Zinu ka uzrīvēs tulznu, bet nedēļu jau griežās favorītos. Cik tur ir skaisti... viss? Baudam!  
    • JoWooD
      Iegādāšos Low Profile videokarti, vismaz 4gb līdz 100eur.  
    • osscar
      Nu nevisiem rāmjiem tādu var uzlikt( nu kas 12 x1 paredzēti )normāli...tad 34.. Pie 34 pat ķēdi var nepagarināt , lai nomainītu zvaigzni pat klanis nebija nost jāņem šimano gadījumā, tas + atšķirībā no direct mount, un tam vēl torx vajag nevis seškanti kā šimano.
    • osscar
      Ju,-tikko pamēriju sram 12 sp priekšējo nw zvaigzni, šaurie zobi zem 2mm biezumā, resnie ap 3.5.aļika zvaigznēm tāpat,kaut zoba profils nav kā sram, bet vairāk kā šimano....nu nez man tās zvaigznes labi strādā gan 12, 11 un 9 sp. Cues ir 11 sp ķēde. Neatkarīgi no kasetes izmēra...tur atstatums starp zvaigznem mainās. https://www.aliexpress.com/item/4001308235948.html   Šadas tev derētu...vairāk vidu kasetei izmantotu...nezinu kā desmitniecei šimano ..bet sram 12 pa 16 eur var 3 mazās atsevišiķi nopirkt, @kaads to minēja kādreiz par šimano...nezināju ka sram ar to piedāvā,es reāli 50 zvaigzni 2x tik esmu izmantojis...man baigi optimāli šķiet 36 priekšā pēc novērojumiem.
    • base7
      Foruma sadaļa pazudusi?  Agrāk taču bija. P.s. Ja pieliek beigās forums, tad atveras.
    • guntis1234
      eradio atjaunojuši mājaslapu
    • osscar
      beidzot uzliku bagāžnieku(viņš sēž kādus 2 cm tālāk dēļ garā aizmugures trijstūra..un papēži aiz somas vairs neķeras+ vaudes somu notestēju)  un saskaitīju ka rāmī ir vēl liekas 13 skrūves hvz ko tur var stiprināt Baltajam kubikam nomainīju aizmugurē klučus un rotoru - jo kauca kā aizkauta cūka , pirms pašas apstāšanās...un bremzes švakas ....pamērīju rotoru - 1,4 - 1.,5 mm..uz viņa tā arī rakstīts ka min 1,5 mm...biku padilis bija Vēl pamēriju zaļajam baltā 2.35 riepas/ratus - der perfekti un pat liekas ka spraugas vēl lielākas nekā MTB : D tur visi 2,4 ielīstu...  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...