Paldies, nezināju. Bet cik daudz un kādā formātā tā runāšana? Ziņas, autorraidījumi, diskusijas? Un vai tajā ir kaut kas Latvijai nelojāls?
Vai ir novērotas kaut kādas maigākas izpausmes?
Ē, šito es esmu reizēm uzslēdzis, pa kuru laiku tad tur runā? Vai tad tas nav non stop дэнс радио?
#metoo, bet, kā atļāvās ~25 gadus atpakaļ, piemēram PikFM iznesties, vislaik sapņoju ar kādu raķeti uzraut pa Āģīša antenām. Bet, ejot laikam, 2021. gadā NEPLPs atrisināja visus jautājumus, un tad viņi bij kļuvuši jau krietni piezemētāki.
Baidos ka viena Solovjova pārraidīta frāze varētu anulēt apraides tiesības. Un uz tādu risku neviens neiet...
Izbraucu aplīti līdz veloservisam Dubultos, jo prasījās vēl kāds distancers tagad vēl stūres caurulei. 2x jau zāģēju, 3x vairs negribējās, un arī tas ķīlis vai kas tur ir, tas vairs īsti negribēja nākt ārā.
Galu galā arī, tomēr, sarunāju, ka rīt vedu tur, un lai maina visu, ko tad esmu sapircis. Negribās kaut ko vēl sačakarēt. Tas tomēr nav samainīt kādu detaļu viens pret viens. Man arī tā doma pie viena uzlikt Surly corner bar, un šoreiz bremžu caurulītes jāpagarina, jo šim visi kloķi tikai uzmaucami, nav ar skavām, ka vas likt kur grib.
Un pāris kilometrus pirms mājām monobloks sāka riktīgi krakšķēt.
Bet vai tad "krievu" komercstacijās ir jebkāda runāšana? Man šķiet, ka tikai muzons krieviski un, maksimums, laika ziņas, un protams reklāmas, vai kļūdos? Man arī subjektīvi tas muzons nepatīk un neklausos, bet sakiet, kā jūsuprāt caur šīm stacijām izpaužas russkij mir maigā vara, kiberkarš vai ko nu vēl jūs tur saskatāt?
No Rīgas stacijām šaubos. Tad jau Drīzāk rodas jautājums par Rēzekni, Daugavpili.
Tur tā lieta, nav jau nekas jauns ko piedāvāt. Retro vai latviešu mūzika. visas pārējās agri vai vēlu bankrotē (Biznesa radio, NRJ, Rīga radio, radio 101, Boom FM, Capital FM, u.c.) vai arī pārpērk.
Domā vingrinājums saucās naudas atmazgāšana? Kādreiz man arī tāda aizdoma bij, bet nu jau itkā papīriem būtu jābūt tīriem...vai tomēr nē?
Te jau mēs nonākam pie atbildes, labi, likvidēs/aizslēgs, un ko tālāk?
Kurš ar pilnu prātu domājošs, biznesu saprotošs, taisīs, piemēram, džeza staciju?
Nu pareizi, precīzi neviens. A cold DC vismaz ir kāds, kas klausās, attiecīgi arī ētera laiku var nopārdot...
Krievu radio varētu likvidēt, bet no tā jēga ir tikai tad, ja vietā dabūtu kaut kādu nišas virziena radio, no sērijas jau NEPLP konkursa koncepcijā - country, or nothing. Citai frekvencei - džezs, vai nothing utt
Tieši kāda jēga, ja tā vietā būs kārtējais Hot AC formāta sūds ar jau nodrillētajām 300 dziesmām + Donu?
Nē. Un viņas vajadzēja slēgt jau ntos gadus atpakaļ. Bet tikai velk un velk garumā.
Cik gadus jau viņas bankrotē? Visa FM skala aizņemta, bet jūs tikai, kurš klausās, kurš klausās. Citplanētieši klausās.
~30 gadus tas nevienu nesatrauca, un gan jau arī latvieši klausījās/klausās.
Un tagad viens pasaka, viss, ballīte beigusies.
Tā nevar, procesa vidū noraut, tur ir jāļauj vismaz nofinišēt/bankrotēt.
Bet tās ir tīri manas domas, un vispār, kurš mūsdienās vēl klausās FM...nu ok, ok, tā kā vidēja auto vecums LV ir virs 10? gadiem, tad tā arī mērķauditorija.
Nē, tur nekā nav. Ne skrūvei cautums, ne arī apakšā caurulei, kam man pat ir kaut kur jau dubļubleķis. Jāliek uz savilcēm, vai jāizurbj kaut kas
Ir kaut kādi mazie redzēti, kas uzliekas tā kā uz savilcēm.
Kaut vai šis MUDROCKER FRONT - Front mudguard for mountain bikes | SKS GERMANY
Pašā win10 sākumā īsti nesanāca ar to sadzīvot, turklāt apnika meklēt visādus "aktivētos" utml variantus, tāpēc savu notebuku un pc pārcēlu uz LMDE. Neatceros, kura versija tad bija aktuālā, šķiet, ka LMDE3. Spēles nespēlēju, neko specifisku nevajag, uz pirmās paaudzes i5 viss joprojām kustās ļoti aši, nav jāuztraucas, ka atkal vajadzēs pirkt jaunu kompi tikai tāpēc, ka kāds ir izdomājis, ka mans esošais kompis "vairs neder".
Speciāli atturos no visādiem ubuntu atvasinājumiem - līdz ar aizvākšanos no windows man gribējās aizvākties no visādām "ļaunajām korporācijām", kuras parasti zin labāk, kā man jāizmanto savu datoru. Desktopā Cinnamon, kā jau bijušajam windows userim nav pārspīlētas prasības pret šausmīgu kustomizēšanu