Cita lieta. Kaut kā tur viss bija līdzi, tad nu kŗāmēju visu šitam dakšai ir jau tur tā fāzīte, konuss, nezinu kā lai to nosauc. Šķita, ka vajadzēs lai tur korketāk iecentrējas. Tā ir, kad mērkaķim iedod āmuru
Ja kas, tas Mosso pieejams, arī kaut kāds lētā mīkstā rock shock, vai gaisiniece, nezinu, jāiet atkal skatīties.
Star FM ētera personība Māris Grigalis viesojoties TV24 raidījumā pauda sašutumu par Latvijā esošo krievu radio staciju lielo skaitu.
Kāpēc Latvijā ir tik daudz krievu radio? Māra Grigaļa skatījums - nra.lv
P.s. Pilnīgi piekrītu, atstāt vajag tikai viņa darbavietai pietuvināto Topradio. Kā nekā vienā mājā jādzīvo.
Ja ar "gredzenu" domāts šitais
- nu tas ir crown race. Viņi ir daļa no headseta. Vismaz tērauda dakšām viņi, cik esmu redzējis, dakšā nav iestrādāti un maucas dakšai virsū šitie, kas nāk headseta komplektā. Piezīmēšu, ne tikai specifiski headsetiem - cita headtube diametra adapteriem, bet arī "normālajiem". Un ja headsets ar ne slēgtajiem gultņiem, tad race ir citādāki, ar ieliektu virsmu, pa kuru rotē bumbiņas.
Es baigi neesmu turējis rokā nevienu karbona dakšu, bet acīmredzot tavējai (ļoti iespējams, arī citām) tā "fāzīte" ir dakšā iestrādāts race. Tad likt reisu no headseta komplekta nevajag, bet acīmredzot tu esi salicis divus reisus vienu uz otra
Nekas šausmīgs, neviens jau nevar visu zināt, bet man šis stāsts uzlaboja dienu. Un prieks, ka tu ar šo interneta diagnostiku esi atrisinājis situāciju.
A, nu skaidrs ko gribēji.
Man šķiet, ka skatījos, un nebija tā, ka smuki zemu uzsēdās. Bet, nekatījos, cik tā bļodiņa/kronis smuki uzsēžas bez tā gredzena.
Sveiciens biedriem!
Vēlos priekš kolekcijas iegādāties kādu no GTX sērijas (1060/1070/1080) un no RTX 2-sērijas Founders Edition videkartēm. Vēlams strādājošas, bet derēs arī miroņi. Ciparu adekvātās robežās saucat paši, bet kosmonauti lai piesakās vienvirziena teraformēšanas misijai uz Mēnesi vai Marsu.
Saziņai PM vai bezdrāts numurs divi-trejdeviņi-27-trīs-seši.
Bilde referencei -
Jau ~20 gadus dual-boot'ā (pēdējos gados gan uz VM, vai var darbināt paralēli) stāv Ubuntu LTS versijas.
Šogad pirmo reizi taisu eksperimentu - Ubuntu kļuvis par primāro, un Windows tiek darbināts caur VM. Uztaisīju dejas ar tamburīnu - piemapoju Windows fizisko partīciju pie VM, lai var startēties tajā pašā Win gan native, gan caur VM no Ubuntu. So far so good.
Nu šad tad jau nākas pārstartēt arī Linuxu.
Man viņš reizēm (1 no 20) kautko pa pusei uzkaras, ja Teams zvana laikā izrauj Thundebolta vadu ar doku/monitoru.
Notiek reizi pusgadā, jo vienkārši zin ka nav laba domā to darīt. Bet reizēm gadās, kad mītingu telpā nākas izraut.
Teorētiski jau var 'atdzīvināt' restartējot USB, bet nekad nevaru atcerēties pilno sarakstu ar parametriem un ātrāk ir restartēt, kad visi gaida 😂
Tāpat arī pagāšnedēļ man liekas pirmoreiz MacOS pārstartējās pēc updeita. Bet nu tur es biju settingos atstājis, lai viņš to dara automātiski.
Cita runa ka MacOS atjauno visus logus kā viņi bija pirms restarta.
Tas gredzens tev nav vajadzīgs, tas vairāk kad nopērc jaunu dakšu bez tās fāzītes.
(ja tu viņu uzliki, tad tapēc tev arī šķirba)
Gultnim jau tak viegli jāņemās ārā, pat īsti parasti neturās ieksā.
Gultni izņemt?!
To apakšējo gredzenu ir doma izņemt, jo ir jau taču tā fāzīte uz pašas dakšas, tad priekš kam tas gredzens vēl?
Lai gan apskatot vēlreiz viņu lapu, tad tur nemaz citu varinatu šai vajadzībai nav, laikam.