Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   20 biedri, 0 Anonīmi, 154 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• aoma
    • sounDDesign
    • dainis61
    • KebabMaster
    • Ghost_az
    • 138
    • Legacy Sat
    • ggg97
    • Kazarms
    • Fēniks
    • spameris
    • kaut_kaads
    • Kaspars12
    • Igors83
    • kurtka
    • M@R$$
    • Biete
    • Daiļais
    • INTRASERVERNET
    • Corpsegrinder
  • Biedru statistika

27652
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Danchiks
    Newest Member
    Danchiks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• M@R$$
      Nekur jau nav vēl pazudis, bet tā arī jau ir relikvija... Piekritīšu, dažkārt besī, nevelti sievai apnika, bet tad vienmēr var un vajag pārslēgt staciju  
    • 138
      Pārfrāzējot biedru, teikšu - Lidla knaibļu apskats itāliski nebija manā boot foruma bingo sarakstā Tutto perfetto, non comprendo Maestro, maestro, ansamblim Modo Dziesmiņu saceriet   Citā valodā neatradu, ja runājam par dzelteno sēriju. Zaļās nav no Vupertāles. Dzeltenās visas ir dikti labas? Gotta catch 'em all?  
    • Racer
      Minēšu - tur joprojām tas pāraugušais tīnis Grēviņš ir? 🙄😀
    • 138
      Tas nav kaut kas ar kompresiju saistīts?   Acumirklī nesapratīšu to visu, tomēr man ir jautājums - kāpēc LR griež citādāk?
    • ggg97
      Man aizdoma, LR valsts stacijas raida stingri pēc standartiem. Komercstacijas arī pēc standartiem raida, bet signāla līmeni (FM deviāciju) izgriež uz maksimāli pieļaujamo, lai pēc iespējas uzlabotu signāla/trokšņu attiecību lielākos attālumos. FM klausos tikai auto. Interneta radio līmeņi arī krietni atšķiras, var būt pat vēl izteiktāk. Tam gan nav nekāda sakara ar FM apraides standartiem.   p.s. Un tad vēl visādi audiokompresori, aš no AM Luksemburgas laikiem, kurus FM es neatbalstu.
    • Zin...
      Skaņas kvalitāte. Man patīk, kas tur skan, bet nepatīk kā skan, viņi gan daudz aizņemas no BBC radio1 idejiski Tas pats EHR, Skonto vai Kurzemes radio skan labāk, daudz labāk , "plašåk"
    • 138
    • M@R$$
      Nezinu, rīta šovs ir manā gaumē, kad strādā Mārtiņš Pabērzis, arī paklausos. Lindu jau arī var pierakstīt pie pieci mēbelēm... Piesējies sīkumiem? Nu malacīC, paņem no plauktiņa cepumu.
    • strawberry8
      pareizak butu 'Ultra iso vilnu radio' ustverejs. FM ir modulacijas veids kas var but televizija un racijas uc,  neatkarigi no frekvenchu diapazona ja, smarzu bodes apkaime piemets  sturi ar tam pudelitem. skanu plates ar vinam netirija toch
    • 138
      Forši, bet vai tagadējais kaļamais materiāls nav gadījies zemākas kvalitātes kā iepriekšējais? Cik esmu nejauši ieslēdzis, nu pabriesmīgi viņi izklausās. Vai tikai man kādreiz zāle bija zaļāka? Starp citu, Grēviņu nu gan pagrūti pieskaitīt pie "jaunajiem"     Nestāsti, deviņdesmitajos varēja redzēt skaņuplašu tīrīšanas šķidruma pudeles.
    • strawberry8
      ko lai saka, pec atkusna uz ielam redzu odekalona un spirta pudeles. atgriezamies 90'tos ar 780eur nevar izveidot legalu raidstaciju
    • M@R$$
      Magnus Eriņš 360TV" spēlē "15 jautājumi", Marta Grigale radio SWH, Toms Grēviņš, Elīna Krūkle, Uldis Ziediņš, vēl bij kas lasīja ziņas LR1. Grozi kā gribi, bet piecinieks ir jauno DJ kaltuve (kaut vai JPētersons).  Ja domā raidītāja kvalitāti, tad baigi klusu ir skaņa FM, bet ar to jau slimo visas LR stacijas...
    • Kazarms
      Paskaties šitos, ja riepu platumu nosedz. Tur var to aizmugures kronšteinu uzlikt priekšā un to cilpu pārlikt aizmugurē un tad varētu diezgan ok derēt. Es tā gribēju gravelim uzlikt, bet tur tik šaura vieta dakšā, ka labāk beigās bija ieskrūvēt skrūvi no apakšas (bija skrūve un urbums), bet Tev jau tur ir visa pasaules vieta. Bilde kā man ir uzlikts ir kādas pāris lapas atpakaļ un te no apskata, kā ir likuši ar pakaļas kronšteinu priekšā. https://road.cc/content/review/sks-veloflexx-mudguard-set-281327  https://www.sks-germany.com/en/Products/Mudguards/VELOFLEXX-SET.htm?a=article&ProdNr=124&p=1003
    • base7
      Papildinu prieks @138. Arī pie Retro FM pults sēž dzīvs cilvēks.
    • strawberry8
      mediju disinformacija
    • osscar
      Tev pressfits? Parasto skruvējamo jau vienkārši ieskruvet...
    • base7
      Cilvēku formātā. Kā tāds bērns, jelbogu. Labi, nomierināšos un paskaidroju, runāšana tāda pati kā iekš SWH, Star FM, Skonto un visur citur, kur pie pults sēž dzīvs cilvēks.   Neesmu dzirdējis, bet es no tām krieviskajām tikai Skonto+ uzslēdzu.   Mix FM no rītiem (7-10) tas apelsīnu, tpu vitamīnu šovs ar Polinu.    
    • 138
      Kādos parametros?   Ja "ētera personības" ir tizlas (neapgalvoju, bet pieļauju) - nu varbūt tāpēc, ka labākas nenāk tur strādāt un iepriekšējās aiziet uz komercstacijām. Nu piemēram, kāpēc Aleksis Vilciņš tagad ir SWH?
    • Zin...
      Jautājums - kādēļ Latvijas radio 5 kvalitāte ir zema katras kritikas?
    • 138
      Paldies, nezināju. Bet cik daudz un kādā formātā tā runāšana? Ziņas, autorraidījumi, diskusijas? Un vai tajā ir kaut kas Latvijai nelojāls? Vai ir novērotas kaut kādas maigākas izpausmes?   Ē, šito es esmu reizēm uzslēdzis, pa kuru laiku tad tur runā? Vai tad tas nav non stop дэнс радио?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...