Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   10 biedri, 0 Anonīmi, 182 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• 138
    • Daiļais
    • inteens
    • uldise
    • guntis1234
    • base7
    • osscar
    • duksis
    • Ruperto
    • e = d
  • Biedru statistika

27638
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    markei_v2
    Newest Member
    markei_v2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• inteens
      Uz poda. Tūlīt maizei cena pacelsies.
    • base7
      https://www.tvnet.lv/8428726/pec-lr-4-slegsanas-latvijas-informativaja-telpa-riski-nav-butiski-pieaugusi
    • osscar
      Man 2 pa sezonu...es pēc katriem 100-300 tīru eļļoju...atkarībā no apstākļiem. ....bija slapja vasara pavasaris ..pārgāju uz ķēžu eļļoju ir lipīga, staipīga, pret rūsas piedevas...akurāt kā wet lube.es sūtu no ārzemēm..man r.s.p patīk bet teflons nav videi draudzīgs. Tajād pat pudelītēs  sapildu un ir labi .
    • base7
      Šodien 56E satelītam vispār pazudis signāls visiem transponderiem. Vismaz tā paši krievi saka.   
    • 138
      Pērku: 1. dzīvu iPhone SE2020 vai SE2022 vai 11Pro, 12Pro, 13Pro. Eseskas labāko dīlu cenās, teiksim līdz 120€ par pelēku vai zaļu 11Pro ar >=80% 128GB, līdz 200€ par pelēku 12Pro >=80% 256GB, līdz 250€ par pelēku vai zaļu 13Pro >=80% 256GB. Švakāku vai citā krāsā - lētāk. SE līdz 100€, preference melnam vai sarkanam. Varu drusku piemaksāt par niknu (Otterbox, Spigen utml.) vāciņu. 2. SE2020 donoru - ar veselu ekrānu un korpusu, bloķētu imei vai iCloud, lēti. Skaidrā naudā Rīgā vai Pierīgā. PM.
    • MrToastMan
      Ne GO3, bet ReTV!! Un jā, ReTV kanāls tika izveidots, lai apvienotu reģionālo TV saturu vienā nacionālā kanālā. (tā teikt palīdzētu reģionālajiem)
    • MrToastMan
      Vai arī rakstīt, ka Kurzemes TV - Ventspils, bet TV Kurzeme - Liepāja.Agrāk kanāls saucās TV Dzintare. Kst! Agrāk kolēģiem bija interesanti sižeti, īpaši, kad varēja no nekā uztaisīt konfekti. Tagad laiki citi.  Un tagad ar TV Kurzeme ir daudz kas mainījies (aizgājuši daudzi profesionāļi)  
    • HIGH-Zen
      Vairāk gan uz Win sanāk lietot, bet patīkami, ka darbojas arī uz Linux - ir interesants softs, kam to JAVA vajag (t.sk. Linux versijām e.g. Ghidra, Art of Illusion, Eclipse IDE utml.) + paša garadarbi iekš JAVA. Bīstamāks tas licenču bardaks ir uzņēmumiem, es esmu tāds kā entuziasts.   Iekš defaultā Ubuntu ir OpenJDK 21 JAVA versija. Šobrīd aktuālā ir OpenJDK (Temurin) 25 LTS. Teorētiski var būt arī sapakotas, bet parasti tādā gadījumā tā ir tāda vai šitāda OpenJDK versija (līdzīgi kā eParakstam, tur nāk sapakota JAVA līdzi (Temurin)).
    • AndrisBB
      Divi jautājumi: - ko jūs ar to Javu darat uz Ubuntu? - kā tu zini ka uz tava Ubuntu nav `ne smakas` no Oracle vai kādu Java versiju applikācija lieto, ja pa lielam tagad visas programmas nāk kā .appimage, flatpack vai kur tur vēl populārs, un Java + visas bibliotēkas ir sapakotas viņā iekšā? Aka. nekāda Java nav jāinstalē.
    • HIGH-Zen
      Uzliku arī uz sava Ubuntu OpenJDK 21 vietā Temurin 25 JDK. Viņu lapā ir instrukcija Debian/Ubuntu - kā pievienot repozitoriju un instalēt JDK. Dažās daļās instalēšanas kodā nācās pieviento sudo, iespējams, ka domāts ir instalēt no root konta. Un uzreiz tas uzstādījās kā default-ais Java JDK 25. Tagad tie faili, kuri veidoti Windows 25 JDK, bez porblēmām darbojas arī uz Linux. No Oracle nav ne smakas 
    • AndrisBB
      Nu cik tad tev ilgi viena 50ml pudelīte iet? gadus? Nēnu var jau taupīt, bet nu .... 😂
    • biomass979
      Ja kāds nezināja vai intresē atiecībā  uz šo tīklu ,tad lieta šāda.... Iemesls "Pāreja uz Cryptoguard"kura tiek piesaistīta individuāli bezkaršu resiverim!    Patreiz notiek testēšana ,līdz ar to ejošākie kanāli vairs nav pieejami ! Nekas īpaš,šī opcija ilgi nebija un vair nebūs-kā tikai Turku Krieviem oficālā veidā!  Kautgan iecienītie kanāli  ir pieejami no citiem avotiem!  Conax kodēšana tiks pārtraukta  marta beigās. Kautgan šis tīkls tā  pat  nebija redzmas uz kura katra Sat. resivera,redzēt varēja tie kuriem HEVC 10bit. iespēja...
    • hehe
    • osscar
      netrūkst, bet ir starpība 5 EUR par 50ml vai par 500ml ķēde arī Āfrikā ir ķēde..nav jau formula 1 + ja vēl tev regulāri 7 -8 velo jāeļļo 
    • AndrisBB
      Vaitad nu trūkst lbrikanti mitram laikam
    • osscar
      es mitram laikam tādu diy biezāku eļļu esmu samiksējis - zāģa ķēdes eļļa + dīzelis, lai nav pārāk bieza  strādā ideāli. un izmaksas niecīgas. 
    • Racer
      Precizēšu - izstaroto jaudu, kas ir raidītāja jauda + antenas pastiprinājums.
    • 138
      Nu nē, ja "sēdies un brauc", tad pirms tam būs noskalots ar karčeri. Ja vēl ķēde ir ar wd40 sapūsta, tad tas jau ir "pēc apkopes". Bet šis ir tāds "labā stāvoklī, uzticams velo, derētu profilaktiska apkopīte".
    • osscar
      šādas ir 90% ko ss tirgo kā labā stāvoklī, sēdies un brauc
    • 138
      POV: Tu biji nesekmīgs ķīmijā un pirmo reizi izbrauc ar velo ziemā Rīgā    
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...