Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   4 biedri, 0 Anonīmi, 377 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Dils
    • Jurkins
    • kurtka
    • strawberry8
  • Biedru statistika

27637
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    markei_v2
    Newest Member
    markei_v2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• strawberry8
      debesīs. nakama režima maina Turcijā. Erdogans sola partraukt ekanomisko sadarbibu ar Izraelu
    • oks
      Cēsis vienubrīd bija pat veselas 3. Bija vēl Madonā, Mazsalacā, Valkā, Siguldā, Jūrmalā, pat Balvos un Tukumā, noteikti bija vēl kaut kur. Ja mēs runājam par tām pilsētām, kur kādreiz bija...
    • oxygen
      Izskatās ka tiem ST ir sākušās problēmas kopš novembra . Tik to uzķeru ka uz telefonu pirmo reizi marta sākumā atnāca īsziņa ka :''Lūdzu atsūtat skaitītāja rādījumus jo nevaram nolasīt distancē''. Nu kāpēc pirms tam lai es līstu viņu lapā, ikdienas un pētītu? Būtu man kāds tarifs vidējais par visu mēnesi- OK. Pie vienas vietas, ka tik kopējā summa. Bet ja klientam biržās un šie neklapē ne ar ausi MĒNEŠIEM tad jautājums jau kas par to atbild? Tīri vai prasās pajautāt kādam tipa Bez tabu..  Kas vēl liels jautājums manam elektrības tirgotājam , elektrum ( latvenergo) - tur ne ar pušplēsta vārda ne rēķinā, ne viņu lapā par to ka ... nu tipa ir problēmas ar rādījumu nolasīšanu. Es kā lietotājs parastais  atveru Elektrum ( ne ST) par pagājušo mēnesi kādu dienu par patēriņu un ieraugu smuku grafiku ka ieliku postu augstāk. Nu uz pirmo acu uzmetienu viss OK. Būtu visu diennakti vienāds- uz reiz redzams ka ir problēmas.   Starp citu vai tik tas ST laikam ir Latvenergo meita? Tad jau savstarpējai komunikācijai būtu jābūt. Pat ja nē, tad galu galā ST dot datus pārdevējam nevis man lai pārdevējs piestādītu man rēķinu.
    • Exiic
      Lūžņus pērk, bet sakarīgus kompjus pārdot ir grūti 🤣 
    • maize
      @oxygen e-st.lv ir pieejams precīzāks grafiks, kurā ar * parādās laiki, kad nav izdevies nolasīt skaitītājā rādījumus. Tajā laikā piemēro "tipisko" vai "vidējo" patēriņu, kurš var galīgi neatbilst tavam reālajam patēriņam 😕  Man tāds sū, par laimi, gadījies tikai dažas stundas/dienas...    
    • oxygen
      Beidzot pieķeros papētīt kad tas vis ir sācies un ka tagad notiek ikstundas uzskaite. Izrādās kopš novembra mani rupji čakarē. Ja atver ikdienas patēriņu- naktī mazāks dienā lielāks . Tik visu smukumu nodod tas ka lēzens nevis reāls. Ja atver pirms tam , tad vienu stundu krietni liels . Nu tipa darbojās kāda vešmašina un citu pavisam mazs. Tagad , paši varat iedomāties, ka dienā tarifs ir liels, mājas nav ne viena kas ko darbinātu lielu, bet šo lapā ... Izskatās ka paņemts mēneša kopējais un virtuāli uzzīmēts lai klients monumentāli nejustu ko līku. Bet man līgums biržas ikstundas...  
    • Alex30
      Viesītē arī bija 90jos RTL ,Vivu.Mcm,Translēja.Vēlāk Ren TV Ort 6.laikam kanālā.Sēlijas TV.Kautka tā.viņi saucas
    • 138
      Pasaulē ir arī labas ziņas:   Pope Leo tells priests not to use AI to write homilies or seek likes on TikTok
    • 138
      Jā, var tā to nosaukt. Nē, man nav nekāda viedokļa par šīs versijas patiesumu.  
    • inteens
    • Racer
      Eu, LTV1 nav logo stūrī! Nu šitā nodzīvoties ir jāmāk! Es te laiku pa laikam papukstu par viņu dilentantismu, bet nu šitais ir jautri.
    • base7
      Vēl bija tāds Zemgales Radio, kurš raidīja no Iecavas un kurš mūža nogalē sēdēja uz 106.6 (tagad tur Star FM).
    • Jurkins
      Jā, krievi raud, ka ukraiņu diversanti esot Lībiju apdzīvojuši.
    • maize
      Tikmēr rašku LNG kuģim, netālu no Maltas, sagadījies pārvērst enerģiju gaismā un izveidot skaistu saulrietu    
    • Jurkins
      Pašlaik sāk izskatīties, ka kurdiem parādās cerības uz savu valsti. No visas sirds viņiem to novēlu pēc visiem rietumu brīvās pasaules uzmetieniem. Viņi savu valst ir pelnījuši vairāk par visiem citiem. Azeri arī sakoncentrējuši karaspēku pie Irānas robežas.
    • inteens
    • Jurkins
      Nu tieši tā! Droši vien nav problēmu uztaisīt servo pievadu, kas spētu pa īsam lāzera impulsam izšaut uz, teiksim, 5 droniem sekundē. Bet, diemžēl, ar to īso impulsu varēs tikai dronam pateikt "es tev trāpīju, tu esi beigts". Un šeit sākas tā fizika.   Un divpirkstu amēbas vietā AI...
    • Jurkins
      Nebiju ar šo iepazinies. Jo nekādas intereses. Pilnīgi pofig uz tām kartēm.
    • inteens
      Daudz keksu no mazajām stacijām strādā Rīgā. šodien nevarēšu. bt no Cēsu radio ir padaudz cilvēku.
    • Gestapo
      Tur tad parādīsies problēmiņa ar dronu kā tādu priekšrocībām - daudz, lēti, ātri, vadīt var katra divpirkstu amēba un attiecīgi no nežēlīgi dārga un sarežģīta verķa vairs nav jēgas, jo ar tādiem jau pilnas visiem noliktavas visādu raķešu, torpēdu, bumbu veidolā.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...