Uz Windows 11 Pro migrācija noritēja pavisam vienkārši.
Atinstalēju Oracle JDK SE 25 un nepārstartējot uzinstalēju Temurin JDK 25 - LTS versiju.
Palaidu Ghidra - iestartējās lēnāk, bet viss darbojas, palaidu uzinstalēto Eclipse - startējas lēnāk, bet darbojas lieliski,
apache-poi biblenes (darbināt xlsx failus) darbojas bez kļūdām.
LibreOffice arī atpazīst, vajag tikai ieķeksēt jauno versiju (Tools->Options->LibreOffice->Advanced->Java Options).
P.S.
eParaksts Windows softs arī griežas uz Temurin.
Domāju, ka tas ir nevis lai atrastu, bet sasietu kopā cilvēku ar telefonu. Piem, atrod mašīnā trubu ar sarakstēm, bildēm. Tava? Nē, nezinu, būs kāds aizmirsis. Pirmo reizi redzu.
Bet ja sim reģistrēta, nekā.
Pārdodu ThinkBook 14 G7 ar garantiju
No manas puses garantija 1 gads!
Intel Core Ultra 5 125U 125U 1.30GHz
16GB (1X16 un 1 slots brīvs) DDR5 RAM
256GB SSD
Sterila baterija
Vizuālais 9/10 (ir pāris buktites)
Komplektā lādētājs
Legāls W11
part numbers, ja gribas padziļinātāk papētīt: 21MR004GMH
pačekoju, 220.lv vēl jaunu var dabūt pa 823Eur.
https://failiem.lv/u/m2bapc7zm8
Cena 360Eur
Protams, bet brālēns trolejbusā dzirdēja, ka kārtības sargi kaut kā tikuši klāt privātām tg sarakstēm par substanču apriti, ar pašsaprotamām sekām. Par tehniskām niansēm neņemos spriest, bet Signāls esot drošs. Tāpēc arī saku - pat Signālam.
Ok, bet tādi fujaki vai tad, ja vispār vietējie (pārsvarā laikam vietējie, nebrauc taču neviens šurp no turienes, vai tomēr?), nevar kaut kā izmantot no turienes (uz turienes numura) piereģistrētu tā paša Signāla kontu, ne?
telegramam tak ar vajag numuru, ja nemaldos. Esmu savulaik dažādiem "eksperimentiem" lietojis ģenerētus ārvalstu nr - Latvijas nederēja.
Ne jau e-pastā tās bildes ceļo. Mesendžeros.
Cīņu ar tiem otriem es pat vispārīgi atbalstītu, bet ko tur dotu šis? Kas viņiem traucē tās bildes no maķīša wifi sūtīt?
Par pirmajiem, nu jā - pat Signālam vajag numuru.
Tas gan kā kurai partijai, cik ilgi tā plauktā nostāvējusi, es esmu redzējis kam ir mazāk, 5 gadus neesmu redzējis. Nu varbūt ir iespējams arī aizliegt aktivizēt pēc kaut kāda pārejas perioda, bet kā tur sanāk ar tiesiskās paļāvības principu? Kāds, kam brālēna sievasmātes kaimiņš jurists, varbūt zina? @Mielestapa?
Mani māc aizdoma, ka šis patiesībā vairāk ir tēmēts uz narkotisko vielu apriti visādos čatos un dažādiem, em, informācijas ieguvējiem un pārsūtītājiem aiz robežas, sauksim to tā.
Industriālie krāpnieki šo apies, numurus spoofos (man ir zvanījuši no Rīgas PP numura, uzdevušies par PP, nodeva tikai uzstājīgā vēlme uz sarunu urliski). Bet vasja, kas vilcienus ar bruņmašīnām safočējis to gan nevarēs.
Kādu laiku jau dzīvoju ar Samsung M7, 32", 4K. Tīri labi patīk. Ir iebūvēts smart tv un tāda kā vienkārša dok stacija, respektīvi var nobarot caur type-c video, usb un špani. Kāja šausmīga. Cena salda.
Tagad sanāks ka ja krāpnieka nr uzrāda kā LV nr tam var pilnībā uzticēties, jo ir taču reģistrēts, nav nekāds anonīms zz un viss ir safe. Ka neizvēršas viss otrādi, gribējām kā labāk...
Nav tas garš. No decembra līdz ~aprīlim man to ierīci baigi nevajag. Ja būtu internets, varētu noderēt šad tad, bet principā stāv plauktā.
neder.
Ierīce ir, būtībā, mobilais telefons. Ieslēdzot reizi mēnesī, tas gigabaits pazūd momentā ar visādu apdeitu čekošanu. Var jau čakarēties pie wifi, utt. Redzēs. Šim gadam lielāki plāni, tad varbūt arī atmaksāsies kko paņemt.