Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   19 biedri, 1 Anonīmi, 457 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• 138
    • uldise
    • biomass979
    • Exiic
    • Phoner
    • spameris
    • JamesDah
    • alusbundza
    • Biete
    • kava
    • Eraserz
    • Zin...
    • SQL
    • Boņs
    • Net
    • ggg97
    • Dils
    • oks
    • hehe
  • Biedru statistika

27631
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Juris.160687
    Newest Member
    Juris.160687
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
    • MrToastMan
      Lai viņš tā domā! Es atkal paklausījos mūsu vietējos FM (SWH, SKONTO, EHR) un interneta radio un vēlreiz apstiprinu, ka internets ir labāks!     Nu un kāds prikols par šīs maiņas? Man patiešām žēl lietuviešu, projekts, kas darbojās 20 gadus, tika slēgts ar vienu lēmumu. Lai gan es gribētu nosūtīt sveicienus saviem "kolēģiem", kuri šobrīd cenšas "izdzīvot". Vairāk detaļu negribu stāstīt vai arī pretīgi.
    • biomass979
      3 gadus atpakaļ caur ss nopirkās ķīniešu GTmedija kaste.....  Noprovēju,notestēju ...itkā vis  strādā ,pat tas HEVC 10bit.  Rokoties par Alixprss..  uzskrēju Šim pašam GTmedia ...   Sāka ieintresēt tā Multiroom funkcija!  Nevar  saprast  vai tas atiecas uz CA card slotu vai vispār  palaist  tālāk to pašu ko jau pieņem...   Pēc apraksta var noprast kā iebūvētais karšu slots domāts Irdeto kodēšānai."  With CA card slot and multi-room (Support Albertis / Tivusat / BBC Satback / Irdeto Card / ORF Card)"  Prēkš mūsu virszemenes tur nebūs...,bet vairāk intresēja vai tas Multiroom spēj palaist tālāk  ķipa šo  ?  Varbūt kāds ir krāmējies ar šiem GTmedia?
    • RudolfsP
      Arī un smartfoni vecie kam nav izņemami. Tiem kam varēja izņemt tiem izņēmu. Palika tie kam nevar izņemt.
    • 138
      Kas vainas Ecobaltia Vide zaļajām kastēm katrā rimikā un mahimā? Kaut kā nav dzirdēts, ka powerbankas vai jebkādus litija aķus lielākus par x Ah tur nedrīkstētu. Ja nu... tad tā būs rimika-mahimas un viņu sprinkleru problēma Un Depiņam, vismaz Krasta ielas, tāda kaste ir ārpusē.
    • 138
      Tā kā kolekcija, nokijas utt. ar izņemamām baterijām?
    • base7
      Latvijas mūzikas kanāls "ATV" atjaunojis savu pleilisti un tur parādījusies arī amerikāņu kantrīmūzika👍
    • base7
      Kā jau agrāk @Racerpieminēja, jauda nav palielināta. https://share.google/VKF3u8UlGxF40iyj1
    • 138
      Neko nezinu par Minerit / Cembrit / Swisspearl plāksnēm. Vai tās, jeb - kuras no tām, var izmantot iekštelpās (t.i., vai tur nav kaut kādas piedevas, kuru izgarojumi iekštelpās nav veselīgi; šķiet, fasādes krāsām tā mēdz būt)? Šo Aquablock var? https://online.depo.lv/product/699   Slava Čaka ielas slēdzenēm, tur arī dabūju! Teicams veikals.
    • versatile
      Es vienu uzpūtušos jaudasbanku iznesu rudenī, noliku dārzā, iepakotu maisiņā. Protams, aizmirsu kkur aizvest. Tā arī ziemu tur nostāvēja. Nokusīs, jādomā, kur nodot
    • e = d
      Var droši vest uz utilizācijas punktu. Visas rūpes pazudīs.
    • RudolfsP
      Man viņi tukši. Vecie telefoni atvilknē
    • e = d
      Nu re, Ķīna jau liek irāņus pie vietas  
    • base7
      Ņemot vērā lielo vēlēšanos Latvijā TV3 Group  palaist latviešu mūzikas radiostaciju, brīnos, kādēļ viņi nemaina formātu Topradio. Tas būtu vienkāršāk, nekā piedalīties konkursos uz brīvajām FM vietām. P.s. Iespējams, viņiem ar bijušo Topradio īpašnieku, līgumā iekļauts kāds punkts, kurš neļauj noteiktu laika posmu mainīt nosaukumu un formātu (bet pēdējo viņi mazliet jau mainījuši). Latvijā ja būs, tad nosaukums "Radio3".
    • 138
      Sasaldēt laikam nē, bet vēsumā esot labi:      
    • oks
      TV3 grupa Lietuvā pagājušajā mēnesī nopirka radiostaciju Extra FM. Šodien Extra FM vietā tika palaists Radio3, brīnos, ka TOPradio vēl nav pārdēvēts par Star FM+ vai Power Hit Radio.
    • inteens
      Aha, nokapā 12 h no zvana līdz zvanam, tev pat sievieti vakarā negribēsies.
    • base7
      Ja kāds grib zināt aktuālāko informāciju no Irānas, var ievērtēt uz Hotbird satelīta esošo  telekanālu "VOA Persian HD".  Parametri: 12149, 27500, V, 3/4, FTA Mājaslapa: https://ir.voanews.com/z/6652 Piezīme. Beidzot viņam parādīsies jauna auditorija 
    • binary
      Gribētos domāt, ka tā nav "globāla" problēma. Man ST un Elektrum kontos rādās patēriņš līdz vakardienai (ieskaitot). Viedais skaitītājs uzstādīts pirms 10 gadiem (2016. gada martā).   "NETO uzskaites" sistēmas lietotājiem šāds risinājums varētu nepatikt…
    • AndrisBB
      Viss jau atkarīgs no lokācijas. Ir arī pilsēta kur 60% ir autrumeiropieši 😂
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...