Par 107,7. Lai gan es nedzīvoju Rīgā, bet ja radio turpinātu skanēt (aizmirsīsim par internetu, iedomāsimies, kā tas bija 90-tajos) un nebūtu bardaka, tad, godīgi sakot, gribētos, lai projekts būtu:
A) unikāls; B) atšķirties no citām radiostacijām. Ka ārī lai būtu vietējais!
Bet tā ir 5-10% iespēja, bet godīgi, pagaidīsim līdz aprīlim un tad redzēsim, kas piedalīsies konkursā.
Tajā @138ieliktajā linkā pieminētais "TNT" it kā rādot dažādus vietējos humora raidījumus un seriālus.
It kā, jo es protams neskaties Latvijā aizliegtās programmas un jums arī neiesaku. Man vienkārši tā stāstīja drauga brāļa sievas māte un viņas vīrs.
Nu pirātiskajam apam būs jābūt parakstītam.
Lai iegūtu parakstu vajadzēs kautkādu dev accountu, pilnu vai entuziastu.
Ja tas pirātiskais apps ir parakstīts, tad jau var atrast kam tas paraksts pieder.
Cits jautājums vai viegli varēs uztaisīt feikos accountus.
Bet nu varēs jau ļoti ātri diseiblot, ja kāds reportēs un tad visi appi ar to parakstu neies. Tāka Googles ar vienu klikšķi varēs diseiblot visādus pirātu appus.
Tāka jā, pirātiskiem filmu appiem iestāsies grūtas dienas. Viss atkarīgs cik viegli būs iegūt studentu accountus.
Ja SWH grupa būtu zinājusi par drīzumā brīvo 107.7, iespējams viņi SWH.lv staciju nebūtu izvirzijuši "simtniekam".
Tak tā 107.7 ir kudiš jaudigāka un ar pārklājumu bagātāka.
Nu ja nebūs parakstīts, tad neļaus.
Tāpat kā tas jau ir faktiski no pirmās dienas iekš iOS.
Kautkā jau tiem 'entuziastiem' to appu vajadzēs dabūt uz telefona kautvai izstrādes laikā. Nāksies parakstīt.
Īpaši neņemos ar appiem, bet man liekas uz iOS var parakstīt ar bezmaksas sertifikātu un apps ies 7 dienas (kamēr pie tās strādā, tad jāparaksta pa jaunam).
Androīdam saka ka vēlāk būs studentu/entuziastu 'atslēgas', varēs parakstīt ar tām, ja negrib/nevar iegūt pilnvērtīgu izstrādātāja 'parakstu'.
Nu es tur maz ko jēdzu, bet man ir apk, kas, piemēram, parāda LTE bāzes stacijas informāciju, tad ir tādas kas advancēti GPS signālu analizēt utt. Tās vispār nav Play veikalā, jo izstrādājuši ir entuziasti. Šobrīd mani brīdina vai tiešām gribu instalēt. Skaidrs, ka apzinos riskus un tur var būt iekšā kaut kādas sliktas lietas, bet nākotnē vienkārši neļaus?
google veikals skene pret virusiem nevis krapniecibu. pret krapniecibu ir tikai atsauksmes un pacietiba maksat kkadai kazino app
tapat ka kkada zviedru finanshu krapnieki bija registrejushi uznemumus us kkadiem latvijas bezpajumptnieku vardiem. visi triki ir zinami ka apiet sistemas
Nezinu, kādas ir tavas prasības, bet tādas lietas viņi galīgi aizvēsturiskas netirgo, mēdz gadīties arī kaut kas jaunāks nekā manis minētais 14. gada produkts, piemēram viens Cisco rack svičs kādus 5 gadus vecs bija. Piezvani pajautā kas šobrīd ir, pārdevējs arī nav blondīne.
visu potenciālo darījumu sačakarēju, nē nu, ja nevajag papildus ekstras. jaunāko wifi standartu un negribas 2x vairāk maksāt kā bija budžets var palikt pie ax3 meklēšanas.
Statuss Poor! Testējis neesmu, kaut kam zem stundas vajadzētu būt. Lietošanai uz galda pie vada pilnīgi po, bet ja tiešām vajag sēdēt uz bačas - es mainītu! Tāpēc arī piedāvāju izvēli, lai neuzsit cenu tam, kam po...
Gogole saka "typically well below 50–60% of its original design capacity"
Parasti ir tā Excellent (jauna) > Good (laba) > Fair (apmierinoša) > Poor (slikta) > tālāk ir vienkārši replace! pat nelādēs šamo!