-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 319 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Zin...
- AlCohol
- jacobs
-
Biedru statistika
27593
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Juris.160687
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
augustā pirktu, jaunu, no veikala, neatvērtu. šodien varētu tirgot ar x4 uzcenojumu, apmēram. kādam interesēs, ka nelietots, jauns, nevienas švīkas? ka tikai strādā... lietots lētāk kā jauns?
-
Angļiem nav noieta tirgus, jeb pieprasījums. Ārpus salas uzreiz ar konteineru jeb izmaksas uz kādu X valsti, kur vēl muita, salā pieprasījums mazs, cena jāmet zemē. Elementāra pieprasījuma/piedāvājuma līkne Savu 2016. F10 ar 180t jūdzēm pardevu zem 3k. Latvijā ar stūri pareizajā pusē būtu 10k. -
Jā, bet it sevišķi pie labākiem dzīves apstākļiem.😀 Nevar tā uzreiz vecis pāriet no klaviatūras un zīmuļa turēšanas uz cirvja, dakšu vai lāpstas kātu rokā un kādu 50kg maisu mētāšanas, un tā no rīta līdz vakaram. Muskuļus vēl var uztrenēt, bet ja kauli švaki, tad nekā. Ir protams vēl arī vecums, jo no manis vairs laukstrādnieks nekāds nesanāktu, kaut gan jaunībā viss ir darīts. -
-
Es domāju - izdzīvotu. Cilvēki ir kā tarakāni - adaptējas fantastiski. -
-
Mūsdienu vecis, ja tam pēkšņi būtu jāatgriežas manas bērnības skarbajos lauku apstākļos, vienkārši neizdzīvotu. Pie tā visa ir jāpierod no bērna kājas. Pietiek jau tikai šodien paspiest kādam roku un uzreiz redzi kas par vīru.😀 -
Piekrītu ka jurkinam ar prāta spējām ir tā kā ir, jo mazs nobraukums parasti tiek uzskatīts par plusu pie pārdošanas un ja tāds pluss ir tad to noteikti pieminēs, tā kā visdrīzāk tiem nenorādītajiem nobraukums ir liels un nekādas trešās vai ceturtās lapas tur nesanāks...
-
Kā tur Einšteins esot teicis (es gan domāju, ka feiks) - es nezinu, ar ko karos 3 p.k., bet 4. ar rungām.🤣 Tā kā cirvis ir un paliek cirvis. (dažādās nozīmēs 🤣) -
Jā, ja izdodās ilgāk nodzīvot, tad ne mazums tehniskās revolūcijas var atcerēties. Sākot, kā man, no 50-to gadu lauku puikas bērnības.😀 -
Vēl pēc gadiem desmit indigo Tev prasīs, kas ir šķūnis. Vai kāda maksas aplikācija uz aipona? -
Līdzīgi, kā apkurei, īsa sīki skaldīta malka, kura vēl šķūnī jāsakrāmē. Nu tāda īsta ''berammalka''😀 -
-
Ja man pašam vajadzētu, tad arī ņemtu fiskaru. Bet tā kā tas bija gājiens "pa kreisi", tad bija labs arī depo. -
-
-
Es arī malku(protams zaļu, nevis jau pažāvētu), kad vēl pats skaldīju, tad tikai visu ar fiskara cirvi. Zarainos ar ripzāģi mazākos gabalos, pat gareniski. Man jau riktīga pečka pagalēm ~75cm . -
Esmu piedalījies... dzīvnieku (kaut kur dziļāk) ir tomēr žēl, par cilvēkiem nezinu. Domāju, ka nebūtu. -
Man bija pagājušo vasaru tieši otrādi. Palidzēju labiem cilvēkiem. Uztvēruto kā "svaru zāli"(uz kuru es neeju) 🤣. Zarainos, kā jau Tu rakstīji, tāpat šis neņems, bet "normālos" ar depo cirvi ... atceroties bērnību ... neesmu pārliecināts, ka ar to elektrisko būtu ātrāk. -
A tu pats vismaz cūkas, aitas vai vismaz vistas savā dzīvē esi kāvis?😀
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-