Piekrītu ka jurkinam ar prāta
spējām ir tā kā ir, jo mazs nobraukums parasti tiek uzskatīts par plusu pie pārdošanas un ja tāds pluss ir tad to noteikti pieminēs, tā kā visdrīzāk tiem nenorādītajiem nobraukums ir liels un nekādas trešās vai ceturtās lapas tur nesanāks...
Kā tur Einšteins esot teicis (es gan domāju, ka feiks) - es nezinu, ar ko karos 3 p.k., bet 4. ar rungām.🤣 Tā kā cirvis ir un paliek cirvis. (dažādās nozīmēs 🤣)
Es arī malku(protams zaļu, nevis jau pažāvētu), kad vēl pats skaldīju, tad tikai visu ar fiskara cirvi. Zarainos ar ripzāģi mazākos gabalos, pat gareniski. Man jau riktīga pečka pagalēm ~75cm .
Man bija pagājušo vasaru tieši otrādi. Palidzēju labiem cilvēkiem. Uztvēruto kā "svaru zāli"(uz kuru es neeju) 🤣. Zarainos, kā jau Tu rakstīji, tāpat šis neņems, bet "normālos" ar depo cirvi ... atceroties bērnību ... neesmu pārliecināts, ka ar to elektrisko būtu ātrāk.
Viena īpašība jau gan raksturo visus tos palētos ķīniešu agregātus. Tie kapeikpisēji nevienu tādu agregātu nedomā lielākai ilgstošai slodzei, skarbākos apstākļos.
Ja pats vari pastiprināt visus vājos mezglus un šā tā visu uzlabot, tad vēl kaut kā sanāk. Es gan pastiprinu, uzlaboju arī praktiski jebkuru agregātu, ko iegādājos, nedomājot par garantiju.🙂
Nīstais Trampis šodien lieliski patroļļoja demokrātus... "demokrāti nepiecēlās, kad Tramps teica, ka Amerikas valdības pienākums ir aizsargāt Amerikas pilsoņus, NEVIS nelegālos ārvalstniekus".
Man baigi nepatīk viņa daudzas izdarības, bet viņu demokrātus un mūsu progresīvos es vislabprātāk redzētu beigtus, asiņainus brāļu kapā...
Ir, esmu diezgan ar šo pastrādājis. Jēgu īpaši var just, kad ir opcija padsmit kubus saskaldīt ar parasto cirvi vai elektrisko aparātu.
Man gan tur vairākas modifikācijas ir veiktas, ir uztaisīts speciāls galds, lai ērtāk strādāt, jo tas viņa oriģinālais rāmis nav nopietni pie lielāka apjoma, vēl nopirku tādu uzliekamo asmeni, kas ļauj nelielus bluķus uzreiz 4 daļās sadalīt, nevis tikai uz pusi, vēl veiklās rokas ir aizstājuši pogu ar pedāli, attiecīgi viena roka ir brīva, ja kas jāpietur. Jāatceras, ka tas ir budžetnieks un zarainu, pretīgu, zaļu blīgznas bluķi arī ar šo nesadalīsi normāli.
Ja paskatās kautkādu BMW 5. sēriju, tad pa 20k eirikiem LV sanāk kautkas ar 250tk nobraukumu, kad jau viss sāk jukt ārā. Kamēr UK pa to naudu sanāk ar 3x mazāku, ap 70 tkm. Un tad vēl nevienam nevajag.
Es laikam arī izņēmums - pašdarināts 3x2.5mm² pagarinātājs. Garums gan laikam kaut kādi 15m.
1400W rokas ripzāģim gan ņemu garāku 3x1.5mm², it kā pietiek.
Par to scheeppah ir youtubā kaut kādi video atrodami, tai skaitā no Latvijas: