Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   25 biedri, 1 Anonīmi, 258 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• kaads
    • 100debija
    • Dils
    • Brainless
    • versatile
    • KebabMaster
    • ggg97
    • oks
    • janiz
    • djamber
    • kava
    • hal
    • Athlons
    • 138
    • gustavs_v
    • raiviic
    • ribons
    • kaut_kaads
    • maize
    • e = d
    • kurtka
    • AndrisBB
    • ju
    • Anreel
    • Gestapo
  • Biedru statistika

27593
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Juris.160687
    Newest Member
    Juris.160687
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• raiviic
      Par LTSC aizmirsti, bet ja tomēr gribi čakaru, tad ir arī W11 LTSC. Nu un tad? Visu var apiet. Kompī mātesplatē atslēdz Secure Boot un TMP2. Bet var arī to nedarīt.   Veido instalācijas disku ar Rufus un tur saķeksē  1. Remove requirement for TPM 2.0 2.Remove requirement for Secure Boot 3. Remove requirement for 4GB+ RAM Ja negribi būt piesaistīts Microsoft, ieķeksē arī lai taisa lokālo akountu un instalācijas laikā atslēdz internetu.  Un būs tev laime. Kas tās par programmām, ja vajag tikai W10 vai W11? Varbūt vispār W7 uzinstalē un kompis lidos.
    • 138
      Graveļu platie dropbāri vispār ir no sātana, plašāka viedokļa nav, bet ja par xc mtb, tad lūk te es kļūdījos jo tam pašam Grand Canyon iznesums ir.. 45mm!!! (visiem rāmja izmēriem). Šausmas. Šī gadsimta 26niekiem ir nu tā ap 100, deviņdesmito - padsmit centimetros, bet tiem arī rāmji vēl īsāki. Protams, backsweep eksistē arī uz mtb.
    • versatile
      Kas ir ekvivalentas mašīnas?  Aizved tur, ko vajag, to, ko vajag. Dzīvē ir citas lietas, par ko satraukties.
    • ju
      Procis jau tur, laikam, ir kā ir, ar kādiem 2000 papagaiļiem benčmārkā. Bet tas, ka oficiāli neatbalsta W11, nenozīmē, ka to nevar uzlikt. Pamēģini, paskaties, un tad domā, vai tev vajag tomēr W10. 
    • ju
      Man šī doma arī pa galvu vandās. Vienu toč varētu likvidēt. Lai gan, aizdomas, ka sieva negribēt čakarēties ar tām nomām.
    • AndrisBB
      Ja iznesums jau standarta ir 50/60mm tad neko daudz tur neizmainīsi. Atliek tikai stūre ar īsāku 'reach'. Tas var būt 100m, var būt 40mm. Var iegūt vairāk kā ar iznesumu un neizskatās tik ērmīgi.     Var būt pat 'swept back'  
    • AlCohol
      tak liec to windows vienpaCmit un nečakarējies lieki. ja win10 griežas, tad ar w11 ar nebūs problēmu.
    • 138
      Manējās ir ļoti standarta.   Iznesumu garumu mode arī mainās, jā, nu bet kaut kādās robežās.
    • djamber
      Ram 8gb, Win11 officiāli neatbalsta, baigi arī nevajag...   Es šobrīd domāju par to LTSC no ši saita https://massgrave.dev/windows_ltsc_links kam kādas domas?
    • AndrisBB
      Lietas būtību jau tas nemaina. Katram jau tās proporcijas ir savādākas. Kādam kuram ir garas kājas pēc auguma būs XL, bet realitātē rāmis pa 'garu'. Un jāņem L. Plus mīnus tā pati problēma būs visiem ražotājiem. Reāli jau jāskatās cik līdz stures galam, nevis cik truba gara.
    • binary
      Nu kad es ar boltu braukāju, tad tur bija 6-12 mēnešus veci Audi Q2, Toyotas CR-V (vai kādi nu tur burti bija) un tml.
    • raiviic
      Nu tas ir nosacīti, Home varbūt nedaudz mazāks kā Pro un Enterprise. LTSC gan nesatur visādu drazu, bet nav domāts parastam lietotājam, ne visas programmas tur varēs palaist. Vispār kas tam lapsim iekšā - kāds procesors, cik RAM? Ja iet W10, tad arī W11 jādarbojas.
    • _dunduks_
      Šim derētu arī detalizētāks salīdzinājums, vai tiek salīdzinātas ekvivalentas mašīnas. Varbūt "pārdeva" premium klases operatīvo līzingu un tagad braukā ar nomas divvietīgu Aygo.
    • 138
      Kanjoni gadījumā nav garāki nekā citi tādos pašos izmēru burtos? Viņu kalkulators mani iemet M teritorijā gandrīz pa vidu, tālāk pie "parādi man tos, kas man der" pa visām kategorijām dažiem ričukiem piedāvā gan M gan L, graveļu izmēros neorientējos bet ja paskatos piemēram Grand Canyon AL 5, lētākais viņu mtb, tur M top tube c-c ir 617, L ir 641 . Visi 26nieki kas man ir bijuši 19"/20"/L ir bijuši no 600 līdz 620 un es uz tādiem jūtos komfortabli un līdz šim uzskatīju ka 620 jau skaitās "garš". Vai arī tagad tipa visiem 29niekiem L rāmjiem 640 ir norma?    
    • Arnis2002
      tad jau ar rufus liec win11 !
    • djamber
      Sveiki, šobrīd uz rezerves datora Lenovo V110-15ISK Laptop, ram 8gb, darbojas Win 10 (Win11 neatbalsta, Linux nelikšu) ir vajadzība pārinstalēt visu sistēmu!   No datora prasības, Chrome, Office, un tās dažas specifiskās kas darbojas tikai uz Win 10/11!   Iesakiet "vieglāko" Win10 versiju! Home, Office, Enterprice.... LTSC (kas tas tāds) IoT and Non-IoT, vajag maksimāli apgraizītu win10 lai tas Lenovo laptops var maksimāli ilgi nodzīvot ar savu pēdējo instalāciju
    • AndrisBB
      Man laikam proporcijas nav standarta. Ja skatās tīri pēc auguma, tad vismaz Canyons iesaka XL. Ja pieliek garumu 'līdz kājstarpei' tad atliek tikai L. 
    • 138
      Darba drošības un arodslimību eksperti iesaka:  
    • INTRASERVERNET
      Ja gribi pa "leto" kaut cik dabut, tad mekle Aliexpress, ebay.
    • 138
      Es uz ausi arī varētu iekrist, bet vizualizācijas man radītu jautājumus. 🥸 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...