Augstā ziema un tie baltie sūdi, kas turpina krist no gaisa, safisa sarkasmu. Par rēķiniem pat nav runa, te sen jau nomaksāti un aizmirsti bez ārēju finasu instrumentu piesaistes.
(Bez ironijas) lieliski apzinos, ka ķīnieši EV un ne tikai var pārsist visus, tai skaitā eiropiešus un amīšus un nebrīnīšos, ka tuvāko gadu laikā Eiropas rūpnīcās, kuras nebija derīgas EV ražošanai ienāks BYD vai kāds cits CN.
Un kas tad ķīnietim vainas? Ja piedāvā adekvātu auto par adekvātu cenu, tad kāda man starpība vai VW, vai KIA vai BYD?
Ķīnā ražotu it visu citu var pirkt, auto pēkšņi kautkas sliktāks 😂
Pietam tanī pašā VW puse no komponentēm ražota Ķīnā.
Labrīt. Ķinieši jau sen ir apsteiguši Eiropu auto ražošanā.
Tas tāpat kā ap 2000. gadu smējās par Hyandai Getz. Tagad Hyndai/KIA ir pārdotākie auto.
Tieši tas pats būs arī ar ķīniešiem.
Tava sapratne ir apstājusies 2000-jos. Nevēlējos aizvainot. Ķīniets var saražot, ko vajag un kā maksā. Vadošo vēja ģeneratoru ražojošo firmu mezgli, tai skaitā garās lāpstiņas, tiek ražotas Ķīnā. Pēc tam ar kuģiem tiek nogādātas, kur vajag.
@ggg97 kurš skatās uz ķīniešiem, tie taču neko nejēdz ne no auto ne no elektrības.
Kad? Skatoties kas pirmais pienāks 2040. vai kapiņi, un, visticamāk, pirmais EV būs ķīnietis
Kad? Ja nu vienīgi netgriežos uz Vivi. Manam darba benzīna golfam patēriņš tagad uz 6, vasarā zem 6l/100km. Baigi par dīzeli sapņot nav jēgas.
Ķīnieši to ir jau izdarījuši un viņu EV jau pūst gaidot pircēju.
Tieši tāpat izdarīja ar dīzeļiem sākot ar 80. gadiem? Kā izlems tā būs, bet kurss, varbūt ar nelielu bremzi, lai ļautu agonijā mocīties autoražotājiem, kuri nespēj adaptēties pietiekami ātri, ir uz elektriskajiem auto un tas, izskatās, ka nemainīsies. Nē, nu var jau gaidīties, ka atceļ visus dīzeļstandartus, iebraukšanas zonas pilsētas utt. Vācijā tiks pie varas AfD un būs laime dīzelistiem
Bet ne pirmo reizi saku, vairumam šeit esošo pirmspensijas (20gadi līdz pensijai) vecuma dīzeļpiekritēju, visticamāk, nekas nemainīsies. Nevar fiziski uzražot tik daudz EV, lai gan pieprasījums aug un dīzeļi interesē arvien mazāku skaitu jaunu autopircēju. Kaut kādus ICE ražos gadus 5 noteikti, varbūt pat vēl ilgāk, kamēr tie nonāks LV otreizējā tirgū, tad vēl 10 gadus varēs mierīgi rullēt un kapiņi būs klāt.
Bet 95% garantēju, ja neesi ar vienu kāju zārkā un galīgs benzīngalva, brauksi ar gludekli
Aha- apskati cik maksāja Tesla akcijas 2013 gadā un cik sākot ar 2021 gadu. Nu tad arī citi pavilkās , bet Ilons uz līdzenas vietas tapa miljardieris. Galvenais bija visur bīdīt to stāstu ka tik elektroauto būs nākotne. Izteikti atrada ausis ES kur dažs labs sāka skriet pa priekšu lokomotīvei bīdot mākoņos balstītus likumus. Tagad gan , laikam, ir aptvēruši ka ir iebraukuši auzās ar ''Pēc 2030 gada aizliegt iekšdedzes auto ražošanu''
Lūk, šoziem, teiksim janvārī, man aizgāja kāda tonna granulu pa 220,- tonnā.
Elektroenerģija man janvārī par 0.25,- /kWh, t.i. no 5000kWh būs ¼ ~ = 1250kWh x 0.25 iznāk ~ 310,- mēnesī
Atliek tikai + vēl uzbūvēt mājai visu siltumsūkņa apkures sistēmu? Nu i nakuij man to visu prieku.😀