Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   27 biedri, 0 Anonīmi, 399 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• basic
    • osscar
    • kantoris
    • binary
    • Girtsss
    • e = d
    • Hisense
    • bedrens
    • Andris Taurins
    • superKrona
    • DeKrumba
    • Mikelis95
    • Igors83
    • xp
    • AndrisBB
    • maize
    • Aigars
    • Zin...
    • kicker
    • dkk
    • Ruperto
    • Athlons
    • ggg97
    • M@R$$
    • Racer
    • Gestapo
    • spameris
  • Biedru statistika

27590
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Juris.160687
    Newest Member
    Juris.160687
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• osscar
      gan jau no braucēja svara un riepu izmēra/spiediena atkarīgs...būs starpība vai 40mm riepa vai 57mm.  nu ir jau graveļi arī ar spec. mazā gājiena dakšām...
    • xp
      Kā ir braucot pa trepi? Zobus nevar izkratīt?  
    • osscar
      man trekam ir 110mm ar 175mm klani ..ok riepas vēl kādu mm noēd. man ķeras kāja, man gan vēl lielāka par tavu 48,5/49,5
    • maize
      Tad būs bēdīgi visiem un visur, "buržuika" un mēbeļu dedzināšana būs risinājums.
    • AndrisBB
      Nekas traks jau nav, bet tad jārēķinās ar izmaksām. 
    • Zin...
      Kādam baigais noslēpums, ka Ukrainā tā ir? Korupcija un PSRS laiku izpratne par biznesu tur valda vēl diezgan. It īpaši kara laikā, kad valsts ir aizņemta ar krievnacistu utilizāciju. krievos tak tādas pašas fermas, tur tikai arī viņas piesedz.
    • AndrisBB
      Tagad kādu laiku ir BMC URS, bet bij uz kādu brīdi arī Canyon Grail un Canyon Endurance (tam tā ģeometrija vēl asāka) Endurance ir 83.9mm "Tire to Pedal Spindle"
    • osscar
      tev jau grizl ? ne ?
    • AndrisBB
      Ko tas maina ka rats tuvu rāmim? Ja purngals pret ratu nesitas, tad jau var braukt. Vienīgi ja domā likt 'mīksto' dakšu, tad vajag mazliet atstatumu. Bet visi tie 'offroadīgākie' jau tagad pa lielam atļauj uzlikt 30 - 40mm dakšu. A kā tam man neķeras ar 46 izmēra kedām? Tur pat tālu līdz 'ķeršanai'.
    • osscar
      tavā salīdzinājumā Tire to Pedal Spindle- 104.6 mm - es ar tādu toč tam grailam ķertu riepu ar purngalu lēnos asos pagriezienos
    • binary
      Nēnu 250+ m² saimniecības jau nav nekas traks - māja, viesu māja, kāda darbnīca utt, tur tie m² savācas.   Bet vai nu tas viss ir normāli nosiltināts un "elektriskās apkures" izmaksas ir samērīgas, vai arī siltinājuma nav un jebkura apkure izmaksās kosmosu. Neredzu nekādu iemeslu "elektriskajai apkurei" būt krietni dārgākai par citiem apkures veidiem kā te @oxygen centās to pasniegt. Ja caur sienām pazūd tās kWh siltuma, tad pazūd neatkarīgi no apkures veida.   Īstermiņam meklēs pamācību, kā uztaisīt malkas krāsniņu (bulgarku vai kā nu viņu tur sauca) Māc aizdomas, ka, krīzes situācijā ceļoties elektrības cenai, celsies arī citu kurināmo cenas.
    • osscar
      nu ja tev jau radiatori ir - tā vienkārši uzlikt siltumsūkni nevar, nebūs baigā efektivitāte...oj ja taisa remontu, liek siltās grīdas..bet tad atkal cipars kosmosā
    • ju
      Pamēģināju bez aķiem. Iespraudu cienā USB, iedegās kaut kāda zaļa gaismiņa vienā stūrī, ieslēgšanas poga neko nedara. Iespraudu otrā USB, ieslēgšanas poga iedegās sarkana, arī neko nereaģē, lai gan dators it kā kaut ko redz, t.i. paziņoja, ka neatpazīta ierīce.  Jāsūta aķi.
    • ju
      saraus krievi vai ķīnieši estlinkus kādā ziemā, tad atkal skries un meklēs granulu katlus.
    • maize
      Kādam jārūpējas, lai pēc 10 gadiem šejieniešiem būtu ar ko braukt.   Zinu pāris ļautiņus, kuri pēc šīgada epopejas ar granulām jau šobrīd meklē pircējus kam nogrūst granulu katlus un likt vietā siltumsūkņus.
    • osscar
      nē nu skaidrs, ka maina, tāpēc jau katrs izvēlas to kas patīk man nepatīk ka rats ir tuvu rāmim - man vairāk mtb priekšas ģeometrija patīk ka silex piem.  ja ilgi neesmu ar savu trek braucis - wtf sajūta vnm ir pēc acida pirmajā mirklī..tieši dēļ leņķa un rata tuvma. Bet arī bāzes garuma atšķirība starp viņiem ir apm 14 cm starp cube acid un trek fx...un hyde ir pa vidu kā tāds optimums vismaz man. 
    • AndrisBB
      Nu ja jau tāds ķeizars ka var dzīvot 250+ m2 mājā, tad jau arī 1000 eiro mēnesī var atļauties apkurei 😂
    • AndrisBB
      Bet reāli tas viens grāds maina būtiski.     Pamēģini izbraukt ar Grizl un Grail, jūrama atšķirība.   https://bikeinsights.com/compare?geometries=6859ba0f7c7f67001abe44ba,6242ccfef85a02001cd2adf2, Manējam pat ir 70 grādi, sanāk 2.5 atšķirība no Canyon Grail (un tas nav tas sportiskākais). 
    • binary
      Nu nevajag būvēt >400m² villas bez jebkāda siltinājuma, tad arī nebūs "ap 1000 eur mēnesī". Ja reiz pamanās nokurināt tos 1000 eur elektrībā, tad arī ar jebkuru citu apkures veidu konkrētajā objektā izmaksas būtu "kosmiskas".    
    • e = d
      Tak aizmirstiet par tiem dīzeļiem. Euro7 un zemas emisijas zonas padara tos par nevajadzīgiem hlamiem. Drīz praidā gājēju būs vairāk nekā to, kas aiz laba prāta pērk jaunu dīzeli. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...