Viņu mājaslapā rakstīts 5 gadu jubileja. protams, Latvijas versijai.
Mūzikas formāts gan atšķiras no Maskavas varianta. Tajā galā vairāk skan jaunāka mūzika (kaut kas līdzīgs Ruskoe radio repertuāram, vai mūsu agrākajam EHR Rus Hiti).
P.s. es vēl atceros Titānija laikus (T/C kurš atradās pretī Rīgas AO), kur šī stacija skanēja 1.stāvā. Tagad pats Titānijs ir nogrimis, bet radio vēl turas virs ūdens.
Pirmkārt, pašai radiostacijai ir 15 gadi. (Tas pats ar TOPradio: 2024. gadā viņi nosvinēja 30 gadu jubileju, lai gan tagad viņiem jau vajadzētu būt 34 gadiem (dibināts 1992. gadā) (vairāk nekā SWH un SKONTO). Bet pofig.) Otrkārt, pašam smieklīgi, kā viņi strādā :))
Atvainojirt,ne taja sadala ieprieks ieliku.
Konsole pilniba stradajosa,defektu nav. Pultij akumulators tur labi. Stav plaukta un kraj puteklus Varbut kads vel grib paspelet Cena 65 eiro
Kādu? elrs?
Viņa pie PC slēdzas ar vadu vai bez vadiem?
Kaut kad palasīju par tiem radiomaster, bija viedoklis, ka pocket versija neesot tik ērta kā "pilna izmēra" pultis. Bet nu mācīties tas gan jau netraucēs.
Simulatoru sakarā labas atsauksmes dzirdētas par velocidrone, pamata licence maksā kaut kādus €20.
Pašam uzinstalēts bezmaksas "Real Drone Simulator" - pulti mazliet apgūt var, bet nav ne jausmas, cik tur tā fizika ir "pareiza".
Tie arī, bet es sāku skaitīt aptuveni no tā punkta, kur veikalā var par prasīto cenu nopirkt jaunu.
Tie, kas 200 prasa par 16GB, manuprāt, ķer uz muļķi cilvēkus, kad nesaliek kopā, kam kādas cenas.
Simonjana arī mirst sīkums, bet patīkami
https://jauns.lv/raksts/arzemes/697468-piedodiet-man-par-visu-krievijas-propagandas-imperijas-vaditaja-simonjana-publice-savadu-vestijumu
Es parasti ebeyā paskatos pa cik tāds verķis (vai ko tur nu es tur meklēju) līdzīgā stadijā pēdējā laikā ir bijis reāli pārdots.
Atskaitu kādus 10 - 20% nost un aizsūtu piedāvājumu. Pārdevējs parasti noraida, vai piedāvā savu cenu, kas jau tuvāk 'patiesībai'.
Tā kādi 2 - 3 riņķi un nonāk līdz 'dīlam' 😂
Tevis ieliktajā linkā jau arī ir 60-80 Eur par 2x8 kitu.
Nav jau liela jēga skatīties ko prasa, bet par cik reāli pārdots. Tie pa astronomiskajām cenām tur stāv mēnešiem un neviens nepērk.
https://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=ddr4+ram+16gb&_sacat=0&LH_Complete=1&LH_Sold=1