Naukšēni bija vienīgā specskola, uz kuru atved nevis vecāki, bet ar tiesas spriedumu. Raksts taču ir par baņģugām, uzvedību, nevis neredzīgiem bērniem vai autistiem, kas ir pavisam kas cits. Kā var šos salikt vienā mucā? Ahereķ, konvenciju ieviesēji, Kembridža, Oksforda, 20 štukas naudas, 5 gadi, tagad eksperti, bet 2x2 salikt nespēj.
Nu tad jau krīze iestājusies un visai siztēmai beigas. 😂
Jelgavā viens problemātisks skolēns un iestādes negrib risināt.
Iespējams ka skolēns pat nav problēmātisks, tik neviens negrib neko darīt.
O_o
Kuldīgā vienu atvēra "īpašiem bērniem" vēl gadu atpakaļ.
Mūsu uzņēmums vēl vakar uz vienu citu aizbrauca saņemt goda rakstu par viņu atbalstīšanu.
Laikam šo sapņoju
Ne pavisam augsto plauktu Shimano in general. Skatījos toreiz kkādas Deore līmeņa, precīzi neatceros kuras, gan apskatos bija rakstīts, gan arī Shimano lapā nebija remkomplekta (tur O-ringi, manžetes un kas nu vēl viņām nāk.
Forši! Es tāpat, kā @osscarvelo neesmu pieskāries kopš novembra. Pat zieminieks nav no stūra izvilkts, ņemot vērā ceļu stāvokli un nevēlēšanos dauzīt no viņa nost ledu pēc katra brauciena. Gaidu, kad atkusīs un varēs vismaz pa kādu Mežaparku un Biķernieku mežu rullēt.
Kā? Man kluči max sezonu noiet, pakaļējos pat pagājušogad nomainīju 2x, jo tur nekas vairs pāri nebija palicis, par cik takās diezgan sanāk to pakaļu piebremzēt, kamēr priekšu lieto daudz agresīvāk, kas samazina nodilumu, bet tāpat pa sezonu aiziet līdz minimumam.
DOT lielākā ķēpa ir ar agresivitāti. Jāsargā krāsa. Un ka pērkot lielākus bunduļus, kādi ir priekš auto un moto, lielāko daļu jāmet ārā, jo šķidrums ļoti piesaista ūdeni un samaitājas. Tas pats arī uz pašām bremzēm attiecas, obligāti jāgaiso vismaz 1x divos gados, labāk jau katru. Citādi, ja ir arī moči/auto, kam regulāri maina bremžu šķidrumu pats, tad jau forši, protams, var galus iztērēt. Minerāleļļā tāds specifiskāks produkts, bet tajā pat laikā ļoti stabils un kamēr strādā, var neaiztikt. Es gan savas Tektro (MT200 analogs) esmu pārgaisojis vairrākkārt, kad "neņem" vairs tik labi.
Neesmu pētīgis, bet man liekas, ka viņām jau nemaz tādi oficiāli remontkomplekti neeksistē. Vismaz kaut kādām Deorēm, ko skatījos, toč nebija pieejams nekas vairāk par bremžu klučiem.
Tad, kad tolerantie idioti likvidēja speciālās mācību iestādes, netrūka cilvēku (ne tikai tādu raspizģaju kā es🤣), kuri teica, ka labi nebūs. Bet nu tas empātiskais trends darīja savu. A bet tu atgad gribi atbildi. Atbilde ir - atslābināties un censties gūt maksimālu baudu.
Ak jā, pat negribu iedomāties, ja šādā situācijā būtu nonācis mans bērns. Jo droši vien man nāktos sēdēt pēc tam🤣.
Ja... tas radījums tomēr ir stulbs.
Es tak teicu, ka nezinu. Varbūt vienkārši atslābināties ub censties gūt maksimālu baudu. Lai lietas iet savu gaitu un progresīvie dalbajobi ņemas ar savām daudzajām programmām mēģinot pieradināt vēzi.
Līdz ar to brīdi, kad tolerantie nolēma robežas atmainīt.