-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 11 biedri, 0 Anonīmi, 429 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- jacobs
- uldise
- Andris Taurins
- Long John
- base7
- e = d
- camel
- Anreel
- mafijs
- rooyar
- 138
-
Biedru statistika
27581
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Palodze
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Uz Turksat (42E) satelīta parādijies Krievijas animācijas telekanāls "Umka". Parametri1: 11012, 30000, H, 3/4, FTA Parametri2: 11727, 27500, V, 3/4, FTA Parametri3: 11747, 27500, H, 3/4, FTA Mājaslapa: https://umkatv.com/ -
Tieši tā ar saucās sen eksistejošs rīks https://winstāstitat.net/index-selected.html. ( šitā boot saita admins ir pnimpis) -
Visas? Naukšēnus, bet varbūt pat Jurkins piekritīs, ka tur bija, maigi sakot, neoptimāla metodika. Bet citas? Jautāju, jo nezinu. -
-
Tad, kad tolerantie idioti likvidēja speciālās mācību iestādes, netrūka cilvēku (ne tikai tādu raspizģaju kā es🤣), kuri teica, ka labi nebūs. Bet nu tas empātiskais trends darīja savu. A bet tu atgad gribi atbildi. Atbilde ir - atslābināties un censties gūt maksimālu baudu. Ak jā, pat negribu iedomāties, ja šādā situācijā būtu nonācis mans bērns. Jo droši vien man nāktos sēdēt pēc tam🤣. -
Kas jūs tos telefonus nelietojat,kā jauni! Es redzēju ,par to cenu nevaidzētu iespringt,....nekāda perekupa šepte te tev nebūs! -
Atbildes nav , bet vismaz var novelt visas problēmas uz "progresīvajiem". Kaut kur redzēta taktika -
Ja... tas radījums tomēr ir stulbs. Es tak teicu, ka nezinu. Varbūt vienkārši atslābināties ub censties gūt maksimālu baudu. Lai lietas iet savu gaitu un progresīvie dalbajobi ņemas ar savām daudzajām programmām mēģinot pieradināt vēzi. Līdz ar to brīdi, kad tolerantie nolēma robežas atmainīt. -
Kāds ir risinājums? Nošaut? Nu ja vecāki liek mīksto. Cik zinu,balsts likums nosaka tomēr obligāti pamatizglītību Bāriņtiesa tikai, bet tur atkal gan jau ir skolas negribēšana. Un tos vecākus izaudzināja tavi "pareizie un netolerantie vecāki" Paarfeaazeeshu, lai aiziet līdz smadzenei- tā nav unikāla problēma, kas ir parādījusies tagad, tā tas ir bijis pirms 5 -10 -15 -20- 30 gadiem. Zini, mēdz būt cilvēki ar psihiskām novirzēm. Neesmu dzirdējis risinājumus un satraukumu par to Ja kas, tavā dievinātajā Amerikā kā iet skolās ar pistolēm? :))) ko dara lietas labā? -
Šo izsapņoja pats @Zin... Progresīvās šļuras cienīgs apgalvojums. Tātad rudenī tomēr progresīvie nevis jenotība.🤣 Nevis soctīkli rada šādus gadījumus, bet šādi gadījumi piebļauj soctīklus. Bija arī toreiz, kad soctīkli bija nekādi. Kādāļ necitēju visu rakstu? Vajadzēja? Šie vecāki jau paši ir izauguši bezrobežu sabiedībā. Un nav jēgas derēt pat uz 10 centiem, ka - mans eņģelis jau neko. -
Yes, yes, tikai tava paaudze izauga pareizi, zem stingrās padomju rokas un mēs redz esam tie neaudzinātie un nepareizi audzinātie Pareizā izeja Būtu nedomāt, ka vispār vajag kaut kādu izeju no situācijas, jo nekādas situācijas īsti nav. Tikai tas, ka par kaut kādu neadekvāto bērnu var piebļaut soctiiklus. It kā agrāk nebija neadekvāti psihopati skolās. Vienīgo situāciju, ko vajag labot ir normālāku algu skolotājiem un ieinteresētību strādāt. Par konkrēto gadījumi - kādēļ nenocitēji sīkumu, ka vecāki liek mīksto virsū? Ja vecāki liek mīksto, tad iespējas diemžēl ir ierobežotas. Programmas ir visādas pieejamas. Man bērnam, kopš ir atgriezies no Anglijas ir jāiet speciālā programmā, ko "iekļaujošā Eiropa" apmaksā un arī vecākiem tur jāiet. Tā ir, kur ir gudrības iekļauties skolā (arī agresīvie). Vari derēt uz miljona, ka vecāki teiks - mans eņģelis jau neko -
-
Tas būtu pirmais solis - atzīt, ka ir izdarīts nepareizi. Bet mūsu progresīvajā šļurā, kamēr "nenograndēs pērkons"... Vari iedomāties, cik grūti ir noteikt robežas, ja tās robežas ar lielu pompu un entuazismu tika pasludinātas par kaitīgām. Un šobrīd jau skolā iet bērni paaudzei, kura ir uzaugusi bez robežām. Es pat nezinu, vai ir kāda pareiza izeja no šīs situācijas. -
Acīmredzot arī ar tādiem var ciest pārējo bērnu saņemtās izglītības kvalitāte un skolotāja mentālais stāvoklis, ja nav pietiekošā skaitā nodrošināti skolotāja palīgi un sociālie pedagogi: https://www.lsm.lv/raksts/vecaki-un-berni/bernu-izglitiba/13.02.2026-direktore-par-ieklaujoso-izglitibu-ja-skola-klust-par-socialu-vai-arstniecibas-iestadi-cies-izglitibas-kvalitate.a634329/ Ar to negribu teikt, ka viņus vajadzētu iespundēt bērnunamos, specskolās, nosūtīt uz akmeņlauztuvēm vai nošaut kā varbūt Jurkins gribētu, tikai to, ka "neērts bet nekaitīgs" arī prasa papildus cilvēkresursus. Jā, tāda ir statistika - biežāk "paturi manu aliņu", lec upēs, slīpē līkumus ar behām, utt. -
Dotais piemērs ir faktisks pierādījums, ka nepareizi ieviesta tā iekļaujošā izglītība. Nav nekādas robežas noteiktas. Ja bērns ir neērts, bet nekaitīgs, tad man nav nekas pretī, ja tāds mācās kopā ar manu bērnu. Vienīgi arī tādi nedrīkst būt vairāk par vienu vai diviem klasē. -
Tev izdevās atrast kur piekasīties tur, kur es vismazāk gaidīju, apsveicu! Kkas tāds ir reizi gadā un beidzas pa nedēļu. Ej nu noķer. RRP, cik, 20? Un viņam tas Altus izskatās 99% jauns. Toč kādas 1000x mazāk nobraucis nekā tā Kona par kuru stāstīji ka nav jau nemaz tik slikti. Dot strādā (dot vs minerāleļļa arī ir android vs iphone audi vs bmw? nezināju), formulas smukas, promax ir promax bet nu tāpēc arī pa dešuku vai cik tur. Nezinu Vācijas darbnīcu cenas, bet noteikti uzlikšana arī kaut ko maksā, tā ka - varbūt arī nav lētāk. Un nez vai kāds liek mt200 Code vietā. -
Smējos ilgi... https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/20.02.2026-sitieni-draudi-un-uzbrukumi-jelgavas-novada-skola-gadiem-nespej-atrisinat-agresiva-skolena-uzvedibu.a635700 "Valsts policijā apstiprināja, ka uzsākti vairāki administratīvie procesi, kā arī resoriskās pārbaudes par fizisku un emocionālu vardarbību. Četras administratīvās lietas ir izskatīšanas stadijā. Sasauktas arī starpinstitūciju sadarbības grupas. Taču rezultātu neesot. Vardarbība, ko viens skolēns veic pret citiem bērniem un skolotājiem, nerimst. Agresīvais bērns deklarēts vienā pašvaldībā, bet mācās citā. Un novada izglītības pārvaldē norādīja, ka iestāžu sadarbība buksē." Lai dzīvo iekļaujošā izglītība! 🤣 Katrs bērniņš ir vērtība! 🤣 -
-
-
Gribēju noskaidrotu kapēc man C:\ diskā brīvās vietas paliek mazāk, kad nekas netiek instalēts. Sagūglēt risinājumu nemācēju, gāju taisīt savu. Tagad ir tapusi .Net aplikācija, kas izmanto Winstāstitat.exe lai nolasītu diska failu sistēmu uz .csv failu. Nolasīto .csv failu var salīdzināt ar vecāku, lai atrastu kurā mapē vai failā ir aizņemtās vietas pieaugums. lejuplādēt var te: https://github.com/Camel-RD/Camel-RD.github.io/releases/download/2020.09-1/DriveSizeChangeExplorer.zip (tur klāt būs arī Winstāstitat.exe un programmas kods) tas izskatās šādi:
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-