Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   9 biedri, 0 Anonīmi, 338 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• RudeWolf
    • e = d
    • binary
    • Stepselis
    • Igors83
    • Miervaldis Sarkanabols
    • krabis
    • 138
    • biomass979
  • Biedru statistika

27573
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Palodze
    Newest Member
    Palodze
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• kaads
      parasti sabiedriskās telpās liek šos - griestu ķīļenkurs ANCU , vai līdzīgus,  ugunsgrēka laikā nav kam izkust un  kādu laiku notur konstrukciju savā vietā.  
    • 138
      Iekares ir palikušas karājoties, tā ka dībeļi nebūs pie vainas. Tavs pirmais variants ļoti varētu būt īstā atbilde.   Starp citu, dībeļnaglas, ar to saprotot to plaša pielietojuma plastmasas figņu kurā iedzenas naglas un skrūves hibrīds, cik dzirdēts, tur nemaz nedrīkst būt. Tikai tērauda betona dībeļi.   Bet tas, kā iekares gals te ir piestiprināts, liek domāt par plastmasas dībeļnaglām vai dībeļiem. Īsti "plaša profila profesionāļi" likuši.
    • kaads
      Varbūt iekares pa mazs saliktas, vai dībeļnaglas sūdīgas. Citu iemeslu nezinu.
    • 138
      Konstrukcijas nevar, ja ir korekti instalētas. Vieglākas loksnes, savukārt... Acīgi sabiedrisku vietu apmeklētāji būs kādreiz sastapuši wc vai citu sīku, pāris kvadrātmetru telpu ar durvīm, kas veras uz iekšu, kuras strauji atverot, griestu loksnes mazliet palecas, taču nokrist tām arī tad nesanāks. Bet tas nav par šo gadījumu. Šeit ir nonākuši lejā visi griesti, un tās izskatās pēc fibrolīta plāksnēm. Tās ir pasmagas, apmēram reģipša svarā. Kaut kas tur nav izdarīts pareizi. Labi, ka bez cietušajiem.
    • jacobs
      Visus pensijas gadus jau tāpat caur sievas pēdējo(manu kādreizējo) darbavietu. Kad mūs tur visi būs aizmirsuši, vai apdrošinātāji(Balta) sāks iebilst, meklēšu citus variantus. Bet pašsaprotami, ka bez apdrošināšanas(kaut dārgākas) centīšos gan nepalikt.🙂Vēl jau paliek vecākā puikas uzņēmums?
    • 138
    • 138
      Par *vintage velo 😎 https://moveriga.lv/lv/catalog?category=velo Man likās, ka tur bija arī kaut kas līdzīgu gadu kā tā Kona... varbūt nepareizi likās, varbūt arī kādreiz bija bet vairs nav. 395 par ZZK Freeride ar v bremzēm, lai cik viņš sterils, njā, ir nu tā Bet tie deviņdesmito skaistuļi, es nez, pieļauju arī sagaidīs savu īsto pircēju, tikai ne tevi.   Lētāk - ss tie ķip veikali Madonā, Ventspilī, un Rīgā Ādmiņu ielā, kuri visi bezkaunīgi drš par gadiem, bet 200 ar astīti par uz aci dzīvu 2005-2010 velo ar Deore...XT un db, kādi tur ir, nu man tas šķiet noteikti ne sliktāk kā 135 par tāda paša vecuma un līmeņa acīmredzami ne dzīvu.   Un skat, šāds, 400, bet ja tiešām "Ļoti maz lietots" (izskatās), tad, iespējams, ir tās naudas vērts, vai cik nu tur var nokaulēt. Vienīgi - kā jūtas 15 gadus stāvējusi dakša, tai apkopīti varbūt vajadzētu? https://m.ss.com/msg/lv/transport/bycycles/mountain/ilfhn.html      
    • Māšuks
      Sveiki! Tiek pārdoti Nokia Lumia 930 telefoni ar Windows 10 sistēmu. Tā kā sistēmai softu atbalsts ir beidzies, tad tas derēs vien zvaniem, sms, fočešanai vai kā MP3 pleijeris. Cena 15 € + omniva
    • raiviic
      Nemaz ne tik pašsaprotami, pēc 70 jau, cik zinu, tas nav tik vienkārši. Manai radenei (74) meita caur darbavietu ar  piemaksu izkārtoja. Ir kādi vēl varianti?
    • aoma
      Nu gan jūs te jaunie satraukušies - lūk ko dod labi apmaksāts zāļu bizness. Es gadus 40 izvairos no tiem slakteriem, sieva reizēm pačīkst: vai tev nevajadzētu to prostatu pārbaudīt? Es: gribi redzēt, kā es dušā čurāju astoņniekus uz sienas? Sieva: bet pie manis tu arvien retāk nāc... Es: tas, ka pie tevis retāk, nenozīmē, ka vispār retāk. Tādi mani jociņi, labi, ka arī sieva ir ar labu humora izjūtu, savādāk nebūtu precējis
    • hehe
      Lai arī 3x, tomēr baltās nāves nodoklim paķēries līdzi arī alternatīva kam to būtu jāaizvieto. Mērķis ir pavisam vienkāršs, iekasēt naudu pēc iespējas nepamanāmākā veidā. Desai jau arī vajadzētu, sāls pārāk daudz, tikai to jau grūtāk izdarīt, bet gan jau arī pie tā nonāks, tieši valsts parāds ir tas kas pie tā noved, nevis rūpes. Un tas vēl ir liels jautājums kas tad ir kaitīgāk, karote cukura vai naža gals minerālmēslojuma. Zero alternatīva aspartams atrodas vienā riska grupā kopā ar auto izplūdes gāzēm un pesticīdiem.   https://en.wikipedia.org/wiki/IARC_group_2B      
    • biomass979
      To pašu  arī tirgo ķipa normālajā veikalā,tikai ar 3x-5x uzcenojumu!   Personīgi pirktie taimeri ,noplūdes automāti,ampērmetri...strādā nevainojami! Kā arī automātiskais parslēdzējs no lielā tikla uz vietejo tīklu.....vis notiekās milisekundēs! Neredzu jēgu pārmaksāt!  Protams ja perās visru ar  sertifikāciju ,tā jau cita runa,naudas lieta!!!😉💨 Domā ka tas ķīniešu piedāvātais uzskaites veicējs nemāk LED  spuldzi nolasīt! Ir liet tāda kad uzkaites veicējiem ir ierobežojumi,piemēram  no viena  Wata līdz 3000Watiem..... nu lūk zapadlo,ja  tev vaidzēja miliampērus uzskaitīt-tad nesanākss,kā arī aiz 3000watiem,nainaks! Karoče ,ejiet uz lemonu un pērkat sertifikātus!😆  Jā ir tā ka ķīnietis mīl samelot aprakstos,bet ir kuri to nedar!
    • osscar
      Bez konkrētiem piedāvājumiem tukša runa - viņi tur kosmosu prasa par veciem velo...300+ 
    • AndrisBB
      Tā nu ir taisnība. Pa vasaru no 9. uz 10. klasi es no faktiski īsākā klasē pāraugu par vienu no garākajiem. No 1.65+ uz 1.80+ apmēram. Pēctam vēl.
    • 138
      Domāju ka tajos no Vagonu ielas nē, un ka no Velodepo tādās cenās arī būs varbūt ne izlaizīti, bet kaut cik sakopti un uzticami.
    • kaads
      tas vispār neprognozējams fakts, ir tā dažiem, ka cik gadus r punduris un hops vienā gadā garāks par senci un Saboni  
    • 138
      Cik garš tavs jaunietis un cik ātri aug?
    • osscar
      nu 50-60 eur jau nav baigais cipars, domā ka tajos ko pa 300-400 tirgo nebūs jāieguldās
    • 138
      Nu var arī tā, bet tādus velo pērk par divciparu cenu, nodzīšanai pa ziemu vai tamlīdzīgi. Tak var atrast labāku. Nav šis nekāds super retums, jā Kona, man arī patīk kā brends, bet ne jau tik, lai šitādā nabagā ieguldītos.   Ir.
    • osscar
      nu tāpēc jau rakstīju ka jākaulējas, bet neizskatās tā dakša tik traki ka būtu pilnībā norūsējusi, ja kustas un nav  ierūsējusi tā ka nekustas .notīrīs ar "o" smilšpapīru vai alumīnija foliju un brauks tālāk, tai jau nav tur ko nokaut  gads - jā kāds 2007-2009 +- pēc bremzēm un lx . Bet tā vismaz nav neadekvāts cipars un lēts ekspluatācijā jaunietim. Oligarhiem protams nederēs fsa uz ātro paskatījos ka bcd tie paši 104/96 tā ka zobrats nav problēma, ja klaņus var normāli noņemt. bet kā jau teicu tas tikai kā DIY projekts der...maksāt kādam par to naudu ..tad izmaksas kosmosā
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...