-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 261 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- INTRASERVERNET
- AndrisBB
- jacobs
- binary
- Zin...
- ThomasJEw
-
Biedru statistika
27563
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Palodze
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Mans necilais prāts tomēr saka, ka vajadzētu varbūt vairāk cīnīties ar cēloņiem (piemēram novirzīt naudu sportam) un veicināt laicīgu problēmu atklāšanu. Tālāk jau tā ir naudas mešana cīņai ar sekām. Man tēvam nesen atklāja, bet tikai tādēļ, ka spiež uz obligātajām pārbaudēm pēc noteikta vecuma. Bet nu īsti rūdītie PSRS kaluma veči tak neies ļaut pirkstu kaut kur bāzt vai kaut kādas tur asinis nodot. -
-
Vispār tā summa ietver ko? Ar to varētu maksimāli mūsdienīgi ārstēt pilnīgi visus onko slimniekus, nevis daļu norakstīt neārstētai nomiršanai kā tagad? Un kā tas notiek citās salīdzināmas ekonomikas valstīs? Arī nekad nenotiek, vai tomēr notiek? -
Nu no pagājušās programmas goda ģimenes paņēma arī diezgan. Neteiktu, ka tas būtu slikti. Jeb šiem nevajag neko? -
Tātad vajag speciālo budžetu. nevis "paredzēts dot" bet viņi var saņemt lielāku atbalstu. -
Onkoloģijai vajag 50 mil gadā. Kas protams nekad nenotiks, ja nu vienīgi priekšvēlēšanu laikā bukletā. -
Un tur nav minēts, kādam laika nogrieznim. Gadam? Tikmēr elektro 40: Ekonomikas, finanšu un skaidu rūpniecības ģēnijs gan mācētu uztaisīt vienu jēdzīgu, tā ka visiem visa pietiktu un veselības aprūpe uzlabotos par 1000%, kā tramp¡stānā! -
4 gados 40 miljoni, pietam lielu daļu paredzēts dot Latvijas goda un daudzbērnu ģimenēm, traki trakumi. -
Atgādināt var, protams. Pat paldies, ka atgādināji. Tagad zinu, ka efektīvie, augstas raudzes dolbajobi taisa bezjēdzīgus speciālos budžetus. -
Var atgādināt, ka tā nauda no speciāla budžeta, kura izlietošanai ir ierobežojumi. Bet nav jau jēgas, … -
Nu un vēl viena šodienas labā ziņa... vēl 40 ļimoni elektroauto atbalstam. Var kāds atgādināt, cik tur onkoloģijai pietrūka? -
Un realizācijā varētu piedalīties Rojs Rodžerss, "Latvijā populārā dragkvīna",...un 138-tais. -
Nu nez, re kā sukas progresīvie uzlika luksoforu uz 13. janvāra ielas ko Apeirons jau pirms 20 gadiem lūdza, bet neviens nevarēja, jo departaments, jo komiteja, jo normatīvi, jo... -
Kā Tu tā vari teikt? A kā tad Beātes jaunā somiņa?😁 -
Man līdzīgi, bija vismaz viens mākslīgais, kurš izklausījās apbrīnojami neperfekts - nazāls vai šļupstošs vai tamlīdzīgi, viens ar atbalsi (saprotu, ka tas nu gan ir īzī triks, bet mani paķēra), un vismaz viens īstais, kurš bija neticami sterils un monotons. Un vienu diktori es noturēju par mākslīgo Glāzupu. 11/16 man kā cilvēkam, kurš mēdz šad tad klausīties radio, bet nepatērē AI ierunātu saturu. Cilvēkiem, kas nedara ne vienu ne otru, varētu būt vēl grūtāk atšķirt. -
Manuprāt bezjēdzīgs pasākums - pieaugušos diskriminētājus vairs nepārmācīsi, tiem tikai ar sodiem var smadzenes skalot. Būtu to piķi labāk izglītošanā bērniem/jauniešiem iedevuši. Bet tas nu tā - nevēlēšanās kaut ko pieņemt, ja tas ir pretrunā ar tradīcijām, mentalitāti un kultūru, izrādās ir aizspriedumi. Drīz hidžābos būs oficiantes... Piemēram, liekot oficiantēm valkāt īsus svārkus, tiek izslēgtas musulmaņu sievietes -
Nav, bet varu ieteikt krāsotāju aizsargtērpu, drošības lietusmēteli, Oriflame penāli, pases vākus un ūdeļādas kažoku! -
-
Jurkins mācētu īstenot to kampaņu par piecīti? Vai arī Jurkins teiks, ka DiSkriMinĀcijAs NаU un lai tie invalīdi sēž savos ratos un lai tās vecenes stāv pie plīts? -
Nez, kuras NVO uzvārīsies? https://www.tvnet.lv/8416993/lm-700-000-eiro-verta-kampana-tieksies-paaugstinat-sabiedribas-izpratni-par-diskriminaciju
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-