Un tur nav minēts, kādam laika nogrieznim. Gadam?
Tikmēr elektro 40:
Ekonomikas, finanšu un skaidu rūpniecības ģēnijs gan mācētu uztaisīt vienu jēdzīgu, tā ka visiem visa pietiktu un veselības aprūpe uzlabotos par 1000%, kā tramp¡stānā!
Nu nez, re kā sukas progresīvie uzlika luksoforu uz 13. janvāra ielas ko Apeirons jau pirms 20 gadiem lūdza, bet neviens nevarēja, jo departaments, jo komiteja, jo normatīvi, jo...
Man līdzīgi, bija vismaz viens mākslīgais, kurš izklausījās apbrīnojami neperfekts - nazāls vai šļupstošs vai tamlīdzīgi, viens ar atbalsi (saprotu, ka tas nu gan ir īzī triks, bet mani paķēra), un vismaz viens īstais, kurš bija neticami sterils un monotons. Un vienu diktori es noturēju par mākslīgo Glāzupu.
11/16 man kā cilvēkam, kurš mēdz šad tad klausīties radio, bet nepatērē AI ierunātu saturu. Cilvēkiem, kas nedara ne vienu ne otru, varētu būt vēl grūtāk atšķirt.
Manuprāt bezjēdzīgs pasākums - pieaugušos diskriminētājus vairs nepārmācīsi, tiem tikai ar sodiem var smadzenes skalot. Būtu to piķi labāk izglītošanā bērniem/jauniešiem iedevuši.
Bet tas nu tā - nevēlēšanās kaut ko pieņemt, ja tas ir pretrunā ar tradīcijām, mentalitāti un kultūru, izrādās ir aizspriedumi. Drīz hidžābos būs oficiantes...
Piemēram, liekot oficiantēm valkāt īsus svārkus, tiek izslēgtas musulmaņu sievietes
Jurkins mācētu īstenot to kampaņu par piecīti? Vai arī Jurkins teiks, ka DiSkriMinĀcijAs NаU un lai tie invalīdi sēž savos ratos un lai tās vecenes stāv pie plīts?
Ko jūs tur ņematies? Lūk, šādi https://prana-ko.lv/lv/liku-maisi/10700-liku-maiss.html derēs kopā ar visu drēbju valkātāju?😀Ja izmanto bez valkātāja, tad pat 150kg var iekšā sabāzt.