Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   9 biedri, 0 Anonīmi, 242 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• jacobs
    • TOoMoOT
    • raiviic
    • 138
    • binary
    • Dils
    • e = d
    • AndrisBB
    • Murlo
  • Biedru statistika

27544
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Palodze
    Newest Member
    Palodze
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Influenceri tāpēc jau ir influenceri, ka paši influencē. Priekš kam viņiem opju medijus? Kad sākās lielie mīnusi, Roja bijušais Olu Modris uztaisīja tīri smuku video ar govīm un zosīm istabā. Visu cieņu!
    • 138
    • TOoMoOT
      Lai tik trenējas, testē un attīsta to šūnu apraidi.   Atbildēšu vecāku vārdā, kuriem ir bērns jāizvadā no/uz skolu un no/uz treniņiem. Ļoti besīga diena. 2 reizes mašīnu bija jātīra visu no sniega + katru reizi, kad noparkojies uz īsāku laiku, pēc tam vējastikls jākasa. Braukāt ir tīri interesanti. Vienīgi tās mazās ieliņas, kur visu laiku jāizmainās ar citām mašīnām. Bet vispār šodien nopriecājos, ka tā izmainīšanās kultūra pa šiem diviem mēnešiem ir krietni uzlabojusies vadītājiem. Jau smuki izveidojies kaut kas līdzīgs rāvējslēdzēja principam. dažas mašīnas aizbrauc vienā virzienā, tad kāds piestāj un palaiž  dažas mašīnas pretējā virzienā.  
    • 138
      Šeit gan ir nianse - klasiskie omafiets, šķiet, parasti baigi dažādos izmēros neeksistē, līdzīgi kā Ukrainas utml. Arī Holandē ar tiem brauc visādu garumu kungi un dāmas.   Kungiem vēl ļaunāk - ja rāmis par lielu, nostājoties ar kājām uz zemes kaut kas cits sniedzas līdz rāmja augšējai trubai, kam nevajadzētu līdz tai sniegties.
    • zeds
      Jā šo viedokļu līderu viedokļa man tiešām pietrūka!  
    • Jurkins
      Izbaudi, @osscar, izbaudi to skatu 🤣😉
    • Jurkins
      Jā, nu ja čurāšana ir svarīgākais, ar ko tu dzīvē esi nodarbojies, tad 2 volti uz pipeles gan jau ir izšķiroši.
    • Jurkins
      Es brīnos, ka nevienā masu dezinformācijas līdzeklī (pļa, mož es palaidu garām) netika nointervēts Rojs Rodžerss, Magone vai vēl kāds "Latvijā populārs dragkvīns", ko viņš domā par šo šausmīgo situāciju.
    • osscar
      Bet vis vairāk besī ka pārdevējs notirgo l vai xl pilsētnieku vai holandieti standarta sievietei ..tik bieži redzu ka tiecrāmji pa lielu ..un knapi sniedzas ludz pedāļiem..
    • AlCohol
      12-14 atšķirība no vēja virziena, kurā čurā, pa lielam. ar 2volti mazāku, kā ražotājs ieteicis, paprovēt jau var. ies- labi, neies- nu arī nekas. 
    • 138
      Lai noskaidrotu, vai tas monis 12V gribēs ēst, var izveikt aprakstīto darbību kaut ar atx psu.
    • zeds
      Uhh kas šodien bija par dienu.🥴 Diena sākās ar pamošanos ar ārkārtas paziņojumu par sniegu. 10cm! Veseli 10! Neiedomājami Latvijā veseli 10cm sniega, Karl!!! Nevis lietus ,nevis krusa , bet  īsta - auksta un balta sniega! Lieki teikt ,ka komunālo pakalpojumu uzņēmumi kaut kam tik briesmīgam un ekstrēmam nebija gatavi un šī katastrofa viņus  ārkārtīgi pārsteidza. Nekad tā nebija bijis  un še Tev - ATKAL!!! Vakarā beidzot es uz ceļa redzēju to ko pēc retuma var pielīdzināt tikai vienradzim kas skrien pa varavīksni. Veselu VIENU sniega tīrāmo mašīnu! iedomājieties, es jau domāju ,ka viņas dabā neeksistē , bet man nereāli paveicās, varēšu tagad to stāstīt saviem mazbērniem. Un kā jums pagāja šī trauksmainā diena?  
    • 138
      Ecobaltia Vide Lab! veikalā ir čupa ar laptopu barokļiem un čupa ar visādiem 12V barokļiem, šķiet no 5 līdz 10€ gabalā vai tamlīdzīgi. Pieļauju varbūtību, ka ir arī kāds 14V. Iebrauc vai uzzvani viņiem.   Ja tiešām tā ir, varu piedāvāt, ja nu der: https://boot.ritakafija.lv/forums/index.php?/topic/170408-pārdodu-12v-333a334a-barošanas-blokus-pultis-sat-uztvērējiem-hdmi-un-scart-kabeļus-40v-56v-barošanas-bloku-sazinkam/ 10€, Rīgas centrs, nesūtu, 2 dienu moneyback.
    • Jurkins
      Idiots ... nu tāds viņš ir piedzimis... nu ko no viņa var gribēt.
    • Jurkins
      Biku patroļļošu 😁. Tātad, ja šeit ir kāds no paaudzes, kurš ir (vismaz) dzirdējis vārdu aerodinamika ... tagad paņem FP-5 bildi un paskatās uz to bufeti starp dzinēju un korpusu...  Un atļaušos apgalvot, ka uz lokatora tas FP-5 izskatās labāk kā B-52 eskadriļa pilnā sastāvā. (nu man ir tiesības kļūdīties) 😁 Bet tas viss ir pofig, ja šamās lidot simtiem uz krieviju. Bet nelido. 
    • AlCohol
      karoč neviens piehdienā nesaprot nabaga čurkinu..
    • 138
      ... 90% neko nerubī un/vai d1rš par pilnīgi visu - stāvokli, gadu, "Vācijā ražots", utjpr., nerunājot par tādām nekvantificējamām kategorijām kā "kvalitatīvs", "viegls".   Ar mazliet ietrenētu aci izmēru var tuvināti noteikt pēc rāmja proporcijām bildē.
    • Jurkins
      @Zin..., Tu vēl neesi sapratis, ka manis pēc to varētu prasīt anunaki no Nibiru?   Un neesi sapratis, ka man arī par to ir pajāt? Lai gan, kad mēs ražojām kādām 5 vai 6 ASV kompānijām virtuves mēbeļu detaļas pat tuvu neredzēju nekādas tādas kuiņas. Pa ausu galam... vai tas FSC vai kas cits tur bija... tipa, ka netiek izmantots bērnu darbs vai kaut kas tā.. Tu nopietni uzskati, ka tam ir kaut vismazākā jēga un tas viss nav pilnīgais bulšits?
    • Jurkins
      KāāāpēēēC??? Kāda man nakuj daļa par PEFC, FSC, LGBT vai vēl kaut kādu idiotismu? Kāda man starpība, kādā sektā satāv SIA, kurā es strādāju? Man ir pilnīgi nospļauties par to visu kuiņu. Nu kā vēl Tev to paskaidrot?   Vari iedomāties, ka es vispār tā īsti nezinu, kas tas PEFC vai FSC ir 😁. Vari iedomāties, ka mani tas nekad nav interesējis un neinteresē?    Jā, un mums ir kaut kāds R2B sertifikāts UK ... Tu domā, es zinu un mani interesē, kas tas ir?  Tikai tas, ka kādā brīdī mums jālīmē tā R2B uzlīme uz tieši tās pašas produkcijas, kas līdz tam lieliski gāja prom uz turieni patieni bez tās R2B uzlīmes. Tāpēc es atļaujos teikt, ka Eiropa +UK ir debilitātes midzenis, kuru izdedzināt laikam nevar nekādi neiznīcinot vispār visu.
    • Zin...
      Kādēļ tad jums viņš ir ko? Prieka pēc, vai tomēr, ka kāds klients vai lielākā daļa klientu to pieprasa? vai esi izteicis nosodījumu jūsu SIA par to?   Vari pateikt vēl trakāk, mums ir arī FSC. Tiesa, man grūti iedomāties kāda problēma ir pefcam, ļoti vaļīgs pasākums. Pefcu neprasa tikai Eiropa. Fun fact - trampistaananai ir divreiz striktāki noteikumi produktos līdzīgos :))))))))))
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...