Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Biku patroļļošu 😁. Tātad, ja šeit ir kāds no paaudzes, kurš ir (vismaz) dzirdējis vārdu aerodinamika ... tagad paņem FP-5 bildi un paskatās uz to bufeti starp dzinēju un korpusu...  Un atļaušos apgalvot, ka uz lokatora tas FP-5 izskatās labāk kā B-52 eskadriļa pilnā sastāvā. (nu man ir tiesības kļūdīties) 😁 Bet tas viss ir pofig, ja šamās lidot simtiem uz krieviju. Bet nelido. 
    • AlCohol
      karoč neviens piehdienā nesaprot nabaga čurkinu..
    • 138
      ... 90% neko nerubī un/vai d1rš par pilnīgi visu - stāvokli, gadu, "Vācijā ražots", utjpr., nerunājot par tādām nekvantificējamām kategorijām kā "kvalitatīvs", "viegls".   Ar mazliet ietrenētu aci izmēru var tuvināti noteikt pēc rāmja proporcijām bildē.
    • Jurkins
      @Zin..., Tu vēl neesi sapratis, ka manis pēc to varētu prasīt anunaki no Nibiru?   Un neesi sapratis, ka man arī par to ir pajāt? Lai gan, kad mēs ražojām kādām 5 vai 6 ASV kompānijām virtuves mēbeļu detaļas pat tuvu neredzēju nekādas tādas kuiņas. Pa ausu galam... vai tas FSC vai kas cits tur bija... tipa, ka netiek izmantots bērnu darbs vai kaut kas tā.. Tu nopietni uzskati, ka tam ir kaut vismazākā jēga un tas viss nav pilnīgais bulšits?
    • Jurkins
      KāāāpēēēC??? Kāda man nakuj daļa par PEFC, FSC, LGBT vai vēl kaut kādu idiotismu? Kāda man starpība, kādā sektā satāv SIA, kurā es strādāju? Man ir pilnīgi nospļauties par to visu kuiņu. Nu kā vēl Tev to paskaidrot?   Vari iedomāties, ka es vispār tā īsti nezinu, kas tas PEFC vai FSC ir 😁. Vari iedomāties, ka mani tas nekad nav interesējis un neinteresē?    Jā, un mums ir kaut kāds R2B sertifikāts UK ... Tu domā, es zinu un mani interesē, kas tas ir?  Tikai tas, ka kādā brīdī mums jālīmē tā R2B uzlīme uz tieši tās pašas produkcijas, kas līdz tam lieliski gāja prom uz turieni patieni bez tās R2B uzlīmes. Tāpēc es atļaujos teikt, ka Eiropa +UK ir debilitātes midzenis, kuru izdedzināt laikam nevar nekādi neiznīcinot vispār visu.
    • Zin...
      Kādēļ tad jums viņš ir ko? Prieka pēc, vai tomēr, ka kāds klients vai lielākā daļa klientu to pieprasa? vai esi izteicis nosodījumu jūsu SIA par to?   Vari pateikt vēl trakāk, mums ir arī FSC. Tiesa, man grūti iedomāties kāda problēma ir pefcam, ļoti vaļīgs pasākums. Pefcu neprasa tikai Eiropa. Fun fact - trampistaananai ir divreiz striktāki noteikumi produktos līdzīgos :))))))))))
    • Jurkins
      @Zin..., Tu nopietni domā, ka kāds varenītos ar tiem PEFC dolbajobiem, ja tas nebūtu uzspiests no idiotiskajām Eiropas struktūrām?
    • Jurkins
      @Zin...... nu kā... nu kā lai vēl vienkāršākiem vārdiem paskaidro... 1. Jurkins != SIA... 2. Jurkins dzīvo pēc principa - starp vilkiem dzīvo, kā vilkam jāgaudo (tad, kad ... skat. 3. punktu) 3. Jurkins strādā, lai dzīvotu, nevis dzīvo, lai strādātu. 4. Jurkins PEFC uzskata par galaktisku idiotismu, par kuru lielāks idiotisms ir tikai ANO... 5. vēl visu ko varētu rakstīt, bet vai ir jēga? 😉   p.s. ēēē.. hmmmm... gribētu redzēt kādu reālu būtni, kura to PEFC uzņem nopietni. Tu???   p.p.s labi, ka visi ir sapratuši, ka, kad brauc efektīvie neaizvietojamie idioti no ISO14001, tad Jurkins ir jātur tālāk no viņiem, citādi var sanākt nesmukums... viņš pateiks, kas viņi patiesībā ir.😁 ... vai 50001 ... nu kuri tur bija par to energoefektivitāti.
    • Zin...
      Jūsu PEFC sertifikāts rāda pretējo   Ja kas, esi man konkurents turpmāk it kā, attālināti (nu vismaz tas, ka Latvijas mežus efektīvi izmantojam (jā, es 100% zinu, ka mēs tochna darām to daudz efektīvāk)) Karma laikam man 🤣
    • Jurkins
      Nē, protams. 😁 Bet pirms dažiem gadiem bija parādījušās lētas baltkrievu granulas, mūsējie kantoristi arī nopirka savam patēriņam fūru un ielika noliktavā. Tur šamās arī stāv ar biezu putekļu kārtu pārklājušās. 
    • hehe
      Atpelnīt var tajā pašā sezonā, pats saki dubultā cena. Vasarā nopērc, tagad pārdod. Ja jau proti plānot
    • Gestapo
      Kremļa burvi kāds redzēja? Ir vērC?
    • maize
      Lab, bik pārspīlēju, bet šķeldas kalni tie parasti nav   P.S> Vispār izdevīgāk esot kurināt virtuļus   
    • hehe
      Tad kas ir te nepareizi? Tātad, ok, ne "atkritumi", šīs izejvielas nav kļuvis pēkšņi vairāk? Granulu vajag vairāk, bet no kā tās izgatavo nav kļuvis vairāk. To risina granulu cena, bet vai atlikušais 1 mēnesis ir laiks pielāgoties? Nē taču.
    • raivix95
      Autor, uztaisi Disk Cleanup un izmēz tos updeitu pārpalikumus. Bootisti tev te iepārdos visādus brīnumus...
    • AndrisBB
      Ja nav ko darīt un ir no kā taisīt, kapēc nē? Kādreiz tak pus vasaru malku skaldija un krāmēja. Nav jau tie aparāti tik dārgi, hobijam jau var nopirkt. 
    • aoma
    • Jurkins
      Cilvēki dara daudz trakākas un pat ekonomiski neizdevīgas lietas. Protams, nē. Bet tas nenozīmē, ka ņems pretī sapuvušu malku. Viss no cenas atkarīgs. Nokrītas ostā papīrmalkas cena pietiekoši zemu un aizved papīrmalku uz granulu ražotni. Nu ok, var jau teikt, ka atkritums, bet 1. šķiras atkritums.
    • hehe
      Bet kāda starpība? Gribi teikt ka mežu cērt dēļ tieši granulām? Vai granulām iet tas kas citur neder, ar defektiem.
    • Jurkins
      Gluži nē 😁.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...