Paldies, šo es nezināju. Bet izskatās, ka ne katras 142mm TA rumbas:
(un tālāk pavediens)
T.i. priekš konkrētas rumbas var eksistēt un var neeksistēt tās pārejas. Kādas rumbas tev?
Ūdeņraža Rīgā taču tikai trolejbusi, vai ko es esmu palaidis garām? Jelgavā kaut kādus ūdeņraža busus testē, bet tas Jelgavā, un tagad.
Vari iztulkot? Ģeminizētā gūgle atrod tikai tavus postus un kaut kādu konsultantu kantori.
Kmc or ok. Bet es no bd viņas sūtu, kādas ir aļikā..nezinu.pārējās pērku sram , visas arcwuic linku. Atšķirībā no shimano dažām.sram 12 pērku gx modeli.kas nav lētākākā , bet virs vidējā.
Es jau kaut kad to esmu teicis, bet dīzeļdzinējs mūsdienās "gremo" visu, kas deg. Ar ūdeņradi tas process ir daudz sarežģītāks. Bet nu arī Rūdolfs noteikti ir kapā n-reizes apgriezies - kas no tās sākotnējās idejas ir palicis pāri.
Dīzelis bij sākotnēji iecerēts kā stabils, jaudīgs iekšdedzes dzinējs, kam nevajag nekādu elektrību, griež darbgaldus, elektrostacijas, nelielas dzirnavas, kamēr kāds izdomāja - eu, bet šito dzelzi arī močos var likt
Smieklīgi, vai ne? Gan jau neesi bijis Ukrainas infotelpā. Ja būtu, tad zinātu, ka lido 3000km pa reljefu, kaujas galviņa 1150 kg... (tomahauka parametrus gan jau pats atradīsi😉).
Un par to jau ir stāsts. Bet mūsu lakstīgalas dzied ne tikai par RB bet arī par Ukrainu.🤣
Ak, jā, un šamos oktobra sākumā ražoja 7 gab. dienā. Pameklē (tu māki), cik saražo tomahaukus.
Jā, un maksā krietni lētāk. Nez kādēļ Zeļenskis grib tomahaukus.
Esiet dzirdējuši par "Jamalas krustu"? Nē, tā nav sazvērestību teorija. Ja ukraiņiem būtu flamingi ar izziņotajiem parametriem, tad ... vai nu viņi negrib krieviju nolikt uz ceļiem vai`viņiem "neļauj" vai (visticamāk) flamingi ir nedaudz savādāki, kā tā meiča stāstīja. Gan jau laiks parādīs.
Ak, jā, sorry, un vēl Zeļenska izmisīgie mēģinājumi tikt pie aizvēsturiskajiem tomahaukiem, kurus flamingi saliek vienā setā.