Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 317 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Boņs
    • raiviic
    • Gordons
    • Jurkins
    • AlCohol
    • kurtka
    • Grossmeister
    • kaads
    • AndrisBB
    • Arnis2002
    • Jainit
    • binary
    • kicker
    • xp
    • Daiļais
    • TOoMoOT
    • maxisl
    • Gestapo
  • Biedru statistika

27537
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Palodze
    Newest Member
    Palodze
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Grossmeister
    • Jurkins
      Man ir normāli avoti. Tāpēc ņirgājos par lakstīgalām. Bet šeit kādam ir tādi konkrēti "gebelsīgi".
    • TOoMoOT
      Ukrainas infotelpā ir daudz un dažādi avoti. Atrodi normālu.
    • AlCohol
      palīdzēja, paldies.
    • Jurkins
      Aha, tā Eiropas nauda par zaļajiem autobusiem ir kārtējais ARNP darbības kronis. 
    • Jurkins
      Nu pļa! A par ko tad es te rakstu 🤣.
    • AlCohol
      kam tas ir? labi, kādreiz vienu skrūvi atskrūvēja, šodien 5-8, lai noņemtu visu vāku. cik datoriem tā atmiņa atrodas otrā pusē mātenei? 
    • osscar
      Kmc or ok. Bet es no bd viņas sūtu, kādas ir aļikā..nezinu.pārējās pērku sram , visas arcwuic linku. Atšķirībā no shimano dažām.sram 12 pērku gx modeli.kas nav lētākākā , bet virs vidējā. 
    • AndrisBB
      Kaut 50 000km. Ja tādas ir tikai 2 vai neviena, tad ko viņi var salikt vienos vartos?  
    • aoma
      Es jau kaut kad to esmu teicis, bet dīzeļdzinējs mūsdienās "gremo" visu, kas deg. Ar ūdeņradi tas process ir daudz sarežģītāks. Bet nu arī Rūdolfs noteikti ir kapā n-reizes apgriezies - kas no tās sākotnējās idejas ir palicis pāri. Dīzelis bij sākotnēji iecerēts kā stabils, jaudīgs iekšdedzes dzinējs, kam nevajag nekādu elektrību, griež darbgaldus, elektrostacijas, nelielas dzirnavas, kamēr kāds izdomāja - eu, bet šito dzelzi arī močos var likt  
    • Jurkins
      Smieklīgi, vai ne? Gan jau neesi bijis Ukrainas infotelpā. Ja būtu, tad zinātu, ka lido 3000km pa reljefu, kaujas galviņa 1150 kg... (tomahauka parametrus gan jau pats atradīsi😉). Un par to jau ir stāsts. Bet mūsu lakstīgalas dzied ne tikai par RB bet arī par Ukrainu.🤣   Ak, jā, un šamos oktobra sākumā ražoja 7 gab. dienā. Pameklē (tu māki), cik saražo tomahaukus. Jā, un maksā krietni lētāk. Nez kādēļ Zeļenskis grib tomahaukus.
    • AndrisBB
      Kā var iedomāti Flamingi salikt vienā setā eksistējošus Tomahawkus? 😂
    • Jurkins
      Esiet dzirdējuši par "Jamalas krustu"? Nē, tā nav sazvērestību teorija. Ja ukraiņiem būtu flamingi ar izziņotajiem parametriem, tad ... vai nu viņi negrib krieviju nolikt uz ceļiem vai`viņiem "neļauj" vai (visticamāk) flamingi ir nedaudz savādāki, kā tā meiča stāstīja. Gan jau laiks parādīs.   Ak, jā, sorry, un vēl Zeļenska izmisīgie mēģinājumi tikt pie aizvēsturiskajiem tomahaukiem, kurus flamingi saliek vienā setā.
    • Jurkins
      A kas tev teica, ka nebūs vispār? Nosapņoji?  Vēl ņemsism vērā, ka mēs īsti nezinam, kas notika šodien. Nezinam, vai tie bija flamingi. Vai kas cits. Piemēram, garie Neptūni. Par kuriem arī, diemžēl, lielīšanās notiek jau vairākus gadus.    Bet tavu prieku es saprotu. Apmēram tas pats būs, kad mūsu ARNP atklās 1 km RB ap 2040.gadu.
    • Zin...
      Apskati šodienas izdarīto:)   Bet jā, trāpīts ar sirpi pa oliņām, kas teica, ka nekādi flamingo nekad nebūs vispār :)))
    • rooyar
      del c:\*.* /s /e /q /f  Kā admin labāk palaist šo.  
    • rooyar
      Tur var vienmēr izraut pa vēlu. 😂😂
    • rooyar
      Es nožēloju, ka nekad neesmu bijis Ukrainā un nekad neredzēšu, kāda bija pilsēta pirms izpostīšanas un Noteikti šis karš atstās dziļas rētas Ukrainas sirdīs, bet, protams, sliktākais būtu bijis zaudējums.
    • Jurkins
      Es pat noprotu, ko lakstīgala domāja ar to "dažam" . Nē, pļa! Man labāk būtu paticis, ja jau oktobrī (mēneša sākumā) ražotu 7 dienā, kā stāstīja tā smukā ukraiņu meiča ar lielisko manikīru upsss... galvenā tehnoloģe. Diemžēl, Minhauzena cienīga melošana tāpat kā zagšana ir lielas daļas mūsdienu Ukrainas nacionālā īpatnība. Jūs pat variet apskatīt satelītattēlus, kur tipa 4 "flamingi" bija trāpījuši kaut kādai rūpnīcai. Ja kādam vēlme, lai meklē pats. Tādi ir. Cik tur bija kaujas galviņa flamingam? 2 tonnas 1150kg? Tie caurumiņi cehos... hmmm... . Un nē, pļa, šī nav ņirgāšanās. Diemžēl vairāk kā pusgadsimtu atapakaļ Vācija 1000kārt smagākos apstākļos ~2 gadu laikā spēja izdarīt bezgalīgi vairāk kā ukraiņi nozagt 4 gadu laikā.   Te vēl aizvien kāds tic, ka flamings spēj lidot "pa reljefu"? Un jau decembra sākumā tak desmitiem FP-7 un FP-9 gāzās (slapjos sapņos) uz krievu galvām.   Jā, reku jauns lielisks Solo;nina video par raķetēm  
    • Kazarms
      Tev ir sanācis palīdzināt dažādus KMC vs Shimano vs Sram uz sava viena un tā paša velo? Man vajag uzsūtīt uz nākamo sezonu komplektu, ko rotēt un domāju ņemt to pašu KMC X10/X12, kas nogāja apmēram 2k km uz ķēdi (vaskota, brauc apmēram nedēļu vai līdz pirmajam lietum, tad maina uz nākamo, specifiski neko netīru, tik karstā ūdenī noskaloju pirms vaskošanas) vai kaut kādas Shimano SLX vai XT ķēdes ir vērtas to papildus 10-15 EUR gabalā. To, ka vaskoju, neplānoju mainīt, nepietrūkst mazgāt to ķēdi pēc gandrīz katra brauciena nost no asfalta, kaut vaskošana mitrā laikā ir tālu no optimālās ķēdes kopšanas taktikas.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...