Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      A kas tev teica, ka nebūs vispār? Nosapņoji?  Vēl ņemsism vērā, ka mēs īsti nezinam, kas notika šodien. Nezinam, vai tie bija flamingi. Vai kas cits. Piemēram, garie Neptūni. Par kuriem arī, diemžēl, lielīšanās notiek jau vairākus gadus.    Bet tavu prieku es saprotu. Apmēram tas pats būs, kad mūsu ARNP atklās 1 km RB ap 2040.gadu.
    • Zin...
      Apskati šodienas izdarīto:)   Bet jā, trāpīts ar sirpi pa oliņām, kas teica, ka nekādi flamingo nekad nebūs vispār :)))
    • rooyar
      del c:\*.* /s /e /q /f  Kā admin labāk palaist šo.  
    • rooyar
    • rooyar
      Es nožēloju, ka nekad neesmu bijis Ukrainā un nekad neredzēšu, kāda bija pilsēta pirms izpostīšanas un Noteikti šis karš atstās dziļas rētas Ukrainas sirdīs, bet, protams, sliktākais būtu bijis zaudējums.
    • Jurkins
      Es pat noprotu, ko lakstīgala domāja ar to "dažam" . Nē, pļa! Man labāk būtu paticis, ja jau oktobrī (mēneša sākumā) ražotu 7 dienā, kā stāstīja tā smukā ukraiņu meiča ar lielisko manikīru upsss... galvenā tehnoloģe. Diemžēl, Minhauzena cienīga melošana tāpat kā zagšana ir lielas daļas mūsdienu Ukrainas nacionālā īpatnība. Jūs pat variet apskatīt satelītattēlus, kur tipa 4 "flamingi" bija trāpījuši kaut kādai rūpnīcai. Ja kādam vēlme, lai meklē pats. Tādi ir. Cik tur bija kaujas galviņa flamingam? 2 tonnas 1150kg? Tie caurumiņi cehos... hmmm... . Un nē, pļa, šī nav ņirgāšanās. Diemžēl vairāk kā pusgadsimtu atapakaļ Vācija 1000kārt smagākos apstākļos ~2 gadu laikā spēja izdarīt bezgalīgi vairāk kā ukraiņi nozagt 4 gadu laikā.   Te vēl aizvien kāds tic, ka flamings spēj lidot "pa reljefu"? Un jau decembra sākumā tak desmitiem FP-7 un FP-9 gāzās (slapjos sapņos) uz krievu galvām.   Jā, reku jauns lielisks Solo;nina video par raķetēm  
    • Kazarms
      Tev ir sanācis palīdzināt dažādus KMC vs Shimano vs Sram uz sava viena un tā paša velo? Man vajag uzsūtīt uz nākamo sezonu komplektu, ko rotēt un domāju ņemt to pašu KMC X10/X12, kas nogāja apmēram 2k km uz ķēdi (vaskota, brauc apmēram nedēļu vai līdz pirmajam lietum, tad maina uz nākamo, specifiski neko netīru, tik karstā ūdenī noskaloju pirms vaskošanas) vai kaut kādas Shimano SLX vai XT ķēdes ir vērtas to papildus 10-15 EUR gabalā. To, ka vaskoju, neplānoju mainīt, nepietrūkst mazgāt to ķēdi pēc gandrīz katra brauciena nost no asfalta, kaut vaskošana mitrā laikā ir tālu no optimālās ķēdes kopšanas taktikas.
    • Kazarms
      Es ar tādu iepriekšējo paaudzi braucu, tajā skaitā sačus, ļoti adekvāts velo. Vecajam ir Deore, kas ir šī Cues analogs pa lielam, tikai vecajam bija labāki klaņi + monobloks (Hollowtech nevis kvadrāts). Kas man neturēja - rati, tos nācās nomainīt, jo viņi ir par šķidru, kad pieauga braukšanas prasmes un attiecīgi sāku mežu braukt ātrāk. Es, protams, arī neesmu jaunietis, kas sver relatīvi maz, kad sāku braukt bija 105kg, pēdējo gadu, kad arī ratus nomainīju uz labiem un daudz vieglākiem - 85kg. Bet nu ja jau jaunietis gonkas nebrauks, tad par labu ratu pieejamību nav daudz jāuztraucas, parastie ir pieejami pārpārēm. Tur ir nemodernais 100 un 135mm QR kur ar adapteriem var iestellēt šosejas/gravel standarta 100 un 142mm TA rumbas, ko sapārot ar MTB aplocēm, kā es un šķiet arī @kaadsizdarīja. Kas jāņem vērā - Merida taisa "garus" velo, man uz 183 ir L rāmis, gravelim pat M, jo papildus garumu iedod šosejas stūre.   Ikon ir forša universālā riepa. Sver +/- to pašu, ko kaut kādas Racing Schwalbes, bet ir izturīgāka, kādēļ arī diezgan jūtami lēnāka, kad nolaiž zemu spiedienu. Uz asfalta skaļa. Es gan nezinu vai ekskluzīvi grantij tik rupju vajag, bet ja grib nobraukt no grants drusku jestrāk, tad būs labi.    Kolēģis Revolt 0 ir iestellējis 2.2 race kings un ar tādiem gāž sačus. Pēdējā laikā tāda tendence tiek novērota arī starp profiem smagākās gonkās. Idejiski jau - pa sliktu ceļu var palaist mīkstāku spiedienu un ripos ātrāk un tā kā LV gravelis bieži ir tāds light MTB maratons, tad tas noder. Bet ja brauc pa LV tipisko granti, tad imho lieki, tur tiešām tie 40-45mm ir pietiekami. Man uz Silex arī stāv 45mm Maxxis Rambler, ar kuriem viņš atnāca, protams, bezkamerā, pūšu ap 2.0, slinkums iet skatīties precīzi pierakstus uz pumpja, kamēr neielien kaut kādā sakņainā takā, ir galīgi ok. Jā, nu ja kāds atved akmeņus un izber uz ceļa, kā tas pēdējā laikā novērots pieRīgā, tad arī MTB ar amortizatoru un iepūstiem 1.3-1.5 riepās atsakās normāli ripot.  
    • Jurkins
    • Zin...
      Cik saprotu, tagadējā kapacitāte būs 1 dienā 
    • MrToastMan
      Par Latvijas radio -  godīgi sakot, man kopumā ne pārāk patīk, kā darbojas pati Latvijas radio struktūra. Tajā pašā laikā es patiesi cienu kolēģus, kuri tur kādreiz strādāja vai strādā tagad. Vadību vajadzēja nomainīt jau sen, jo vispirms jāatceras, ka šis valsts uzņēmums ar milzīgu budžetu varēja darboties labāk.   Par politiku nerunāšu, bet pateikšu vienu: žēl, ka tika slēgts LR4, jo tieši krievvalodīgajai auditorijai (un ne tikai) no tā bija vairāk ieguvuma nekā kaitējuma. Nu tas ir tiem, kas sēž uz "divpadsmit krēsliem".
    • Gestapo
      Vajag 7 dienā, nevis 2 mēnesī Bet tā - lido tālu un deg labi 
    • raiviic
      Nu par 100 gadiem nezinu , bet jau kopš XP laikiem, vismaz man bija zināma.  Ir jau arī vēl poga uz desktopa komandai shutdown -s -t 0 lai paātrinātu izslēgšanu. Uzliku un drīz vien nonesu, man nav grūti izslēgt parastā režīmā.
    • Zin...
      Ļaunas mēles melš, lai kā te dažam tas nepatiktu, ukraiņi ir izmantojuši Flamingo uzbrukumam vismaz divas reizes šajā mēnesī 🥹   P.s Olimpiādes lielie vīri ir lohi  
    • AndrisBB
      Vaitad tā nebij 100 gadus veca fīča, ka ustaisu uz desktopa mapi GodMode un tas atbloķē dažādas admin opcijas?
    • Mõbijs
      Uzgāju šādu fīču - uztaisam jaunu mapi un nosaukumā ierakstam: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} Parādās faktiski admina režīms. Man tas neko vairāk par ātru iestatījumu (bez 100 klikšķu bakstīšanās) mainīšanu nedod. Bet varbūt kādam noder.
    • AndrisBB
    • AndrisBB
      Paradokss pat ir tur, ka nevienā no tipiskajām angļu zemēm tā nav 'officiālā valoda'. Pat izcelsems zemē UK ir tikai viena valoda ar 'officiālu' statusu, un tā nav angļu valoda.   Tur kur es dzīvoju, tur lielākā daļa nemaz nezin 'officiālo' valodu, vai knapi kautko var pateikt. Kolēģim sīkie savā starpā to izmanto, lai senči nevar saprast par ko viņi runā 😂
    • AndrisBB
      Nu bet ko tad kāds iedomājas ka varēs kādu piespiest runāt kādā valodā vai skatīties TV, ja negrib? Taisni par spīti darīs pretēji. Vienīgais veids ir kautkā 'pievilināt', nevis piespiest.   Pa lielam visa tā latviski nerunāšana varēs izlaboties tikai pēc vismaz 2 paaudzēm. Ar nosacīju ka latvieši līdz tam laikam jau nebūs izmiruši.
    • Aigars
      Angļiem nav iemesla cepties tāpēc, ka angļu valoda ir pasaulē dominējošā. Bet viss mainās. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...