Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   27 biedri, 0 Anonīmi, 525 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Gestapo
    • AndrisBB
    • 138
    • e = d
    • Aigars
    • INTRASERVERNET
    • maize
    • Chip
    • base7
    • Dils
    • Stasss
    • dzincha
    • Jainit
    • raiviic
    • Net
    • Jurkins
    • Zin...
    • no_way
    • Igors83
    • aoma
    • kantoris
    • oxygen
    • uldise
    • Krumba
    • osscar
    • jacobs
    • oks
  • Biedru statistika

27534
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Palodze
    Newest Member
    Palodze
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• INTRASERVERNET
      Varbut tas dators ir kads nikulis ar Celeron, Pentium, vai N serijas CPU. Tad noteikti nav verts ieguldit tada, pat diska uzlabosana.
    • Zin...
      Kādēļ tu melo?   HES neuzkrāj ūdeni un nonstop laiž cauri? Kā ar sezonām? Kā ar dienas stundām?   Tas ir kā? TEC tagad ir non stop jābaro ar ārzemju gāzi? Nav iespējams neko citu darīt? Vai varētu pastāvēt tāds iespēja, ka izmanto alternatīvus avotus vai arī ņemot vērā jaudas prognozes, būvē alternatīvos avotus, lai apmierinātu nākotnes prasības?
    • Jurkins
      Jā, protams, bet tad nav jāpērk pa akcijas cenu kompis ar šādu SSD. Vai nemaz neprasot padomu nopirkt un ielikt lielāku. Tas cleanup tāpat iztīrīs salīdzinoši neko.
    • aoma
      1/4 brīva? Atceros savu 40 Mb disku... Brīžiem no kilobaitiem gribējās tikt vaļā  
    • AndrisBB
      Atšķirība no RAM gan tāda ka tas SSD ātrāk nolietosies. Ja palikuši brīvi 30GB, tad tos arī nepārtaukti pārrakstīs. Kautvai RAM saturu peidžojot ārā, nemaz nevajadzēs nekādus failus kopēt.
    • Jurkins
      Nekad nepirkt kompi par akcijas cenu. Skopais maksā dizvreiz.  Bet kāpēc Tevi tas traucē? Ja Tu divus gadus nodzīvoji un neaiztirsi disku ar prOnu, tad 30 brīva vieta pilnīgi pietiek, ja nedari neko tādu, ko, acīmredzot, nedari. p.s. kādreiz jūzeru vulgaris vidē bija populāri RAM optimizatori, kuri sekoja, lai maksimāli daudz RAMa stāvētu pa tukšo.
    • 138
      Es tev pilnīgi piekrītu, ka LR4 izslēgšana nacionālajai drošībai ir kaitējums, nevis pienesums, bet varētu pastrīdēties, vai tie Pleskavas un Baltkrievijas kanāli neparādītos tikuntā, ja LR4 arvien būtu gaisā. "izmantot situāciju" varētu attiecināt vienīgi uz to, ka ja ēterā būtu gan LR4 gan kremļa propaganda, tad klausītājs var paklausīties abus un izvērtēt un izvēlēties kam ticēt; ja LR4 nav, tad "draudzīgais radio" var rullēt iekšā klausītāja smadzenēs bez konkurences.   Man jau patiktu, ja mūsu valdība un drošības iestādes saņemtos un "draudzīgo radio" frekvencēs uzliktu zāģi - tehniski tas taču ir iespējams un neprasa miljardus un gadu desmitus lai uzbūvētu? - bet vai pašreizējā ne-koalīcija tādu lēmumu spētu pieņemt?   Izvelc lūdzu galvu no... Man nav piemērotu vārdu kā aprakstīt, no kurienes. Es biju te licis LR4 reitingus, aizmirsu un nemeklēšu, bet bija vairāk kā LR3, LR5 un LR6 kopā.
    • Net
      Es viņam jaunu Kingston HyperX 240Gb pa 20 naudām piedāvāju. Šis klusē   Manis pēc .....
    • hehe
      Jā. HES strādā arī ar cenu 0.00. Ja vakar solītā saule un vējš šodien izrādījās savādāki tad kas cits atliek. Ja pelna, tad ar balansa naudu. Tad jautājums kas to maksā? Uztrauc, bet Rīgas TEC ir uz gāzes un tur neko nevar padarīt. Būtu jābūvē varētu diskutēt, ir uz gāzes.
    • INTRASERVERNET
      Panem to pashu Disk Clean-up. Mekletaja, kas ir blakus start pogai, vai start nospiezot un tur augsa ierakstot Disk Clean-up atver programmu ar Administratora tiesibam (Run As Administrator). Atzime noteikti Restore to Previous Versions of Windows vai ka tamlidzigi, temp mapi un lauj lai iztiras.
    • hehe
      Drīzāk tāpēc ka malka tik ilgi žūst.
    • Zin...
      Saki, ka 1940. gadā ražo tikpat efektīvi kā šodien un peļņa un efektivitate nekāda nav kāpusi? T    Vai tā pašlaik notiek Latvijā?  Tu ļoti uztraucies, ka nauda aizplūst no valsts. Co2 kvotàs un gāzē tevi neuztrauc?
    • Jurkins
      Bažas drīkst?   Mums noliktavā uz 1. janvāri bija gandrīz 8000 palešu brikešu. Nākamnedēļ uz beigām izskatās, ka būs 0.
    • Jurkins
      Tak tos reaktorus būvē jau sen. Fiška ir tur, lai dabūtu vairāk enerģijas kā iztērēts, lai to plazmu "iededzinātu". Tā īsti tas nevienam vēl nav izdevies. 
    • Aigars
      Savdabīgs rekors. 12 gadus vecs students no Dalasas uzbūvē kodolsintēzes iekārtu, cenšoties sasniegt pasaules rekordu. https://www.nbcdfw.com/video/news/local/12-year-old-dallas-student-builds-nuclear-fusion-machine-in-quest-for-world-record/3981229/  
    • Jainit
      nu ja .. līdz šim pierobežas krievi bija TĀDI Latvijas patrioti, klausījās/skatījās tikai Latvijas kanālus un tagad ļaunā valdība dzen viņus orku propogandas rokās... tāds zaudējums , ka nav piemērotu vārdu, kā to aprakstīt.  
    • Jurkins
      Ūdeņradis ir pilnīgi garām. Maza molekula, sarežģīta un neefektīva uzglabāšana. Bet strīdēties netaisos, laiks parādīs. Ak jā, šodien kāds Augstas Raudzes Latvenergo runasvīrs esot ekpertiski izteicies, ka 2040. (!) gadā neviena valsts pasaulē nevarēšot iztikt bez kodolenerģijas. WoW! Nostradamuss, pļa!   p.s. Ķīnas tokamaks šajās dienās esot noturējis plazmu 22 minūtes. 
    • osscar
      Nezinu par oelnu daudzumu...bet vecie dēļi ar visām naglām aizgāja uz urrā, ja viņi par velti..pilnīgi vienalga oar efektivitāti...arī pāris skapji aizgāja🤪...
    • Jurkins
      Pat iedomāties nevari, kur man ir Tavas ilūzijas. 🤣 Un jā, jopcik, man nevajadzēja OIK, par kuru toreiz tādi Tev līdzīgi kretīni skaisti dziedāja kā lakstīgalas, ka tas esot, lai uzņēmēji varētu attīstīt jaunas tehnoloģijas. Attīstīja, protams - vecus kuģu dzinējus tipa koģenerācijā, konteineru ģeneratorus un ko tik vēl ne. Pietirsa mazās upītes ar aizsprostiem bez kādas jēgas, lai tagad veidotu zivju ceļus ... lasi, efektīvi apgūtu finansējumu. Un jā, man nevajag RB par 50 jardiem. Un tad, kad uzbūvēs, ja vispār uzbūvēs, tad nevienam nakuj nevajadzēs, jo tur viss jau būs novecojis. Un vēl daudz ko tamlīdzīgu man nevajag. Bet Tev vajag, jo noteikti saredzi iespēju tur efektīvi piedalīties, ne? Ar uzsvaru uz procesu nevis uz rezultātu. 
    • AndrisBB
      Kapēc ne? Maklku tad bieži vien tak 2+ gadiem sakrāmē.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...