Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   19 biedri, 2 Anonīmi, 392 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Athlons
    • ribons
    • bedrens
    • vju
    • AndrisBB
    • osscar
    • lexxx
    • kaut_kaads
    • base7
    • raiviic
    • Exiic
    • maize
    • CAP
    • Rainis
    • Aigus
    • binary
    • jacobs
    • e = d
    • ggg97
  • Biedru statistika

27529
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Palodze
    Newest Member
    Palodze
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• osscar
      bērnu velo būs 26 nieks vai 27.5 bet parasti toem komplektācija ir bēdīgāka, jo kā saka bērniem to labāko - tāpēc bērnu lietām parasti cenu ari liek neadekvāti augstāku jo vecāki tak var :D 
    • maize
      Vajag izstāties no brīvā tirgus, paši sev par pašizmaksu, pārējiem par pilnu cenu. Hes taču mūs var nodrošināt ar 0.00000000001 eur elektrību cauru gadu.
    • osscar
      xs tas drīzāk bū sieviešu velo - vīriešu var nebūt tādā izmērā, kaut dauzi ražotāji nemaz tā nešķiro  un ar 27,5 ratiem  ...29 izmērs tādam augumam imho ir nekorekts
    • binary
      Štrunts par to, kas būs rudenī, ja vien ziemā nebrauc ar to velo. Svarīgāk, kas būs nākamajā pavasarī.   Man laikam arī saimniecībā būs jāmaina velo, vajadzēs kaut ko uz 150+ cm, tik pagaidām nav skaidrības, vai "xs pieaugušo" un "bērnu" praksē ar kaut ko atšķiras vai nē.
    • versatile
      Nu, paga, šobrīd tiem sukām smuki tirgojam. Naudiņa buģetā.
    • maize
      Saistība vienam ar otru ir daudz lielāka un reizē arī ierobežota, jo mēs nevar nopirkt tik cik gribētu. Piemēram, šobrīd sukas ir ne tikai mūsu tuvākie kaimiņi, bet arī somi un dāņi, kuri nespēj sevi nodrošināt un visiem jāmaksā 200+ par MWh.
    • @rmands
      Klāt psu un ventilatori.
    • versatile
      Liekas, ka biku par ātru 11 gados, bet nu rudenī būs jau 12  pašlaik ir 167, bet piekrītu, ka būtu jāorientējas uz izmēru, kur 175 ir pa vidu un ar 185 ar vēl varētu pabraukāties. Sačus nebrauks - par maz riteņu un nav motora  
    • ju
      Ja augošs organisms, un nebrauc sačus, es uzreiz arī paņemtu lielāku izmēru, nevis uz tiem 170cm, jo rudenī tur jau var būt 180
    • osscar
      es nezinu es par tādu cenu ņemtu jaunu uz ātro izskrienot cauri ss.lv kosmosa galaktikai :D    pie:   https://www.bike-discount.de/en/radon-jealous-al-6.0-1   gaisa dakša, slēgtie gultņi, ok cues gan jau arī būs ok viņam. atnāks savākts - tik cik priekšējais rats jāuzliek y kādi 50-60 eur piegāde. ā un pedāļi šiem nav komplektā, bet tas štrunts. vienīgi skatos mazie rāmji nav, bet javaktē - tur mainās visu laiku :D   jāvaktē šim laikam nav 18 rāmis - kas derētu arī nākotnē...melnajam ir , bet tas biku dārgāks.
    • versatile
      Meklēju strauji augošam jaunietim (pašlaik ~170cm augumā) velo. Pagaidām izskatās, ka grib klasisko MTB, visiem draugiem tādi, nevar jau no pūļa izlekt. Budžets ap 600. Vizuālais ir no svara - tādā ziņā, ka baigi saskrāpēts rāmis utt nebūtu forši, bet sterilu arī nevajag. Mačus nebrauks, bet mežs/grantene sanāk neizbēgami. Varbūt ir kāds kādu labu piedāvājumu lietotam redzējis? 
    • osscar
      es šosseros neesmu iedziļinājies, tapēc cenas nevaru komentēt - šoseja nav mans :D 
    • INTRASERVERNET
      Ja ir velme dazados distro meginat, tad iesaku pameginat OpenSUSE. 
    • hehe
      Tas bija atkārtots bojājums, Nr.2   Nr1   Failure on EstLink 2 interconnection 26 January 2024
    • 138
      Kaut kāda alumīnija Koga Miyata ar 6600 Ultegru (grupa 2005., velo - nemeklēju, jebkas starp 2005. un 2010.) par 350€, 56cm, šķiet ne gluži sūdīgs dīls, varbūt kādam vajag? https://m.ss.com/msg/lv/transport/bycycles/highway-sports/cdjnmo.html  
    • raiviic
      Izrādās ka msinfo32 melo, uzrāda kā bildē: bet BIOSā nav UEFI bet CSM. Pārslēdzu uz UEFI un viss notiek gan Win, gan pingvīnā.  Paldies par uzvedināšanu uz pareizā ceļa.
    • binary
      Neesi kaut ko sajaucis? Estlink2 tika bojāts 2024. gada 25. decembrī, tas nu nekādi nevarēja veicināt TEC lietošanu 2024. gada vasarā.   Savukāt 2025. gada vasarā TEC kā reiz tika vairāk darbināti pēc tam, kad Estlink2 jau bija atgriezies ierindā.
    • AndrisBB
      Nu ja diseiblosi Secure Boot, tad jau varēsi iebūtoties arī ar to. GRUB vismaz rāda? Nu ja gribi pēdējākos GPU driverus, tad instalē Bazzite vai SteamOS 😂
    • raiviic
      Izskatās ļoti ticami, tikai tāds sīkums, ka jāsameklē un jānomaina CPU, jo esošajā nav integrētā karte (un nav arī vairs vecā GPU, ar kuru viss bija OK). Kas zin, varbūt kaut kad sadabūšu un pamēģināšu. Nu nav jau sevišķi aktuāla un steidzama vajadzība pēc Linuxa,  vismaz 20 gadus man bijis gan Win, gan pingvīns uz datora, tomēr pamatā vajag Windows Photoshop un DaVinci Resolve u.t.t. darbiem.
    • Zin...
      Neviens netaisās to TEC slēgt, bet izmantot arvien mazāk, pārnesot lielākas ražošanas jaudas cik var uz vēju, sauli un hesiem.    Īpatnis ļoti un šausmīgi iestājas pret diversifikāciju un TEC nozīmes mazināšanu. Tā redz mēs zaudēšot neatkarību.   Neaizmirstam, ka arī pašiem ir jāmaksā par gāzes uzglabāšanu tajā Inčukalnā. Ka arī co2 kvotas arī maksā.   Starp citu "biogāze" un ūdeņradis ir Latvenergo plānos saistībā ar TEC. Saražo ar vēju ūdeņradi un griez to TEc līdz vēmienam un dzīvā nauda nekur prom neplūst.     
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...