Es tev varu kaut kādu podziņieku uzdāvināt. Tur gan nav 4G. Gan jau caur 2G zvani ies. Lai cilvēks pamēģina. Ka zi, aiziet tā lieta. Tādam vecākam cilvēkam jau arī labi, ka kaut kur var paņemt līdzi uz lauku, mežu un tml.
Saistībā ar aktīvas uzņēmējdarbības izbeigšanu, uzņēmums pārdod IP telefonus:
Galda telefons Yealink SIP-T31G
Pieejami 3 gab.
Labā vizuālā stāvoklī
Cena: 9.99€ ar PVN/gab.
Galda telefons Yealink SIP-T27G
Pieejams 1 gab.
Labā vizuālā stāvoklī
Cena: 29.99€ ar PVN/gab.
Radiotelefons Yealink W53H
Pieejami 5 gab.
Normālā vizuālā stāvoklī
Radiotelefons Yealink W53H
Pieejami 3 gab.
Nobružāti.
Cena: 4.99€ ar PVN/gab.
Bāzes stacija Yealink W60B
Pieejamas 3 gab.
Labā vizuālā stāvoklī
Ja ņem visu: 119.99€ ar PVN
Visas iekārtas bez tehniskām problēmām.
Savākšana Rīgā, Rēzeknes ielā 2, darba dienās 9:00 - 18:00.
PM vai 28 30 30 60
P.S.
Norēķini: priekšapmaksa uz uzņēmuma bankas kontu, pirkuma dokuments - pavadzīme.
kādēļ lai čangaļi bļautu par čiuļu problēmām? un ja redzēs, ka vajag palīdzēt, tad ies un palīdzēs , negaidīs kad kāds čiuls sāks saukt pēc palīdzības... .
nu forša ziema, šodien pāri Daugavai pārstaigāju no rīta, nav sastrēgumos jāsēž, tas Rīgā :D
redzēju sliedes - kāds ar velo bija braucis, tas laikam pat foršāk un nav sāls jātīra
Personigi man ir pilnīgi pofig, ko kāds "privātais investors" dara šajā sakarā. Bet , ja atkal tas "privātais investors" sāks bļaut, ka viņam vajag palīdzēt, jo viss ir slikti, tad var pienākt reize, kad "uzrausies uz FPV drona" (moderni runājot) .
Kaut kā arī tajā neapgraizītajā HBO neatrodu daudzus televīzijas kanālus. LTV1 un LTV7 tā kā būtu obligāti, History, Discovery, Animal planet, vismaz dažu vācu kanālus u.t.t. vajag. Protams Go3 no tiem 70+ kanāliem skatāmi ar labi ja kādi 10, bet HBO to nav vispār (varbūt ir, jo neesmu reģistrējies).
Kaut kādai vietējajai arī specenē minēts, ka "sargāt no sasalšanas".
Ar to Titebond II interesanti, paši līmes aprakstā raksta:
Internetos raksta, ka 5-10 ciklus viņa izturot, ja pēc pēc atkausēšanas samaisa.
Bet nu vispār parasti izvairos no dažādu šķidrumu saldēšanas (un vispār atdzesēšanas zem 5°C).
Nu tiem @Jainit un @AndrisBB ieteiktajiem gan jau antenas puļķa vietā var pieslēgt labu jumta antenu un to Maxcom Comfort jau nav problēmu nopirkt, un sameklēt labu antenu, bet vai kas sanāks hvz.
4g desk phone, Fixed 4G phone - viskautkas lec ārā. HVZ, ar ko viņi ērtāki par senioru mobilajiem telefoniem. Man muča 88 gados pārgāja no senioru telefona uz manu iepriekšējo Xiaomi viedtālruni, jo gribēja WhatsAppu. Caur to sazināmies, kad esmu ārpus ES
Par 10km diez vai kāds Tev varēs ko garantēti ieteikt.