profesionala tehniska dokumentacija rakstits. garums : 1.5m, krasa : melna
labi ka esmu daltonikis citadak 50% documentacijas nederiga informacija
differencialais op butu 1000x labaks risinajums un varbut 5EUR ja mak pats salodet maketplati
Vispār pēc tam, kad cilvēki sāka soctīklos rakstīt par izēstiem frī utml., ēstuves sāka kniedēt vai citādi aizdarīt pasūtījumu maisiņus. Un ir tās pārbaudes, kurās reizē ar valodas prasmi kurjeriem pārbauda arī somas tīrību.
Toties ar romu kvartālu!
Varbūt tev taisnība, man nav tik apjomīgu novērojumu, man uz čuju tādam ciparam neticas, bet ja tu teiktu 40 vai 50%, es varētu ticēt. Bet noteikti tie nav 10%.
Cepēju etniskā piederība un mīti (kuros, nenoliegsim, ir druska patiesības) par viņu higiēnas standartiem. Bet re, satraukums ir fokusējies uz kebabnīcām kas varbūt dažas maksā ķepā, bet ko etniskās tīrības cīnītāji domā par lidiņa, maķīša un citu vietējo vai globālo ēdināšanas tīklu ēstuvēm? Tur cilvēkus kas nav balti darbā neņem? Kā tad. Es tieši šodien nupat paēdu vienā tādā, kāda tumšākas ādas krāsas pavāra gatavotu ēdienu, ne jau ar nolūku prievīšlatviešiem ieriebt bet vienkārši sagadījās ka šodien bija tas pavārs, saindējies neesmu un man nav bažu par higiēnu šajā ēstuvē, bet ko prievīšlatvieši par šo domā?
Tu pat iedomāties nevari, kādas ninzas cienīgas, oj, ierindas ninzam neiespējamas, piruetes spēj izpildīt vienkāršs cilvēks ar šādu nesamo, ja viņam paslīd kāja.
Ja Tu to izdarīsi uz A3 lapas un gliemeža atvērto galu pavērsīsi uz kaimiņa īpašumu, tad govs nosprāgs viņam.
p.s. nu ja, ja kaimiņam govs nav, tad var sanākt visādi.
Sevišķi, janepieskaramais induss aplaizījis... tad laime tev un tavam namam.
Redzi. Pasaulīte ir aizgājusi kaut kādā marasmā. Tā vietā, lai uztaisītu sev ēdienu, pelēkā masa, kurai pie tam šķiet, ka šamā ir nenovērtēta un šamai maz maksā par eksistēšanu, izvēlas laiku pavadīt tiktokā (piemēram) un sagaidīt, ka pakiji viņiem atvedīs kaut kādu, kas zin kāda melnīša aplaizītu miskasti. Nu... nevar jau liegt cilvēkiem to prieciņu.
Tikai pasaku savas domas kā Latvija iegūtu un kā atrisinātu problēmu
Uzņēmumam lielu sodu, ja pieķer
Ja arī ja pats indietis apzināti to darījis, vīzas anulēšana vai vismaz "pēdējais brīdinājums"
Rezultātā iegūtu nodokļus vai arī neviens vairs nestrādātu