Uz Jamal (90E) satelīta parādijušies sekojoši Krievijas telekanāli nekodētā veidā.
Parametri 1: 11265, 30000, H, 5/6, FTA
Parametri2: 11385, 30000, H, 5/6, FTA
Programmas: LIFESTYLE TV 5, STS-LOVE +0, CHE+0, ТВ 41, STS-LOVE +2, CHE +2, U +2, SOLNCE +2.
P.s. Kompānija СТС Медиа noslēgusi sadarbības līgumu ar Gazprom Space Systems, kura kontrolē šo satelītu.
A kāpēc tavējais no drsas izvilktais pieņēmums būtu labāks par pretēju no drsas izvilktu pieņēmumu? Un manējais tāds nav, es esmu runājis ar cilvēku, kurš strādā vienā no privātajām augstskolām. OfiCiĀlaS statistikas nav? nav, nu bet kāpēc želejotais ratpakaļnieks un biedri neuzsūta savus etniskās tīrīšanas reidus tām augstskolām vai kaut kā tā? Tad būtu statistika. Ja viņi būtu koalīcijā, tad varbūt varētu sabīdīt arī kādus jēdzīgus grozījumus Augstskolu likumā vai kur vēl, bet nē, koalīcijā nevar, koalīcija ļauna, jo geji un Stambula nāk.
"Pilnā apmērā" domāts kas, ne mazāk kā no minimālās? Tagad vai tad nav?
https://www.vid.gov.lv/lv/pasnodarbinata-socialas-apdrosinasanas-iemaksas
Neaizmirsti prievīti apsiet, Ķīnā ražotu 🇱🇻 karodziņu piespraust un lauvas namā karbonādi apēst, kad balsosi par nacapiem. Cīņai sveiks! ✋🏻
Ziniet kāds ir maksimālais televīziju skaits uz viena transpondera? Līderis šeit ir Kenijas operators StarTimes TV. Viņš uz viena Eutelsat (10E) satelīta transpondera (C diapazons) sasēdinājis 45 TV kanālus un vēl 9 radiostacijas. Kļūdu korekcija (FEC) šeit ir 8/9 (MPEG4, SD).
Simts gadus nav mēģināts.
Man te kādu 3minūšu gājienā no mājas gandrīz katru rītu ap 7:00 kāds bars ap 50 cilvēkiem mērcējas upē.
Gan 7 gadīgi, gan 70 gadīgi.
Nu tas arī viens no argumentiem viņiem tur. Savādāk strādā visādus apšaubāmus darbus, īrē pa 'pelēko', visādi kreisie darbadevēji čakarē konkurenci utt.
Visiem no tā tik labāk.
Kamēr vienā vietā cīnās ar studentiem, tikmēr Spānijā iedod amnestiju, aka. legalizē pus miljonu nelegālos migrantus vienā piegājienā 😂
Pasludinot visus par legāliem.
Domāju, vai nolaisties līdz šim vai uzlikt mīksto. Saprotu, kāpēc Jurkins dažkārt lamājas.
A tu sadabū statistiku par klātienē apmeklētajām lekcijām, un tad parunāsim. Arguments "cik es zinu (!)" ir ļoti spēcīgs, jā.
Kad rakstīsi piketa plakātus, neaizmirsti matus zaļus nokrāsot.
Demokrātiskā sabiedrībā nekas nav jāpiespiež. Ar likumu jānosaka, ka arī visiem kebabētājiem, frizieriem un taksistiem jāmaksā sociālais nodoklis pilnā apmērā un problēma atkritīs pati no sevis.
Nē nu ir: nopirkt datoram ārējo skaņas karti/interfeisu/dac/sauckāgribi ar balansētām XLR izejām un tumbiņas ar tādām ieejām, un tad tās nedūks, kad izslēgsi datoru. Tikai tie būs kaut kādi daži simti par katru vienību.