Pa lielam visa doma laikam ir tāda ka Eiropai to Krievijas tirgu vajag vairāk, kā Krievijai Eiropas.
Un Krievi izturēs ilgāk un Eiropā visi baigi zaudē, zaudējot tos krievus 😂
Brīnums ka vēl nestāsta ka tulīt, tulīt Krivija visu Eiropu nosaldēs.
Man vairāk interesē kas šiem krievijas faniem galvās darās. Kas dzīvē ir jānotiek, lai sāktu skatīties uz to pusi un stāstīt cik tur kruta.
Ok vecas onkas un tantes neskaitu. Man vecais arī aizgāja raznosā skatoties krievu TV. Kur bombas dambilji, viss nav tik viennozīmīgi un putins ir pasaules viedākais valdnieks. Dabūja atņemt tos kanālus.
A kāda viņam starpība, ko tie alkonauti tur savā starpā dala? Lai tak ņemas, kamēr pašam nesit. Piecītis ir piecītis, par ietaupīto var žogu augstāki uzsliet vai muzončiku skaļāki pagriezt, lai nedzird. Un tās pārdevējas gan jau ar nav bez vainas...
Turpināsi iet uz veikalu kura darbinieki izvaro kaimiņu veikala darbinieces un pa ceļam uz mājām nosit bērnudārza bērneļus, tikai lai ietaupītu piecīti?
uzliekam kalendārā atgādinājumu par reģistrāciju, lai vasarā var savas tauku pikas izkratīt pa Latvijas ceļiem
https://velomens.lv/event/9-velorealitate/
Protams. Vai es apgalvoju ko citu? Man paveicās, bankai nē, varēja būt arī otrādi. Es tikai pielāgojos tam ko nevaru ietekmēt.
Čigānam normālā jēga ir precīzi tāda pati kā tev. Viena 4€ peļņa pret cita 400€ ir pilnīgi identiska, ja ieguldītā summa ir ar 100x atšķirību.
varbūt Līci aizraus ciet, šķiet pēdējā reize kad biju jūrā uz ledus 2011 ...ja pareizi atceros +-
Ziema normāla, bet ticu ka daudziem būs problēmas ar siltumsūkņiem, ievadiem un aizsalušām trubām..sen nav bijusi klasiskā ziema....un visi atslābuši
Tas tāpat kā man viens kolēģis visulaiku lielās kā 'labi nopelnijis' uz AI bumu un NVIDIA akcijām. Virst 200%.
Tik viss 'portfelis' 500 mārciņu vērtībā.
Augsts ienesīgums
Mēs piedāvājam 1,6%
Kautkāda aizdoma, ka reizēm parastais bankas algas konts maksā vairāk 😂
Gribēju ar ielikt nakts depozītā miljonu, bet tad atcerējos, ka man nav miljona un pat ja būtu, nopelnītu vien ~44€
https://www.bluorbank.lv/latvija/lv/naktsdepozits
Normālai jēgai 100 milj vajag. Gan jau Ventspils čigānam ir tāda nauda.
pfft, es te šitā vienā šitkoinā izcēlu +2000%, ja nemaldos. 20 eur laikam nopelnīju
Biju domājis, ka tu par kādu ilgtermiņa stratēģiju vai vēl nez ko. a te - viens īss brītiņš apstākļos, kad 13% toč nebija tik daudz.
Nu, tā jau ir naida runa Vai tad bija tāda inflācija, es neatceros. Augstā likme bija dēļ latu fiziskā iztrūkuma nevis to drukāšanas, kad komercbankas "spekulēja" uz lata devalvāciju. Mans aprēķins bija eiro, ka lati nemainīs piesaistes CB kursu un latos 1 eiro kļūst par 1.13 eiro. Manā gadījumā mana peļņa ir ārzemju GE money zaudējumi. 13% atvestas naudas.
Ja ir miljoni tad jā. Bet te jau runājam par hehe 😂
Jeb cik ļoti viņš nopelnija.
Kur tad tu dabūsi tūkstošus no miljona, liekot uz vienu nakti? Ja nu varbūt kāds 'jaunu kontu' bonuss.
Pa pie miljona un 13% tie būs 350 pa nakti.