-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 425 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- spameris
- Phoner
- 138
-
Biedru statistika
27497
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
IevasMeita
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tādi brēmaņi vienmēr atradīs kur piep1sties. Kā domu eksperiments, iedomājies, kas būtu, ja izdarītu šādu visnotaļ absurdu lietu: Kāds vēl būtu rezultāts, bez @Zin... jau nosauktā? Pareizi - iespēja brēmaņiem un jurkiniem brēkt par pļekarēšanu un kārtējo e-veselību. Jurkin, tu zini bārdaino anekdoti par sievasmāti un divām kaklasaitēm? Nu kaut kā tā. -
Mums nav pārdošanas menedžera.🤣 Bet tomēr... ņemam medmāsu... miera laikā mums nebūs nekādu ekstrēmu 10000 ievainoto. Tāpēc mēs zinām, cik medmāsas mums vajag laika vienībā. Nezinām? Tiešām nē. Vai skolotājas. Kas piepeši tāds notiek, ka papildus jāmāca 5000 bērni nakts stundās? Piemaksa par kvalifikāciju? Tas ir nezināms un tāpēc nav iekļaujams pamatbudžetā? Tā superkvalifikācija uzrodas pēkšņi? Reāli tas viss ir iekļaujams pamatbudžetā. Un brēmanim nebūs kur piepisties. Bet tad laikam Augstas Raudzes Neaizviejamajiem Profesionāļiem nevarēs izbrīvēt kādu lieku eiriku. Tur tā problēma? -
Jopcik! Skaidrs, ka brēmaņi tās problēmas nerisina. Bet tās problēmas rada tie dolbajobi, kuri visu dara tā, lai brēmaņiem būtu kur piepisties. Tu cepies par Trampu. OK, neņemot vērā to, ka pasaulei vienalga bija pienācis laiks pārmaiņām, Tramps tika tur, kur ir, tāpēc, ka dolbajobi iedomājās, ka viņiem viss aizies, pofig, ko un kā viņi darīs. Izrādījās, ka tomēr tā nav. Bet neviens jau neies atzīties, ka bijām idioti, vai ne. -
Nē, es tā nedomāju. Problēmu ir daudz, tikai tiek norādīts uz neeksistējošām problēmām un ar to kachāti bonuspunkti. Pa lielam tiek bļauts par problēmām, kuras nav, un pat tām izdomātajām problēmām nedod risinājumu. Breemanji tās valsts problēmas nerisina, bet rada papildus problēmas. Ja viņi reāli bļautu un dotu risinājumu reālām problēmām, tad manis pēc juljka un breemanis par prezidentu. 🥹 Un kā sauc to naudu, ko par paveikto klāt pie savas bāzes algas saņem pārdošanas menedžeris -
Vari neticēt. Mums ir alga pēc paveiktā. -
Neticu, ka jums pārdošanas daļai nav piemaksas piemēram. -
Tu tiešām domā, ka mūsu valstī problēma ir brēmaņi nevis kaut kas pavisam cits? -
Joprojām nesaproti kas ir bāzes likme un piemaksas. Tādēļ atgriežamies pie tā, ka tādi breemaji ir jāsauc pie atbildības par saviem vārdiem un tautas kacinaashau, tā tiks izbeigtas tās problēmas ar amēbu kacināšanu. Nevis breemanja dēļ tagad taisīt revolūciju algu izmaksās cilvēkiem ar mainīgu darba specifiku, kas maksātu atkal miljonus un rezultāts nekāds, tikai palielinātu administratīvo slogu. -
Mums ir nepārtraukta krīzes situācija, ka katru nakti medicīnas māsai, policistam un ugunsdzēsējam u.t.t. ir jāstrādā virsstundas, par kurām mēs nezinājām? Vai mēs zinām, ka tās stundas būs jāstrādā un iekļaujam to budžetā? Tu, slimu cilvēku, bļac, vienreiz sapratīsi, ka mani nejāj tās piemaksas, bet tos ciparus izmantos tas brēmanis, kurš atnāks un tracinās tos, kurus tu, varenijs aristokrāts , strādājis uz Salas, sauc par amēbām. Un tad tu nevis es raudāsi, ka, pļa amēbas atkal ir nobalsojušas ne par tiem, par ko stāv un krīt empātiskais un pareizais dolbajobs. 🤣 Dīvaini. Kas tas tāds par privātuzņēmumu. Man visiem zināmajos piemaksu nav. Ā nu jā, es jau te laukos. -
Strādāju privātuzņēmumā un arī man algas daļu veido - PIEMAKSAS -
Mana uzņēmuma vadībai nav pilnīgi nekāda sakara ra valsti vai pašvaldību. Bet par tevi gan man sāk rasties aizdomas. -
Tu saproti ko nozīmē vārds - piemaksas? Kad būs skaidrs ko tas nozīmē, tad runāsim tālāk. Ja medmāsa naktī izstrādā papildus stundas klāt savām dienas stundām, viņa saņems - PIEMAKSU Ja policistam maiņa iekrīt svētku dienā vai naktī, viņš par to saņems - PIEMAKSU Robežsargs aizvieto citu kolēģi slimības dēļ uz pusslodzi? Viņš saņems ko? PIEMAKSU Bērnudārza audzinātāja šogad grupiņā būs bērni ar speciālām vajadzībām -PIEMAKSA Nevar katrai personai individuāli katru mēnesi piešķirt individuālu algu (bez piemaksu daļas ) tādās profesijās kur ir daudz mainīgie (maiņas, stāžs, papildus darbi, apstākļi, diennakts stundās, kad strādā). Ir lētāk un EFEKTĪVĀK pieņemt bāzes likmi un tad apaudzēt to ar papildus naudu atkarībā no apstākļiem. -
@Zin..., tas pēdējais ir sarkasms (šķiet, ka tu neciet no nespējas to nolasīt?), tā ka tiktāl (tavu citātu apmērā) viņa arguments būtu konsistents, bet čatiņa kopīpastā man salūza acis, nesapratu to aritmētiku. Kāpēc tevi tā satrauc, vai tās sauc par algām vai piemaksām? -
@Zin..., mums ir sava valsts ilgāk nekā visas (vienu) iepriekšējās reizes. Pļa, mēs tiešām nevaram vienreiz tikt galā ar vajadzīgo (uzsveru) speciālistu algām. Joptvai! Tie nav nekādi papildus izdevumi! Skolotāji, policisti? Mēs nevaram vienreiz tikt galā ar skolu un tiesibsargājošo ietāžu un veselības iestāžu tīklu atbilstoši esošajai situācijai? OK! Nevaram! Nu nevaram. Nu tad vismaz atklāti pasakam, ka nevaram. Jā! Tieši tā, impotenta valsts pārvalde, atnāk populists un @Zin... ir jāraud, ka vajag visu aizliegt, visu kontrolēt, zajebala tās amēbas... -
Arī jurkins Lieliski pierādīji, ka gaisa jaucēji amēbas uzskata par amēbām un galvenais ir iekjeeerkties 245 miljoooniiii!! Ironiskākais, ka tie atsevišķie kjerceeji varbūt arī saņem daļu no tiem 245 miljoniem:) P.s es ceru, ka tu savu uzņēmuma vadību un administrāciju arī katru rītu sveic ar - labrīt, liekēži 🫱 -
-
Pilnīgi normāla manas bērnības ziema. Absolūti nesaprotu šito sniegpārsliņu maršu. -
-
Nu tak. Kad humora izjūtu dalīja, Andris bija aizņemts, bet, kad atbrīvojās, tad tikai viegls autisms bija palicis piedāvājumā. -
Hvz, pārsteidzošais ka 40% tur rakstīts. Šim dodu visas 5 zvaigznes šajā cenu kategorijā, kurā katrs cents ir apspriests un pārspriests. Ar Latviju jau toč ne. Tas nav tikai pircējs, arī pārdevējs var boikotēt, vesels štats var boikotēt izņemot no tirdzniecības. Izrādās rebrendings uz Stoli var nemaz nepalīdzēt. https://www.delfi.lv/bizness/37264250/biznesa_vide/51839041/latvijas-balzama-ipasnieks-niderlandes-tiesa-zaude-strida-pret-krieviju tiesības uz degvīna zīmoliem "Stolichnaya", "Maskovskaya" un "Stoli" pieder Krievijai, nevis tā līdzšinējam īpašniekam "SPI Group", kuras īpašnieks ir Jurijs
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-